allah yardımcınız olsun beni tek rahatlatan yer burası iyiki varsınız ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN ÇOK SIKILIYORUM KORKUYORUM HERŞEY AYNIMI OLACAK ALLAHIM SEN HEPİMİZE YARDIM ET SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER YA RDIM ETALLAHIM AMİN YARDIM ET ALLAHIM AMİN YARDIM ET ALLAHIM YORULDUM YORGUNUM ÜZGÜNÜM MUTSUZUM Bİ TEK SEN VARSIN ALLAHIM KİMSEM YOK SENDEN BAŞKA SANA SIĞINIYORUM RABBİM LÜTFEN YARDIM ET ALLAHIM SEN HERKESE YARDIM ET HEPİNİZİN BİR SÜRÜ SIKINTISI VAR BİLİYORUM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN ALLAH HRŞEYİN HAYIRLISINI TAKDİR ETSİN AMİN
kötüyüm ruhum sIkılıyo karamsarım herşey aynı
(21 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHI FERAHA ÇIKAR RABBİM SIKILDIĞINI DÜŞÜNME YARIN DÜŞÜNCEM DE ERTELE BEN ÖLE YAPIYORUM VALLA ZİHNİMLE OYUN OYNUYORUM BİRZADA OLSA RAHATLIYORUM ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM AMİN.
18 yıl önce gönderildi # -
nurcan kardeşim ne bu sıkıntı niye bu kadar üzgünsün :( ALLAH yardımcın olsun kardeşim
yüce rabbime sığın hiç bir şeydende korkma kardeşim dualarım seninle RABBİM yar ve yardımcın olsun 3 fatiha 3 ihlas suresi benden sana hediyem sıkıntılarını alsın diye kardeşim ALLAH yardımcın olsun üzme kendini18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim öyle merhametli öyle büyükki.
Bu güzelliklerden kendini mahrum etmemen için...Sabır,sabır,sabır...18 yıl önce gönderildi # -
Allahım seni tez zamanda rahatlatır inş. sıkıntılarından kurtarırı tez zamnda inş.
Allah yardımcın olsun sana Ayetel Kürsi gönderiyorum. Amin.18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin..
Allahım sen nurcan kardeşimize ve bize tez zamandan kolaylıklar nasip eyle Ya Rabbim.
Nurcan kardeşim Allah yardımcınız olsun
hadi bismillah deyip Sevda için ve bizler için dua edin siz de
Allah'ın izniyle sizin için de rahmet vesilesi olur bu
Allah ummadığınız yerlerden yardımlar göndersin
selam ile18 yıl önce gönderildi # -
canım cihan abim teşşekkür ederim nurcan sanada ben dua edicem merak etme canım benim allah bizee sabır versin
allah hakkında hayırlısını versinn allahu tela hayırlı biriş olduğunda kuluna sıkıntı verir allah gönlüne göre versin sabrını artırsın mevlammm sabırlı ol kardeşim dua et rabbime
ARKADAŞLAR LÜTFEN YILMAYIN RABBİM BİR SEBEP GÖSTERECEK ELBET ,RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN BORÇ VAR İŞLER İYİ GİTMİYOR HEP AYNI DURUMDAYIZ SABIRLADUA İLE İYİ GÜNLERİ BEKLİYORUZ ALLAH BU GÜNÜMÜZÜ ARATMASIN SAĞLIK VERSİN DİNDEN İMANDAN AYIRMASIN.
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ.NURCAN KARDEŞİ HERŞEYİN İYİ OLMASI FERAHA ÇIKMAN İÇİN 100 LA HAVLE HEDİYEMDİR.NE MUTLU Kİ İNANÇLI İNSANLARIZ.
ALLAH RAZI HEDİYELERİNİZ İÇİN ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN ALLAH TEZ ZAMANDA HEPİMİZİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH RABBİM İSYAN ETTİRME NE OLUR SENDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETME SENDEN BAŞKASINDAN YARDIM İSTEMİYORUM SENİN RAHMETİN BOL LÜTFUN BOL MERHAMETİN BÜYÜK LÜTFEN CANIM ALLAHIM LÜTFEN YARDIM ET HERKESE HEPİMİZE SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER AMİN
ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞİMMMM VARDIR BUNDAADA BİR HAYIRDE SABRET VE DUA ET RABBİME
evet katılıyorum herşeyde bir hayır vardır bugün gazetede Hülya Avşarın bi sözünü okudum dio ki bugün bize felaket gibi görünen çok kötü bişi yarın çokiçten gelerek gülmemize neden olabilir o, o şartlarda böyle düşünürken bizim daha tevekküllü olmamız lazım bazen aynı şeyler aynı şekilde bana oluyo bunalıyorum sıkılıyorum öss sınavına giricem hayatımın nasıl olcağı hakkında hiçbişi bilmiorum ve bunu 17 haziran günü yapılacak olan 3 SAATLİK sınav belirliycek bütün ömrüm bu üç saate bağlı yapıcak bişiyim yok patlıorum paylaşmaya çalışıorum kimse beni anlamıo hatta sert tepki veriolar bende oturup bi güzel ağlıorum sora rahatlıyıp geçip balkona esen rüzgarın altında çay içiorum sonrada şükrediorum o çayı içebildiğime ya sanırım çok saçmaladım ama inan bende dertliyim ve aslında sana yazarken kendimi rahatlatmaya çalışıorum sana çok çok dua edicem EY LÜTFU ÇOK KAHRI GÜZEL LÜTFUN DA HOŞ KAHRIN DA yeterki senden gelsin :D
ALLAH YARDIMCIN OLSUN BAHARCIM SINAV İÇİN STRES YAPMA SEN ELİNDEN GELENİ YAP GERİSİNİ ALLAHA BIRAK ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN O STRESİ YAŞADIĞIM İÇİN BİLİRİM BEN SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE Bİ BÖLÜM NASİP ETSİN SAKIN KİMYA YAZMA:) BEN KİMYA MEZUNUYUM ATANMAMAIZ ÇOOOKK ZOR ATANMAK İSTİYORUM ALLAHIM SEN TÜM SINAVA GİRECEKLERE YARDIM ET SENDEN İKİ HAFTA SONRADA BEN KPSSYE GİRİCEM DUA EDİCEM SANA ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN AMİN
amin ablacım hepimize bende dua ediorum sana da dua edicem.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN İNŞ.GÖNLÜNDEN GEÇEN BÖLÜMÜ OKURSUN VE BİTİNCE HAYIRLI BİR İŞBULURSUN ALLAH YARDIMCIN OLSUN STRES YAPMA SAKİN OL MOTİVASYONUNU YÜKSEK TUT ALLAHIN İZNİYLE İYİ GEÇECEK SINAVIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
allah razı olsun allahım dualarını kabul etsin içindeki sıkıntıyı tez vakitte alsın
RABBİM SABRINI ARTTIRSINN
(Allahü teâlâ, duanızı kabul eder. Dua ettim, hâlâ duam kabul olmadı diye acele etmeyiniz! Allah’tan çok isteyiniz! Çünkü kerem sahibinden istiyorsunuz.) [Buhari]
(Birinize dert ve bela gelince, Yunus Peygamberin duasını okusun! Allahü teâlâ onu muhakkak kurtarır. Dua şudur: “La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”) [Tirmizi]
(Duasının kabul olmasını isteyen, darda kalanı ferahlandırsın!) [İbni Ebiddünya]
(İstiğfara devam eden, her türlü sıkıntıdan ve geçim darlığından kurtulur, ferahlığa çıkar, ummadığı yerden rızka kavuşur.) [Nesai]
(Sıkıntılı iken duasının kabul edilmesini isteyen kimse, refahta iken çok dua etsin!) [Tirmizi]
(Sıkıntılı veya borçlu bir kimse, bin kere "La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim" derse, Allahü teâlâ işini kolaylaştırır
Rabbim hayırlar ihsan eylesin
allah razı olsun ceylan ablam allah herkesin gönlüne göre versin amin BİLİRİZKİ ZAHMETTE RAHMET VARDIR İNŞ.ÖYLE OLUR
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.