Esselamunalykum verahmetullahi veberekatuhu
Allahın izniyle gidip geldim o mubarek topraklara dostlar.gönderdiginiz slm lar fatihalar hatimlar sahibine ulaştı çok şükür.hepiniiizn isteklerini dualarını ilettim Rabbime (Efendimizin senin yanındaki hatırı için kabul buyur dedim.tüm DUA DOSLARAIMIN da buraya gelmesini nasip et dedim.hepinize o ravzanın mis kokusunu koklamak nasip etsin allhaım
Rabbim kabul buyursun yapılan duaları....
EMANETLERİNİZ ULAŞTIRILDI Nesrin_ce
(46 mesaj) (32 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
AMİN ALLAH KABUL ETSİN HAYIRLI OLSUN HACİN KARDEŞİM DESENE BEN GEÇ KALDIM BU NASİPTEN :( NEYSE ALLAH HAYIRLI ETSİN HACINI
19 yıl önce gönderildi # -
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.
Allah razı olsun, yolculuğunuz için, taşıdığınız emanetlerimiz için, dualarınız için ve bizlerle paylaştığınız büyük sevinciniz için.Söyleyecek söz bulamıyorum. En iyisi,
"Rabbimiz, dua kardeşliğimizi koru"
demek olsa gerek.Amin amin amin.
HOŞ GELDİN ARKADAŞIM ALLAH KABUL ETSİN , BİZLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH 7 AYETEL KÜRSİ HOŞ GELDİN İKRAMI.
Allah'ım, Resulullah'a(s.a.v) hediye olarak gönderdiğimiz tüm dualarımıza; bize yetişemeyen, yetişemediğine üzülen tüm kardeşlerimizin dualarını da ilave et. Bizden bunu kabul et. Amin amin amin.
Nesrinceee ablam hoşgeldinnnnnnnn:)
Bende hep seni düşünüyordum nesrince ablam nerde, naptı..
Allah'ım kabul etsin tez zamanda inş. hepimizin dualarını.
Allah kabul etsin ziyaretini. Allah hepimize nasip etsin inş...
Hoşgeldin hediyesi hemen benden Ayetel Kürsi gönderiyorum sana kabul et.
Amin.19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN ABLACIM HOŞGELDİN ALLAH KABUL ETSİN ALLAH YARDIMCIN OLSUN AMİN
HOŞ GELDİN ARKADAŞIM ALLAH KABUL ETSİN , BİZLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH 7 AYETEL KÜRSİ HOŞ GELDİN İKRAMI.
hoş geldin ablam allah razı olsun sebden benimde sana hoşgeldin hediyesi olarak 14 fatiham var inşallah kabul edersin rabbim ibadetlerini kabul etsin amin
ablacım hoşgeldin allah razı olsun allah kabul etsin ya çok güzel bi duygu olmalı oralara gitmek inşallah allah bizede nasip eder allahım dualarını kabul etsin inşallah
HOŞ BULDUKKK SAGOLUN DOSTLAR HEDİYELERİNİZ BAŞTACIM .RABBİMDE SİZE YAPTIGINIZ DUALARI İSTEKLERİ KABUL EDESİN ODA SİZİN RABBİMDEN ALDIGINIZ HEDİYELER OLSUN
DEATHLYON KARDEŞİM SENDE H.GELDİM SİTEMİZE.BEN DUA EREKEN TÜM DUA DOSLARIM İÇİN DİYODUM.SENDE ÜYE OLDUGUNA GÖRE EMİNİM YAPILAN DULARDA SEN DE VARSINN
HEPİNİZ RABBİME EMENETSİNİZ19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YOLCULUĞUNUZU VE DUALARINIZI İLAHİ İNDİNDE KABUL ETSİN İNŞALLAH.ALLAH BİZLERE DE NASİP ETSİN İNŞALLAH.
(DEĞERLİ DOSTUM GİDERKEN FATİHA HEYBEMİZDEKİ SON SAYI NEYDİ,YANİ NE KADARINI GÖTÜRDÜN YANINDA,ÖĞRENEBİLİRMİYİM.)19 yıl önce gönderildi # -
Nesrin Ablam hos geldin tekrar
Allah razi olsun, Allah dualarini kabul etsin insaallah
Nedendir ama bilmiyorum, senin mesajini okuyunca cok duygulandimAllah bizlere de nasip etsin insaallah
Amin amin aminHosgeldin icin sana 1 Ayetel-kursu, 1 Fatiha hediyem
Kabul et lutfen19 yıl önce gönderildi # -
NESRİN ABLAM HOŞ GELDİN RABBİM DUALARINI KABUL ETSİN ABLACIM ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABLAM.1 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM KABUL ET LÜTFEN.
hoşgeldiniiiizzz Allah kabul etsin ,inşallah dilinizden dökülen her kelimeyi cennetle müjdelesin rabbim..
Allah kabul etsin dualarını inşallah.
Rabbim hepimize nasip etsin bu güzellikleri.
Amin...19 yıl önce gönderildi # -
KADİR BABA EN SON C.TESİ SABAHI BAKTIGIMDA SAYI 387.440 DI.FAKAT BEN EŞİM VE KAYINVALİDEM YOLDA GİDERKEN DEVEM ETTİK OKUMAYA VE SON RAKKAM 3DOKUZ1.730 OLDU . BU ARADA BABA DOKUZ TUŞUM BOZUK OLDUGUNDAN BU ŞEKİL YAZDIM.ÇOK İSTEDİM 400.000 E BEN ULAŞTIRAYAIM DİYE AMA OLMADI. FAKAT EFENDİMZE HEDİYE DERKEN DEDMİMKİ DOSTLARIM HALA OKUMAYA DEVEM EDİYOLAR YA RESULUM SEN EKSİGİMİZİ TAM KABUL BURUR .GÖRDÜMKİ HALA OKUYOSUNUZ EMİNİM 400.000 DEYİL 4.000000 OLARAK ALMIŞTIR HEDİYEYİ.RABBİMİN VE EFENDMİZİN GÖNLÜ ÇOK GENİŞŞŞ.
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN,BAK GÖRDÜN MÜ KAYNAK NEREYE BAĞLANDI.ALLAHIM SEN NE BÜYÜKSÜN.
YANİ ARTIK NE FATİHA OKURSAK VE HEYBEYE KATARSAK RESULALLAH EFENDİMİZİN HAKKI DA VAR.RABBİM SEN ARTTIR İNŞALLAH.
SAHİBİ SAHİP ÇIKTI ELAHAMDÜLİLLAH...19 yıl önce gönderildi # -
ablacım ya inşallah dualarımız kabul olur inşallah allahım orada ettiğin dualarını kabul etsin
ALLAH RAZI OLSUN ABLAMMMMM HAYIRLI ETSİN MEVLAMM
HOŞLUKLAR GETİRDİN DUA DOSTU KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH BİZLEREDE NASİP ETSİN HAYIRISIYLA.
allahım kabul etsin tekrarını nasibetsin gitmedinse en kısa zamanda hacca gitmeyide nasibetsin biz lerede gitmeyi nasibetsin rabbim allah razı olsun amin
Hoşgeldin kardeşim,
Çok sevindim senin adına, Rabbim bizleride nasip eder inşallah.
Allah razı olsun, umrenide mübarek etsin. AMİN AMİN AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin Nesrin ablacığım.
Rabbim girdiğiniz bu manevi havayı hiç bozmasın.Bizlerede oralara gidip hakkıyla amel etmeyi nasip eylesin.
hoşgeldin sefalar getirdin nesrin ablacım çok şükür dönmeyide rabbim nasip etti Allah kabul etsin inşallah dualarını umreni amin.
hoşgeldinizz
bende hüngür hüngür ağlıyordum senin yazını görünce dahada ağladım sevincimden rabbim kabul etsin inşaallah. ALLAH mübarek etsin umreni inşaallah hacda nasip olur amin.
ALLAH KABUL ETSİN DUALARINI AMİN AMİN19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH KABUL ETSİN ABLACIM.
RABBİM BİZLERE DE ORALARA GİTMEYİ NASİP ETSİN İNŞ.19 yıl önce gönderildi # -
NESRİN ABLAM HOŞGELDİN.ALLAH HACILIK TA NASİP ETSİN İNŞALLAH AĞZINA YÜREĞİNE SAĞLIK.ALLAH KABUL ETSİN .RAHMETİNDEN BİZLERİDE SEBEPLENDİRSİN İNŞALLAH.
Hoşgeldin Nesrin ablacığım,
Hayırlsı ile gittin hayırlıısı ile geldin.Allah razı olsun Nesrin ablacığım, Allah kabul etsin.19 yıl önce gönderildi # -
Nesrin abla hoşgeldin daha yeni gördüm canım ablacım çok sevindim Allah senden razı olsun Allah kabul etsin ablacım görünce çok heyecanladım sen oralardan geldin gördün ve ayak bastın ne mutlu sana...
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.