S.A. DOSTLAR EMİN OLUN ORDA 2 ADIM BAŞINDA SİZLERİ ANDIM.3 KERE EFENDİMİZİN HUZURUNA ÇIKMAK NASİP OLDU.RABBİM DUA DOSTLARIMIDA BU ZEVKE ULAŞTIR ONLARADA NASİP EYLE EN KISA ZAMANDA DİYE DUA ETTİM HADİ BEKLİYORUM ŞİMDİ VERECEGİNİZ MÜJDELİ HABERİ UMRE VEYA HACCA GİDİYORUM DEMENİZİ SABIRSIZLIKLA...
EMANETLERİNİZ ULAŞTIRILDI Nesrin_ce
(46 mesaj) (32 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
Amin amin inşallah ablacığım ama benim hacca gitmeme çok var heralde ama Umre'ye en kısa zamanda gitmek istiyorum, hem de eşimle beraber :) ( Yani daha eş adayım yok ama olunca onunla gitmeyi çok istiyorum :)):
19 yıl önce gönderildi # -
:( Nesrince ablacım hoş geldin yazını görünce tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu...Sevgilinin yanından geldin Allahım Allahım Allahım acaip bir şey yaa:(nasıldı neler yaptın...ablacım gel şöölşe bi sarılim sana şimdi senden gül kokuları geliyodur ben o kokuları alıyorum :)
Rabbim kabul etsin bizlerede nasip etsin inşaallah..
hoş geldin hediyesi olarak;10 Fatiha 10 Ayetel kürsi kabul ediver ablacım...
selamun aleyküm...19 yıl önce gönderildi # -
inşallah cennet inşallah, hayılrısıyla bekar kardeşlerimiz iyi bir eş bulsalar keşke
Allah sana senin gibi iyi senin kıymetini bilecek birini nasip etsin elin sıcak sudan saoğuk suya girmesin:)19 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin nesrin kardeş allahım kabul etsin..bizlerede nasip etsin inşaallah
hoş geldiniz safa geldiniz kardeşim
Rabbim mübarek kılsın seferinizi tekrar gitmek nasip etsin
Allah razı olsun bizi unutmadığınız için
Allah sizi misliyle mükafatlandırsın
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin nesrin ablam..sizi çok merak ettik..
neden nete girmiolar ki die sordular bende dedim çekmiodur die ama..belki kapsama dışında kalıyodur oradan buranın interneti:)die dedim:)))
hoşgeldin ablacım tekrardan:*19 yıl önce gönderildi # -
HOŞBULDUK DOSTLAR.SORUYA CEVEP VERİM ÖNCELİKLE.SÜRE ÇOK AZDI HIZLANDIRILMIŞ TURDAYDIK. KISA BİR ARALIK BULDUM NETE GİRMEK İÇİN GİTTİM OTELİN NET ODASINA AKSİLİKYA O AN BAGLANTI OLMADIGINI SÖYLEEDİLER.
CİHAN KARDEŞİM SEN DEDİN YA EN SON GÜN HİÇ BİRŞEY YAPMADAN KABEYE BAK O DA BİR İBADET DİYE.BEN ONU SIK SIK YAPTIM. RABBİM RAZI OLSUN EYER O BİR İBADETSE SEVABI VARSA BUNUN YARI PAYI SENİNDİR BENİ YÖNLENDİRDİGİN İÇİN.RABBİM RAZI OLSUN19 yıl önce gönderildi # -
Allah kabul etsin kardeşim
benim de şu dünya hayatında en çok yapmak istediğim şeylerden biridir ""hiç bir şey düşünmeden Kabeye bakmak""
Ya Nasip...
selam ile..19 yıl önce gönderildi # -
VEALEYKÜM SELAM HOŞ GELDİNİZ ABLACIM SEFALAR GETİRDİNİZ. YAZINIZI GÖRÜNCE GÖZLERİM DOLDU...RABBİM ZİYERETİNİZİ MAKBUL EYLESİN ELÇİLİĞİNİZ İÇİN DUALARINIZ İÇİN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM ECRİNİ KAT KAT VERSİN.BİZLERDE NASİP ETSİN İNŞAALLAH...SELAM VE DUA İLE.
NESRİNCE ABLACIM SİZİN İÇİN 50 TANE AYETÜL KURSİ HEDİYEMDİR RAHMET VE MERHAMET ARTSIN DİYE SİZİN ADINIZA MAVİ BANDA EKLEYELİMMİ...
ALLAHIM RAZI OLSUNN.HEDİYELERİNİ ALDIM BAŞ TACI YAPTIM.TABİKİ BANDA YAZ AMA O SENİN EMEGİM KENDİ ADINA YAZ KARDEŞİMM.RABBİM BEREKETLENDİRSİNN .RABBİME EMENETSİNİZ
Nesrin kardeşim.Allah razı olsun.
size,şuan ne söylesem nasıl teşekkür etsem azgelir.bizlerin emanetini kutsal topraklara taşımanız ve selamlarımızı ulaştırmanız...daha fazla yazamiycam Allahım ebedi razı olsun sizden.19 yıl önce gönderildi # -
Nesrin Kardeşim hoşgeldin sefalar getirdin.
allah senden razı olsun.
Allah dualarını dileklerini nezdinde kabul etsin.
Kayınvaliden ve eşindedde allah razı olsun.
Allah sizlere birkez daha gitmeyi nasip eder inşallah.
Hoşgeldin sefalar getirdin.19 yıl önce gönderildi # -
KARDEŞİM HOŞGELDİNİZ
İNŞALLAH SİTEMİZE ORALARDAN RAHMET GETİRDİNİZ
ALLAH MÜBAREK ETSİN19 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin kardeşim Allah umreni kabul etsin ne mutlu sana o güzel beldelei gördün Allah bizlerede görmeyi nasip etsin inş.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.