selamün aleyküm kim yapmışşsa bu siteyi allah razı olsun ben böle birşey görmedim ne güsel bir site herkez allah rızası için birbirlerine dua ediyor böyle birgüzellik daha ben görmedim ömrü hayatımda kimse tanımadığı birine dua ediyor allahım hepinizin gönlüne göre versin rabbim dualarınızı kabul etsin ALLAH RAZI OLSUN
ÇOK GÜZEL BİR OLAY
(11 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BU ÖYLE BİR ÇEŞME Kİ İÇEN KANMAZ,KANAN DOYMAZ.SEN TADINI ALMIŞSIN MÜBAREK OLSUN.
ŞİMDİ SAL KENDİNİ RAHMETE TADINI ÇIKAR.
11. LA HAVLE İLK RAHMET BARDAĞIN OLSUN İÇ KANA KANA...SELAMETLE...18 yıl önce gönderildi # -
Allahım sizlerden razı olsun dua kardeşim.Aramıza katıldığın için bizleri de memnun ettin.1 Fatiha,1 Ayetel Kürsi,3 İhlas,1 Felak,1 Nas hoşgeldin hediyesi.Lütfen kabul et kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN
ÖYLEDİR BURASI RAHMET YAĞIYOR ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN
HOŞ GELDİN KARDEŞİM
RAHMET VAR BU SİTEDE RABBİM EKSİK ETMESİN
1 AYETEL KURS-İ SENİN İÇİN18 yıl önce gönderildi # -
Amin inşallah girer girmez toplamışsınız duaları :) bende hoşgeldin hediyesi olarak 10 fatiha okuyayım
SENDENDE KARDEŞİM BU SİTE HEPİMİZİN UMUDU SIĞINAĞI ALLAHIMIZA YAKARIŞILARIMIZ RABBİM KABUL ETSİN AMİN.
Aleyküm Selam
Rabbim tüm dua dostlarımızdan razı olsun.
hoşgeldin.. bu site susayan gönüllerin suyu şifa arayanların şifası umudun başlayıp tükenmediği dertlilerin dermanı mevlaya giden yoldur.yolun hayırlı olsun 1 fatiha 3 ihlas hoşgeldin hediyesi
neden etmeyelim kardeşim burası çok farklı bir ortam herkesin amacı belli birde ben başlığını görünce zannettimki birinin duası kabul oldu ne kadar sevinmiştim ama olsun kabul olur elbet er yada geç Rabbim gönlünün muradını versin inşallah amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.