herşey kötüye gidiyor. ben dua ettikçe, rabbime sığındıkça hep olumlu düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor işte..ne yapmalıyım bilmiyorum ki. rabbimden bi yol göstermesi için yalvarıyorum, allahım ne olur duy beni.
HERŞEY KÖTÜYE GİDİYOR (fatmafatma)
(17 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
lütfen olmuyo deme zamanı vardır belkide de allahım seni duyuyor zaten hepimizi duyuyor görüyor ama zamana bırak sabret allahım seni doğru yoldan ayırmasın inşallah
18 yıl önce gönderildi # -
SEN SIKMA CANINI MEVLAM ESİRGEMEZ RAHMETİNİAMA SABRI BİLECEKSİN ALLAH SANA SABIR İHSANVERSİN DERTLERİNE DERMAN VERSİN SEN SAKINHA ŞÜPHE DUYMA VARIDR BUNDADA BİRHAYIR BUNLAR BİRER SINAV ALLAHIM SIKINTILARINI GİDERİRSEN SAMİMİ OLURSAN ALLAH SABRINI ARTTIRSIN
ben sadece beni duyduğuna dair bir işaret istiyorum. çok mu??
belkide allahım sana o işaretleri gösteriyo sen farkında değilsin
Daha zamanı gelmedi.
Bekle biraz.
Sabır...18 yıl önce gönderildi # -
ben sabretmeye razıyım, zıcık da olsa ilerleme görsem senelrce de sabrederim.
http://mucize.net/forum/topic/1897?replies=51
bu adrese istersen bir bak faydalanırsın inşallah
Rabbim hakıında hayırlar nasip etsin tez vakitte selamete erdirsin18 yıl önce gönderildi # -
amin kardeşlerim, inşallah, umudumu kesmekten korkuyorum
sakın umudunu kesme.
Senin bahsettiğin şeyleri ben 4 ay hergün yaşadım.
Bırak umudu, hergünüm büyük darbeler yemekle geçti.
Hergün ufacık bir olayım bile hayal kırıklığı oldu.
Şimdi küçücük bir umudum var ve Rabbime olan inancımla o umuda sıkı sıkı sarıldım.
Bir iki gün değil 4 ay hergün her saat.
Ağlamadan yattığım bir gün hatırlamıyorum.
Çıkmazdaydım.
Halada bişey düzelmedi ama biliyorum az kaldı.
Herşey çok güzel olacak.
Sen ne olacak diye düşünme.
Elbet senin aklın yetmez.
Sadece Rabbime güven.
O en doğru zamanda en güzel yolu açacaktır sabredenlere.
Sabır zor lakin sonu çok güzel olacak inşallah..18 yıl önce gönderildi # -
rabbim senin de yardımcın olsun canım, inşallah tez vakitte feraha çıkarsın seni...ama sabretmek çok zor, sanki karanlık bi kuyudayım. hiç bir anımın tadı tuzu kalmadı. vazgeçmek üzereyim ama bunu da kaldıracak gücüm yok
RABBİME İNAN HEPİMİZ DUA EDİYORUZ HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR UNUTMA SAKIN HAYATIN GÜZEL TARAFLARINI DÜŞÜN BAK BENİM ÇOK BORCUM VAR MAAŞIMDAN ELİME 40 YTL KALIYO BENKİ ÇOK GEZER İYİ YERLERDEN GİYİNİRDİM KİLO ALDIM ELBİSELERİM OLMUYO DIŞARIYA ÇIKAMIYORUM SOSYAL HAYATIM SIFIR VE ENAYİ GİBİ Bİ BAŞLKASININBBORCU ALTINDA EZİLİYORUM NE DÜŞÜNÜYORUM BİLİYOMUSUN RABBİM BANA BU BORCU ÖDEMEYİ NASİP ETSİN KİMSESİZ ÇOCUKLAR VE YAŞLI BAKIM EVİNE BAĞIŞLIYCAM BU PARAYI O SAHTEKARDAN ALINCA O PARAYLA OONLARA NELER ALBİLECEĞİMİ ONLARIN NASIL GÜLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM EVİMİN BALKONUNDA OTORUYORUM PAZARLARI HEP BELKİ DIŞARDA OLSAM BAŞIMA BİŞEY GELİCEKTİ RABBİM KORUMAK İÇİN BANA BU DERDİ VERDİ EVİMİN BALKONUN KEYFİNİ .IKARMAYA ÇALIŞIYORUM YANİ BÖLE YAP SENDE GÜZEL DÜŞÜN NOLUR
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş bana dua etsin beni unutmasın sürekli beni ansın
istermiş dünyada herkesin imtihanı farklı kimine hastalık kimine fakirlik kimine musibet kimine borç geçimsizlik çeşit çeşit sabredersen isyan etmezsen güzel kardeşim duayı bırakmazsan ALLAH yüce yaradan mutlaka cevap verir Allakın kabul
edeceğine inanarak dua et bütün samimiyetinle dua et dualarım seninle18 yıl önce gönderildi # -
canım üüzlme öle deme allahın gücüne gider benim durumumda biliosun sana dua edicem canm kardeşim
hepinizden rabbim razı olsun, o beklediğim işaret geldi biliyor musunuz:)
ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA İNŞALLAH HAYIRLISI OLUR
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.