arkadas sanıp dost sanıp dertlerinizi açarsınız ama onlar gidip sizin söylemediğiniz seyleri baskasına senin hakkında böyle diyorlar diye iftira atarlarsa ve iki yüzlülük yapmaya devam ederlerse ne yaparsınız kardeslerim ne yapmam lazım allah tan baska kimsem yok ne anam ne babam herkes işyerinde olan hataları bana yıkıyor suçlu benmisim gibi davdanıyor
iki yüzlü insanlar
(6 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
allah yardımcın olsun allah doğrudan yanadır sen kalbini ferah tut eninde sonunda allah onlara yaptıklarının yanlış olduğunu gösterir üzülme
18 yıl önce gönderildi # -
CANIM AYNI DURUMLARI BENDE YAŞADIM ŞÖLE DÜŞÜN İŞ YERLERİNDE ÖZEL YADA DEVLETTE HERKEZ BİRİLERİNİN SIRTINI EZEREK BİR YERLRE GELMEYE ÇALIŞIR HA GELİR HA GELMEZ AMA SALTANATI KISA SÜRER SANA Bİ TAVSİYE HERŞEYİ NOT AL ATIYORUM SANA BİRİNİN HAKKINDA BİRİ BİŞEYMİ DEDİ AL NEDEN DEDİ NE ZAMAN EVET SANA SAÇMA GELEBİLİR AMA AYNI DURUMDA TEKRAR KALIRSAN HERŞEYİ AÇ NOTUNDAN OKU ŞAŞKINLIKLARINI GÖRÜCEKSİN EN UFAK İŞ NOTUNU BİLE NOT AL KİMSEYLE BİŞEY PAYLAŞMA BİR GÜN AMİRİN ODASINDA HEPSİ ÖTER ÖZEL YADA İİŞLE İLGİLİ KÖTÜ ŞEYLER YAŞAMAKTANSA SUS KONUŞMA SESSİZ KAL PAYLAŞMA ÜZÜLMENDEN İYİDİR ÖPÜYORUM CANIM SENİ SIKMA CANINI HERKEZE OLUYO ÖĞRENENE KADAR.
Allaha havale et.
O ne güzel terbiye eder ....18 yıl önce gönderildi # -
SEN EMİN OLLL SANA ZULUM EDENLER DUA ETSİN KARŞILIĞINI DÜNYADA ALACAKLARINA DAİR SEN EMİN OLL MEVLAM KİMİN AHINI KİME BIRAKMIŞ AMA YA BU DÜNYADA YADA AHİRETTE ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN MEVLAM HERZAMAN HAKLIYI HAKSIZI BİLİRRR
sırtını daya yaradana.sanmaki mazlumun ahı kalır yarına.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.