ablacım seninle tanışmayı çok istiyorum. beni kırmazsan çok sevinirim.
fatmakbrs ablama(lütfen cevap bekliyorum)
(12 mesaj) (4 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AKŞAMÜSTÜ 5 DEN SONRA İLGİLENEBİLİRİM CANIM
18 yıl önce gönderildi # -
Sema kardes Fatma ablanin yazisini görmedin herhalde bilmece gibi yazmis bende bir sey anlamadim simdi merakla bekliyorum sana ne yazicak Fatmma abla acaba ermis birimi? öylede olsa onlar söylemezlermis bende ona yazmistim icimden gelmisti simdi düsünüyorumda nasil yazdigimi ellerim otamatik olarak tuslara gitti valla nasil yazdim ben bile sasiriyorum böyle bir sey hic adedim degildir hayirdir ins. selam ve dua
DUA DOSTLARIM SİTEDEYİM
Fatma ablacim ne oldu bilmece gibi yazmissin ben bir sey anlamadim ins. kötü bir sey yoktur sana daha cok dua mesaj. yazdim bir oku cok merak ettim
ben sizinle site içerisinde nasıl görüşecegimi bilmiyorum. acaba benim bilmedigim yazışmalı bi sohbet ortamımı var. zaten pek fazlada giremiyorum.belkide bundan sonra dahada az girecegim.nedeni ise yeni bir bebek bekliyoruz ve sadce 2haftamız kaldı. eger burada msn adresi vermek yasak degil ise ben adresimi bıraka bilirim.ablacım sizinle tanışmak istememin tek nedeni şeyh nazım hzleri. inş... sizden haber bekliyorum.beni merakta bırakma ablacım.zuhalkler kardeşim sanada özellikle ilginden dolayı teşekkür ederim.dualarınızda unutmayın.efendi babamın himmeti,manevi destegi ve nazarları üzerinize olsun inş..selamlar...
SİTEDEYİM
ablacım bende şuan sitedeyim ama dedim ya seninle nasıl görüşecegimi bilmiyorum beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
site içinde özel yazışmalı bi sohbet ortamı yok.isteyenler birbirlerine buradan msnlerini veriolar yoksa özel mesaj pm atma gibi bi durum yok..ama fatma abla msnini hiç vermedi ben görmedm yani..
18 yıl önce gönderildi #
-
bizde kullanabilir miyiz ablacım:)))
EVET
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.