yüce menlam senin herşeye gücün yeter her şeyi bilensin görensin bütün kulların hakkında hayırlrar nasibeyle doğru yolundan ayırma her sıkıntıya dayanma gücü ver amin .. dua dostlarım meleklerimin anne babası nın yarın mahkemeleri var rabbim ne hayırlıysa onu nasibetsin diyorum sizlerinde dualarınızı bekliyorom .sizlere 1 yasin 3 ayetel kürsi 3 ihlas 1 fatiha hediyemdir lütfen kabul edin rabbim her muradınızı tez zamanda nasibetsi amin
görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
(13 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Fatma ablacım Allah razı olsun, İnşallah haklarında en hayırlısı olur
18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin. dualarımızdısınız.
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.ALLAH KABUL ETSİN
BENDE SİZE 3 İHLAS
3 AD FATIHA OKUYORUM18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN
allahım razı olsun cennet kaya mahzun benhan kardeşlerim sizlerden ben her duaya amin demeye çalışıyordum şimdiye kadar ama bundan sonra bende daha sınırlı olucam
ALLAH KURTARSIN DİYORUM
1 AYETEL KÜRSİ YOLLUYORUM ONLARA18 yıl önce gönderildi # -
FATMA ABLAM RABBİM HAYIRLISINI VERSİN KISITLI OLCAM DEMİŞSİN ABLACIM ANLAMADIM 1 EYETEL KÜRSİ OKUDUM SENİN İÇİN ABLACIM KABUL ET LÜTFEN
Allah razı olsun 1 fatiha 3 yunus duası okudum Allah yardımcıları olsun aydınlıklar versin
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.AMİN.AMİN.
Fatma ablammm Allahım herşeyin en hayırlısını nasip etsin.
Allahım sizi tez zamanda ferahlatır inş. Bütün sorunlarınızdan sıyrılırsınız inş. Sana ve ailene 1 Ayetel Kürsi gönderim.Allahım kabul etsin. Amin Amin Amin.18 yıl önce gönderildi # -
fatma ablacım allah haklarında hayırlısını nasip etsin AMİN
allahım hepinizden razı olsun dualarınızı kabul etsin .merlin.e canım bir an kısmetten ziyade bir şeyin olmadığını unutup öyle düşündüm
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.