Nuray abla ya sana neden ulaşamıorum ben anlamıorum yoksa sevilmiomuyuz onuda bilmiorum başka konulara yazıosun ben özellikle senin için konu açıorum ona yazmıosun üff ben zaten hiç bi zaman kale alınmıorum burdaa..
YAAAA NURAY ABLA YAAAA!!!!!
(20 mesaj) (3 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
kız kör o kör görmez:)))) hehehe:) jör nuray heheheh:))
18 yıl önce gönderildi # -
:D napıcam ben şimdi :((seninkini görmüş ama :((((
sen işini bilmion gülüm ben onun gözüne sokuom konuları ondan görüyo...
hem şekerim ben dururken seni naapsın dimi yani..ben onun sütlü kaaaayypesiyim hehehe:)
şaka şaka:)18 yıl önce gönderildi # -
hehe sütlü kayfe :D güzelmiş ben nası sokıyım ki gözüne kendisini bulabilsem bi kerecik gerek kalmıcak ama kesin görmüştür nese ya insanları boşuna sıkmaya gerek yok belki hakkaten konuşmak istemiodur zaten bu sitede bi kadir baba bi nurcan abla bide sen yani başkası tarafından pek kale alındığımı sanmıorum nuray ablayı yinede çoook seviorum
ya kız saçmalama öle deme...ben kale almam nuray alır o derece..sıkmayım topuna şimdi:))
ya nuray kör tamam ama sağırda diil kii ne bilion belki tlf edip dölüom konuma bak die:)
hımm ne biliim ya ben çok kötüyüm zaten bu günlerde dokunsan ağlıycak cinsten o yüzden biraz ağır gelio sanırım bak şimdi ağlıorum mesela
yaw ne ağlıon bak gelio 5 kardeş..yada dur fatih abi terliin nerde:))
seni birinin tepmesi lasım:)
gel ben tepem:))
kız nurayda sen gibi öss ye gircek farkına varmamıştır yoksa etmez mi görmez mi...
görse mutlaka yazardı bişi..az sabret..:)18 yıl önce gönderildi # -
fatih abi mi :D
dur terlik arıom bekle
nie yaa :D abla psikolojim bozuk benim bitane balık aldım hergün seyrederim stresim azalır die 2 haftada öldü balık gene yanlız kaldım hiç bi çare yok artık bana umutsuz bi vakayım ben
yeseydin kız balığı ziyan etmedin demi...
fosfora ihtiyacın var senin:))
cennet buraaa gel çabuk:)
yok ya nası yiyim balık canlı bi turuncuydu ben ona bakıp durunca kapkara iğrenç bişi oldu :D
yut yut şifadır o azda olsa fosfor kalmıştır belki:s
ben karadenizin balık deryasına dalsam benden bişi olmaz artık şu 13 günü bitirdim mi bitki gibi bişi olcam
seviyor musun....
kimi sevio muyum çalışmayı felen mi
beni...
hani var ya..kadir inanır:seviyor musun
serpil çakmaklı:hayır...
k.i.:seviyor musun...
s.ç.:hayır...
k.i.:seviyorum de ulayynn...!
s.ç.:seviyorum:s
k.i.:yallan sölüyorsuuuunnnn.....!
s.ç.: :..:!??!
heheheh:)
bi yanlışık olmuşta:))
BAHARIM ÜZME TATLI CANINI NURAY GÖRSE MUTLAKA YAZAR KESİN GÖRMEMİŞTİR SEN CANINI SIKMA DERSLERİNE ÇALIŞ LLAH YARDIMCIN OLSUN STRES YAPMAKAZANACAKSIN ALLAHIN İZNİYLE ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN ÖPTÜM SENİ CİMCİMEM
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.