""Allah'ım
Kuran- ı Kerim'in, bakara suresinin ve ayet el kürsinin sırları hürmetine Derya kardeşimize ve onun için ayet el kürsi okuyanların hepsine ve bu bereket ve rahmet coşkusunda senden bir yardım bekleyen tüm dua dostlarımıza acilen rahmet et.
Derya kardeşime başkaları için dua etmenin lezzetini ilham et ve onun dualarını hepimiz için kerem ve rahmet vesilesi kıl; ve Rabbim her ne sıkıntısı var ise kendi rahmetin hakkı için bu geceden tezi yok bir ferahlık kapısı aç onun yüzüne.
Ve Allah'ım,, Ayet el kürsi hatırına """acaba benim duam ne zaman kabul edilecek,,ne zaman aydınlığa çıkacağım""" diye dertli dertli düşünen kardeşlerimizn hepsine bir mucize nasib et"""
rahmetinle ey merhametlilerin en merhametlisi
derya için dua (cihan)
(19 mesaj) (18 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bide bana hayırlısıyla okulu bitirip evlenmemi :)) nasip et allahım:)))
allahım deryamın gönlüne göre ver..annesinin sıkıntılarını söküp al yüreğinden...kardeşsine deryama huzur ver..işlerini rast götür..allahım sen onu koru ve gözet..amin..
18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin.Allahım Deryamın gölüne ferahlık ver,kalbindekini kereminle lütfet Rabbim ona
allah razı olsun abim yüreğine sağlık böyle güzel bir dua ya beni laik gördüğünüz için hepinize binlarce kez teşekkür ederim heybenize benden 11 adet ayetel kürsi hediye ediyorum birazdan okuyacağım
çok mutluyum ya iyiki varsınız
AMİN AMİN DERYACIM RABBİM SENİ SEVSİN VE GÖZETSİN.HER KESİN İHTİYACINI EN İYİ BİLEN O DUR SEN BÖYLE BİR DUAYI HAK ETMİŞSİNKİ SANA GELDİ SENDE DUANI ARTTIR BAK O ZAMAN RAHMET KAPILARI NASIL AÇİLIYOR ...
Amin Amin Allahım sen deryaya yardım et onun dileklerini ver Rabim
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH.AMİN.AMİN.AMİN.
allah kabul etsin duanı kardeşimm allah hakkında hayırlısını versin derya kardeşiminn
cihan abi ağzına yüreğine sağlık, rabbim kabul etsin dualarını, benden sana 10 ihlas. kabul edersen abi.
amin amin amin ...
aminamin aya rabbim sen dualarımıza cvp ver ya rabbim sana sığınıyoruz amin.
amin amin allah razı olsun cihan abi deryam allah dualarını kabul etsin inşallah
AMİN AMİN AMİN
AMİN.AMİN AMİN 11 İHLASDA BENDEN DERYACIM RABBİM SIKINTILARINI GİDERSİN.RABBİM HAKKINDA HAYIRLI OLANI SANA NASİP ETSİN SENİ HAYIRLARLA KARŞILAŞTIRSIN.
amin amin amin 1 fatiha benden
amin amin amin amin binlerce kez aminn Rabbim Deryamın bütün sıkıntılarını gidersin aminnnnnnnnnn
AMİN.
AMİN AMİN AMİN.
Allahım Deryamızın sıntısını gider onun yürekcini ferahlat Rabbim amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.