sevgili dua dostları gözyaşlarıyla geçirdiğim bir günün akşamı netten dualarla ilgili arama yaparken birden kendimi burada buldum.Daha doğrusu hERŞEYE GÜCÜ YETEN BİZE BİZDEN DAHA YAKIN OLAN RABBİME HAMD OLSUN Kİ BENİ BU HÜZÜNLÜ GÜNÜMDE SİZLERLE tanıştırdı.Benimki bir yürek sancısı uzun yıllardır kavuşamadığım,hayatta o kadar acı varken çaresizlikten hastalıktan gözyaşı döken insanlar varken inanın kendime çok kızıyorum,hakkın yok bu gözleri yüreği üzmeye diyorum ama ne olur beni anlayın yürek yarasının ilacı çok zor...bugün LA İLAHE İLALLAH çekmeye başlayacağım 60 bin kadar o ...RABBİM hepinizin gönlüne göre versin inşaallah.Benim içinde dua edin ne olur.şimdiden ALLAH hepinizden razı olsun.
umut
(25 mesaj) (23 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
o la ilahe illallah = tevhid sözünü okuyun
bizlere hediye edin ayrıca ayetel kürsilerle ilgili anasayfadaki sabit foruma da katılın(bir dua yöntemi bu)
Allah'ın izniyle çok farklı duygular yaşayacağınıza inanıyorum
Allah yardımcınız olsun tez zamanda hayr kapıları açsın yüzünüze18 yıl önce gönderildi # -
Hoşgeldin inşallah sıkıntılarından kurtulursun ve gönlünden geçen dileğin kabul olur gamzecim.
18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin gamze....Manevi anlamda sana destek olacak bir çok dua dostunun arasındasın..
Allah yardımcın olsun,sıkıntını tez vakitte gidersin inşallah..Sana 1 ayetel kürsi hediye ediyorum...yaralarına ilaç olur inşallah..amin...18 yıl önce gönderildi # -
HOŞ GELDİNNN SEFALAR GETİRDİN BENDE SENİN İÇİN 3 İHLAS 3 FATİHA OKUYACAĞIM HOŞ GELDİN HEDİYESİ...RABBİM SENİN İÇİN EN KISA ZAMANDA HAYIR KAPILARI AÇSIN ....
Hoşgeldin.
Rabbim isterse herşey çok kolay.
Yeterki ol desin.
Hayırlar versin Allah .
Güzellikler versin
amin...18 yıl önce gönderildi # -
Allahım yardımcın olsun. Ya rabbim herşeyin en hayırlısını nasip eder inşallah. 3 adet ihlas gönderiyorum. Amin Amin Amin.
Allah yardimcin olsun
Allah dualarini kabul etsin tez zamandaAmin amin amin
Sana 3 Ihlas, 1 Ayetel-kursu gonderiyorum
Kabul et kardesim ltf
LA İLAHE İLLALLAH RABBİM KURTARSIN BİZLERİ YÜREK ACISI ZOR BİLİRİM AMA GEÇİCEK BUNLAR ALLAHIM YARDIM ET AMİN.
HOŞGELDİNİZ
SİZE
1 İNŞİRAH18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin gamzecimrabbim bütün sıkıntılarını giderir inşallah
hoşgeldin allah yardımcın olsun
Umut kapısını araladığınız Rabbim her daim yardımcınzı olsun.
Ebu Said ve Ebu Hureyre´den: Hz. Peygamber (sav) buyurdular ki:
- Müslümanın başına gelen hiçbir
* yorgunluk,
* hastalık,
* tasalanma,
* üzülme hali,
* eziyete uğrama,
* gam çekme,
* hatta vücuduna batan bir diken...yoktur ki, Allah bunlardan biri ile onun günahlarından bir kısmını affedip bağışlamasın.-
(Buhari - 5641; Müslim - 2573)18 yıl önce gönderildi # -
canım kardeşim hoşgeldin bende sana yardım edeyim 100 tane alıyorum bu akşam çekicem gamze tammamı kabul et okuyabilirsem dahaada çok okurum.
HOŞ GELDİN KARDEŞİM RABBİM TÜM SIKINTILARINI GİDERSİN
SENİN HOŞGELDİN HEDİYEN
50 AYETEL KURS-İ İNŞAALLAH KADİR BABANIN HEYBESİNDE BİNLERCE MİSLİYLE BEREKETLENİR.HEYBEYE AKTARIN LÜTFEN18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin umut .umutsuzlukları uyut hiç bitmeyen umudunla :) 100 tevhid hoşgeldin hediyesi.rabbim yar ve yardımcın olsun.
hoşgeldin allah yardımcın olsun
hoşgeldinin.100 tanede ben alayım.ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN..
Allah hepinizden razı olsun ağlayarak yazıyorum insan duygu yoğunluğu içindeyken mantıklı düşünemiyor 4 senedir beklediğim uğruna herkesi çevirdiğim insan beni başkasına tercih etti.Benim bu sevgiyi yüreğime RABBİM verdi bu benim imtihanım biliyorum ama inanın gözyaşlarımı tutamıyorum yaram çok taze ....Hepinizden Allah razı olsun.4 senedir beslediğim umutlarımın hepsi öldü.ALLAHIM kimseye kalp acısı vermesin ben en kötü zamanımda tanıştım sizlerle inşaallah kendimi topladığımda sizlere manevi olarak faydam olur ama beni bu zamanımda lütfen anlayın ...ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN İNŞAALLAH.İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN HEPİNİZİ...
hoşgeld in kardeşim a llah hakkında hayırlısını versin
GAMZE KARDEŞİM AYETEL KÜRSİ HEDİYE EDİYORUM SANA . ALLAH FERAHLIK VERSİN İÇİNE. HERŞEY OLUR . İMTİHAN DÜNYASI . BUGÜN AĞLAR YARIN GÜLERİZ YARIN GÜLER SONRA GENE AĞLARIZ . ÖNEMLİ OLAN SIĞINDIĞIMIZA HEP ŞÜKÜR. MEVLAM NE EYLERSE GÜZEL EYLER. DÜŞÜNCELERİN İÇİNDE ALLAH SENDEN RAZI OLSUN .
ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN İNŞALLAH GÖNLÜNÜ NE DARALTIYOSA EN KISA ZAMANDA RABBİM ÇÖZÜME KAVUŞTURSUN EĞER İSTERSEN KELİME-İ TEVHİDDE SANA YARDIM EDEBİLİRİM FAZİLETİ Mİ VAR BU KONUDA O YÜZDEN Mİ OKUOSUN
HERKESE ŞİMDİDEN HAYIRLI CUMALAR...BU GÜZEL GÜNÜN HÜRMETİNE DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞAALAH.ALLAHA EMANET OLUN DUALARIM SİZİNLE...
Hoşgeldin Gamzecim dertler geçici unutma!
dostluklar ise kalıcı.
Hoşgeldin aramıza derdinin dermanı ,yüreğinin ferahlığı olsun.
3 ihlas sana hoşgeldin hediyem olsun.18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas ta benden kabul et.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.