Kardeşlerim sizinle bir şey paylaşmak istiyorum.aranıza yeni katıldım.çok fazla zamanım olmadığı için çok bakamıyorum.benim bir kız kardeşim var neye elini atsa kurutuyor.Çok temiz kalplı, saf ,aşırı fedakar başkaları için kendini çok üzen bir.Babam kardeşim 4 aylıkken trafik kazasında vefaat etti alla ha şükür sıkıntı çekmeden büyüdük evlenip barklandık.Ama kardeşim kime yakınlık duydu ise bir darbe aldı,hadi onu da dedik er geç bir kısmeti çıkar ........... resim öğretmenliğini bitirdi konya da (konyalıyım)4 yılda beri KPSS sınavına giriyor fakat kısmet olmadı bir türlü.Sergi falan açtı referansları da iyi yerlerden .Allah rızası için dua edin kardeşime hayırlı iş hayırlı eş nasıp etsin Allah. Bir de ankra ve konya de özel okullarda şansımızı denemek istiyoruz.Varsa bir yardımınız esirgemeyin allah aşkına.okuduğunuz için sağolun Hakkınızı helal edin.Allah a emenet olun.
kardeşim için
(11 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah yardımcınız olsun kardeşim
dilerim tez zamanda hayırlı kapılar açılır kardeşiniz için ve sizin bu dualarınız ve kaygılarınız da vesile olur
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
allah yardimcisi olsun..bol bol dua edices emin olun..allah rast getirsin
18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIMCISI OLSUN..HİÇ UMMADIĞINIZ YERLERDEN HAYIR KAPILARI AÇSIN FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAAH...
Rabbim hayırlı bir iş hayırlı eş nasip etsin tez zamanda inşallah.
Belkide bundan sonraki hayatta onu nice güzellikler bekliyordurda oda şimdiden onların imtihanını veriyordur bide böyle düşünün.
Rabbim büyük.
Nice güzellikleri ayağınıza serer inşallah.
Yolunuz açık olsun.18 yıl önce gönderildi # -
Allahım yardımcınız olsun. Allah tez zamanda kardeşine hayırlı kısmetler hayırlı işler hayırlı fırsat kapıları nasip eylesin. Amin Amin Amin.
ALLAH YARDIMCISI OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH RIZKI AÇILIR KARDEŞİNİN ALLAH YARDIMCISI OLSUN AMİN.
allah yardımcısı olsun allah emeklerini zayi etmesin allah gönlüne göre br iş veeş versin amin
hoşgeldin canım kardeşim kızkardeşin için çok dua edecğim oda benim gibi biraz sorunu çok oluyo anladım benden ona 20 tane ayatel kürsi bu akşam okuyacağım allah işlerini rast getirsin die
kardeşine bir fatiha okudum Allah tez vakitte hayırlı kapılar açsın inşallah
Allah yardımcısı olsun inşallah kısmeti açılır her yönden...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.