henüz 24 yaşındasın ne oldu da hayatta yoruldun böyle
ve daha pek çok klasik laf sıralayabilirim
ama yapmayacağım
burada hep yaptığımız gibi
""madem ki kaybedecek birşeyin yok o zaman birkaç gün dua atmosferine girmeyi dene buradaki insanlara dualar et sureler oku bildiğin kadarıyla belki farklı bir kapı açılır"" diyeceğim
müsaaden olursa mesajını aşağıda yayınlayacağım diğer dua dostlarımızın da görmesi için
inanıyorum ki içini ısıtacak şeyler söyleyeceklerdir
hadi bismillah yeni bir hayat başlıyordur belki ne dersin
güvender rümuzlu kardeşim
(9 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
guvender rümuzlu arkadaşımızın mesajı:
arkadaşlar, çok büyük günahlar işledim, şuan dile getiremiyorum. duygularımı sevgimi herşeyimi kaybettim. ölümü iliklerime kadar hissediyorum. fazla vaktim kalmadı biliyorum ne yapayım bunu ilk kez sizlerle paylaşıyorum. Bu yükü taşıyacak gücüm kalmadı artık aklımı kaybetmek üzereyim fiziki sağlığım artık çok bozul du. ama bunca günahla ülmek istemiyorum. Allah aşkına yav yok mu bir kurtuluş yolu. Ne olur ben inancımı kaybediyorum ne olur yardım edin biri duysun artık ne yapayım soleyin Allh aşkına ne edeyim ben...14 dakika önce (05.06.2007-00:41)
18 yıl önce gönderildi # -
SEVGİLİ GUVENDER KARDEŞİM SANA HEMEN SICACIK 3 FATİHA 3 İHLAS 3 AyETÜL KÜRSİ OKUYACAĞIM BİZ BİSMİLLAH DİYELİM ''GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER ''SENİ DUYAN ALLAH SENİ BURAYA YÖNLENDİRDİ KARDEŞİM YA ALLAH YA ALLAH...
kurtuluş yolu elbetteki var güvender kardeşim.
Allaha güven herşeye rağmen olumlu düşün mutlaka seni hayata bağlıyacak bir sebep vardır onu ancak olumlu düşünerek bulabilirsin şu sözümü unutma
şuan yaşadığın hayat yaşayabileceğin en iyi hayat değil.
bunun garantisini kimse veremez o halde hemen problemi çözmeye çalış eğer seni aşıyorsa
hayatına yeni bir sayfa aç.sana bir ayetel kürsi okudum canım kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
bence siz sadece allaha sığının ve inancınızı hiç kaybetmeyin her karanlığın ardında bizleri bekleyen bir aydınlık var bu aydınlığı görmek için sabırla bekleyin cihan abimin dediği gibi sadece dua okuyun bizde size dualar edelim bakın nasılda değişecek herşey bende bu siteye sıkıntılı bir anımda girdim tesadüf buldum çok şükürki bulmuşum allah yardımcınız olsun
Güvender kardeşim, Allahtan af dile Allaha bol bol dua et. o Affedicidir, onun merhameti çok büyüktür. 1 iyi amel yaparsın 1000 tane günahını siler. Allaha sığın. Allah'tan yardım dile yalvar seni affetmesi için inanarak affediceğine inanarak dua at Allaha, emin ol ki Allah pişman olmuş kullarını, ona dua eden kullarını, af dileğen kullarını cevapsız, karşılıksız bırakmıcaktır.İnancını asla yitirme! ! !
Allah'ım inş. tez zamanda feraha çıkarır seni, allahın rahmeti, merhameti üstüne olsun. Sana yardımcı olması için 10 ihlas gönderiyorum sana. Allahım kabul etsin. Amin Amin.18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM SENİ KORUSUN
SANA HEMEN 10 İHLAS18 yıl önce gönderildi # -
-De ki : Kulun günahları büyüdü. Büyük günahları Büyük Rabb'den başka kim bağışlayabilir?
-Bizim günahlarımız sayılıdır. Allah'ın rahmeti ise her şeyi kuşatmıştır, sınırsızdır.
-Allah katında, günahlarından dolayı ağlayıp sızlanan, af ve kurtuluş dileyen, aczini itiraf eden, özrünün kabulünü ümitle ve utanarak bekleyen kuldan daha sevimli biri yoktur.
-De ki: "Ey kendi aleyhlerinde olmak üzere ölçüyü taşıran kullarım. Allah'ın rahmetinden umut kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları bağışlar. Çünkü O, bağışlayandır, esirgeyendir."
Öncelikle, hangi günah olursa olsun, işler ne kadar sarpa sarmış olursa olsun, konu ne kadar yayılmış olursa olsun, Allah dilerse örter, unutturur ve bağışlar. Sakın kendinize umutsuzca yüklenmeyin, bütün müşkülleri çözen kapıya koşun, eliniz asla boş dönmezsiniz oradan. Ama siz şimdi kendiniz için dua edemeyebilirsiniz o halde ben sizin için 1 yasin suresi okuyorum, bu durumda olan başka tanıdıklarıma da şifa olsun, ama geç kalmadan siz de hemen toparlanıp dua dalgasına yetişin. İnanın başka hiç bir çözümü yok.
Allah de,
harikuladelikleri göreceksin.18 yıl önce gönderildi # -
Allah seni korusun korktuklarından emin kılsın Allah yardımcın olsun amin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.