Dua dostlarım yarın bir arkadaşım ameliyat olucak ve çok sorunlu 2 ameliyat daha geçirdi bugün 3. sünü olucak ve ameliyat sırasında malesef bayıltamıcaklar ve doktor şimdiden canının çok acıcağını, hazırlıklı olması gerektiğini söylemiş. Bende sizden yardım istemeyi düşündüm. Ben onun için 313 Ayetel Kürsi okumaya niyetlendim.Ameliyata yarın gireceği için bu akşam Allahın izniyle bitirmem gerekiyor.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Ayrıca okunan bu ayetel kürsileri tamamlandığında sabit bölümdeki ayetel kürsilerimize ekleyeceğim ki o büyük rahmetten hepimiz faydalanalım. Allah'ım arkadaşımın yardımcısı olsun, acılarını hafifletsin,hayırlısıyla kolay bir ameliyat geçirip tez zamanda sağlığına kavuşmasını nasip etsin.
Amin Amin AMin.
Şimdilik 33 tane ile başlıyorum.
Arkadaşım ameliyat olacak! ( MeLeK )
(42 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
bi 33 de bn okuyorum simdi..sonra tekrar alirim..allah acil şifa versin
18 yıl önce gönderildi # -
sana benden bu akşam 30 tane ayetel kürsi canm kardeşim naamzdan sonra okurum allah kabul etsin şifa versin amim
33 te ben okuyacağım inşallah
Rabbim şifa ve rahmet vesilesi kılsın
selam ile18 yıl önce gönderildi # -
129 oldu
meleğim bende okuyacağım hemen okuduğumda yazarım ablam allah yardımcısı olsun inşallah
30 tanede ben okurum hemen.Rabbim acil şifalar versin inşallah.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
159
aksama 33 adet ben okurum canim kardesime acil sifalar Allah'tan insaallah
Amin amin amin
dostlarım ben çıkmak zorundayım inşaallah bugün okunan bütün ayetel kürsileri büyük heybemize hastalarımızın ve borçlularımızın niyetine ekleyelim
selam ile............18 yıl önce gönderildi # -
bende 20 tane alırım allah şifalar versin allah yardımcısı olsun
Allah hepinizden razı olsun. 192 adet olmuş bile. ( Saol Cihan abim :) )
Allahım hamdolsun sana o kadar güzel duygular yaşıyorumki bu sitede hepinizi çoook seviyorummmm. Allahım ettiğiniz bu duaların hürmetine yardımcınız olsun, hayırlısıyla güzellik kapıları açsın size tez zamanda inş. Amin Amin Amin.18 yıl önce gönderildi # -
33 de ben aldım..allahım şifalar versin..
Merak etme cihan abicim zaten oraya yollayacağımızı da başta yazdım ben. Allah razı olsun. Hayırlı işler versin sana bugün :).
Bu arada son rakam 212 olmuş ben yazarken ..18 yıl önce gönderildi # -
Merak etme cihan abicim zaten oraya yollayacağımızı da başta yazdım ben. Allah razı olsun. Hayırlı işler versin sana bugün :).
Bu arada son rakam 212 olmuş ben yazarken ..18 yıl önce gönderildi # -
Son rakam 245. Allah razı olsun, Allah kabul etsin inş.
33 ADET'TE BEN OKUM ALLAH KABUL ETSİN AMİN
RABBİM SİFA VERSİN ACELETEN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
1AYETEL KÜRSİ OKUDUM ALLAHIM ACILARINI HAFİFLETSİN RABBİM DAYANMA GÜCÜ VERSİN AMİN.
Allah razı olsun. Allahım sen kabul et dualarımızı her nefesten ayrı ayrı okunana bu duamızı kabul et yarabbim. Bir vesile ile yapılan bu duamızdan bütün dua dostlarımı nasiplendir sen yarabbim. Amin Amin Amin. Son rakam 279
allahım acil şifalar versin kardeşim arkadaşına ben bilmiyorum ayewtel kürsiama gene biryerlerden bulur 10 tanede ben okurumm
allah hakkında hayırlısını versin18 yıl önce gönderildi # -
Amin Amin inş. hepimiz için. Allah kabul etsin. Allah razı olsun senden de.
Son rakam 28918 yıl önce gönderildi # -
24 te benden olsun allahım acil şifalar versin kolaylıkla geçsin ameliyatı inşaallah amin
Fatma ablacım allah razı olsun. Allahım kabul etsin hepinize çok teşekkür edeerim.
Allahım arkadaşımın yarın yardımcısı olsun. Allah kolaylıklarla ordan sağlığına acısız bir şekilde kavuşmuş bir halde çıkmış olmasını nasip ettirsin.Ya ŞAfi Ya ŞAfi Ya Şafi.Sen dualarımızı kabul eyle. Allah hepinizden razı olsun olsun. Ettiğiniz dualar size rahmet yağmuru olarak geri döner inş. Şimdi ben bu toplanan 313 Ayetel Kürsiyi büyük heybeye katıyorum. Amin Allahım Amin.18 yıl önce gönderildi # -
21.ADET
MELEĞİM KADİR BABANINKİLERİNİDE KABUL ET İNŞALLAH.ALLAH ARKADAŞINA VE TÜM HASTALARIMIZA
DERMAN VE ŞİFA OLSUN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
Allah razı olsun Kadir babam.Allah kabul etsin. İnşallah inşallah. Bunlarıda hemen büyük heybeye yazıyorum. Son rakam 334 oldu :) Gerçekten burda rahmet yağmuru bitmek bilmiyor :)
bi tanede ben okiim ayıp olmasın diomuşum:s ya ben deminden beri neden görmedim ki...neyse tamam 335 oldu:)
Allah yardımcısı olsun inşallah iyileşir bendende 10 tane.
Amin Amin inş. Allah sizden de razı olsun. Allah kabul etsin. toplam 345 oldu :)
Bu arada Burcucum sen kümeste olduğun için görmemiş olmayasın sakın:) Çık ordan çık yaramadı orası sana :)18 yıl önce gönderildi # -
son rakam 345 son okunan 11 taneyide büyük heybeye aktarıyorum.
10 tanede kızım okuyor allah hastanıza acil şifalar versin tez zamanda
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.