gldün demi:))
Burcu'ya İthafen
(43 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
FASL-I BAHAR KARDEŞİM İLK İNSAN ÖLE ZANNEEDİYO.YA BENİ BU SİTEDE KİMSE KAALE ALMIYOMU,NE DİYE DÜŞÜNÜYOR İNSAN..SONRA SONRA Bİ BAKMIŞIN SANKİ HERKESİ TANIYOSUN HERKES SENİ TANİYO..BAZEN GİRDİNDE A CAN BEBEĞİM YOK,KADİR BABA YOK,NİMET HANIM ŞİMDİ GELDİ GİBİ YOKLAMA BİLE ALABİLİYORSUN KENDİ KENDİNE... HEMEN HEMEN HERKESİN Bİ DERDİ VAR VE ONLARI BİLİYORSUN,GÖRECEKSİN BAK 1 HAFTA SONRA BAKIŞ AÇIN DEĞİŞECEK..BAĞIMLILIK YAPIYOR BU SİTE CANIM KARDEŞİM...AYAK BASTI ADINA BEN SANA 1AYETEL KURSİ VE 1 FATİHA GÖNDERİYORUM..TÜM DUALARIN HAYIRLISIYLA KABUL OLMASI İÇİN..
18 yıl önce gönderildi # -
evet güldüm
ayak bastı diil ki ben bayadır yazıorum bu siteye 3 ay öncede ben burdaydım :(
kız dövcem bak ha..
aaa sanada yaranılmıyo bacım..ablan yeni görmüş ne var bunda:)
hem senn sınavın yok mu hadi derse hadi bakalım:9yoksa gelio 5 kardeşşş...
hıııı....!
nese ya tamam boşuna konuşmaya gerek yok sanırım canım ablam ben seni çok seviorum yasin abi özür dilerim
pişşştt bak hala alıngansın..sınav stresine veriom..şu sınav bitsin seni böle görürsem bilemem artık elimden hangi kaza çıkar...
topuklarına sıkarım bak:p
alınganlık yokkkk :)))
söz ver bakem..
kazanın çıkması için önce bi buraya gelmen lazım tatile gel hem döversin hem gezersin ben sana ii bakarım burda safranbolu güzel yer bence bi gör :D sınavdan sora nolur bilmiorum ama ben artık daha somut yaklaşıcam olaylara ben bu siteye girerken eriorum yaa
nie kız sen okadar soğuksun sitede okadar sıcakki dondurma gibin erion mu:))
hem sen sınavı kazanınca siteye girmicen mi yani..
ahada iki dakkada sattın bizi...:p:PPP:))))))))))))
yasin bey size diyorum neyse bişi demiyorum küsüm sizinilen...:p
valla bilmiorum gelirim heralde sizden dua istemeye bak sana msn adresimi veriim ablam belki girmezsem siteye ordan görüşelim tmm mı senle kopmak istemiorum
http://www.mucize.net sitemizin anasayfası 24 saatliğine size tahsis edilmiştir.
Ordaki işlemeyi örmek biraz zaman aldı ama olsun.İnşallah beğenirsin.
noluyo ya:((((
hey ya olur mu bak olmaz ki...neyse ben size sorarım..ama olmuyo ki böle:(((
çok mu kıskandım ne:((
canım ablam bundan sonra orda görüşürüz tmm mı seni çook sevioruum
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.