ikinci konuda kardeşlerim hepimizin tanıdığı bir sınava girecek kişiler var öss kpss oks vs vs bu a rkadaşlarımız için dua edelim bu arkadaşlarımıza bir faydamız olsun allahımedenden etmeyendende rabbim razı olsun benden allahım kabul ederse 10 ayetel kürsib en okumaya başlıyo rum sizinde gönlünüzden geliyorsa okumak sizlerde az veya çok okuyon ne isterseniz yeterkii dua edelim ilniz için hepinizden allah razı olsun
s ınava gireceklere dua edelim
(38 mesaj) (22 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
10 tane okuyorum..
bismillah19 yıl önce gönderildi # -
10 tane okuyorum..
bismillah19 yıl önce gönderildi # -
Allah zihin açıklığı versin tüm sınava gireceklere..1 adet eyetel kürsi okuyorum
19 yıl önce gönderildi # -
ya deatlhlyon abi mi desem abla mı desem bilmiorum belirtmemişsiniz ama ya gerçekten Allah razı olsun yani ne deyim sizi çok sevdim şimdiden ağlıycam nolur nolur bize dua edin lütfeeeeen bu arada deatlhlyon ne demek :S
ya ALLAH razı olsun bize dua edenlerden ALLAH ne muradları varsa versin iki cihanda refaha kavuştursun rabbim dert sıkıntı göstermesin ALLAH keselerine bereket uğratsın sağlık sorunu yaşatmasın ne dileği varsa kabul olmasını nasip etsin lütfen dua edin nolur
Allah bütün öğrencilerimize zihin açıklığı versin sular gibi aksın sınavları,,,
amin amin amin
death _lyon ölüm aslanı demek arkadaşım adımda mehmet ali
RABBİM ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN BENDE 3 AYETÜL KÜRSİ OKUYACAĞIM ...
ANLADIM
RABBİM ÜMMETİ MUHAMMETTEN RAZI OLSUN
BENDE 3 İHLAS 3 FATİHA OKUYACAMMM
Allah hepsinin yardımcısı olsun.Ayetel kürsi okudum.
HEYBEMİZE TAŞISAK NE GÜZEL OLUR AYETL KÜRSİLERİ BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ FAYDALANSIN İNŞAALLAH . ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN HEPSİNE.
Allah bütün kardeslerin yardimcisi olsun, bu siteyi öneririm:
http://islamic.dk/imanflash/Study5.swf19 yıl önce gönderildi # -
deathlyon merhaba mehmet abi çok teşekkür ederim sana bize burada herkesden destek istediğin için ben oks ye hazırlanıyorum.bende sınava girerken herzaman dua okuyorum dua okuyon arkadaşlarım ne gibi ddua okuyorsunuz teşekkürlerr deathlyon
Allah zihin açıklığı versin inşa'Allah
5 ihlas suresi okudum sizin için
Allah yar ve yardıcınız olsun19 yıl önce gönderildi # -
deathlyon seni tebrik ediyorum gerçekten bize dua okuyon ablalarımız abilerimiz teyzelerimiz amcalarımız sizlere çok teşekkür ederim deathlyon sana çok teşekkkür ederim teşekkürler buraya sığmaz bana yazarmısın
BENDE KPSSYE GİRİCEM 10 TANEDE BEN OKUYAYIM
şimdiden çok teşekkür ederim ya çok duygulandım
allah hepinizden razıolsunn
AMİN SENDEN DE
rabbim zihin acıklığı versin amin bend esizlere 1 ayetel kürsi okuyorum
10 TANEDE BENDEN
RABBİLALEMİN HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİNN19 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim tüm sınava girecek kardeşlerimizin yardımcısı ol. Zihin açıklığı ver, AMİN AMİN AMİN.
alrabbim herkesin hakkında hayırlısını versin sınava girecek kardeşlerime rabbim kolalık versinnn 3 ayetelkürsi daha bende allahım kabuleylesin
10 TANEDE BEN OKUYORUM ALLAHIM BÜTÜN SINAVA GİRECEKLERE ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN
Allah razı olsun kardeşim bende girecem sınava Allahım hepimizin yardımcısı olsun 7 fatiha da ben ekliyorum amin amin amin
allah hepinizin ne muradı varsa versinn inşallah sınava gircek arkadaslra dua ediyorum
19 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.