allah razı olsun allahım hakkınızda neyse hayırlısını versin dua dostlarım tümsınava girecek dua dostlarımız arkadaşları çoçukları kuzenleriyeğenleri vs vs allahım hepsinin hakkında neyse hayırlısı o olsunn hepsine zihin açıklığı versin 5 ihlas daha okuyayım allah kolaylıkversin sınava girecek kardeşlerime
s ınava gireceklere dua edelim
(38 mesaj) (22 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
deathlyon yani mustafa abi çok teşekkkür ederiim sana bize yardımvcı oluyorsun allahım senibze oksde ve öss ye girecek abi ve ablarımızada akıl fikir ver heyecan ve stresimizi al bende pazar günü oksye giricem çok heyecenalıyım bendende ayetel kürsi
19 yıl önce gönderildi # -
ADIM MUSTAFA DEĞİL KARDEŞİM MEHMET ALİ ALLAH RAZI OLSUN HERKESDUAEDİYOR TÜMDUA KARDEŞLERİMİNHAKLARINDA HAYIRLISINI VERSİN
allah r azı olsun dua dostlarım kadir babada katkıda bulunacaktır inşallah:)
3 fatiha da ben okudum inşallah tüm kardeşlerimiz in emekleri karşılığını bulur. Allah onlar için en iyisini nasip eder.
7 adet inşirah süresi okuyorum inşallah tüm kardeşlerimiz in emekleri karşılığını bulur. Allah onlar için en iyisini nasip eder.
Allah bütün sınava gireceklere yardım etsin inşallah hepsi kazanır bu sene. nurcana eceye ve duygu ablaya ve diğer kardeşlerime yardım et Allahım...
hepnizden allah razı olsunn
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.