1 fatiha da benden.allah bizleri şefaatlerinden mahrum etmesin.amin
ŞEHİTLERİMİZİN MEKANLARI CENNET OLSUN
(53 mesaj) (37 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Bütün şehidlerimizin mekanı cennet olsun.1 fatiha,3 ihlas,1 felak,1 nas,1 Ayetel kürsi,3 rabbi yesir şehitlerimize hediyem.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN...BU VATAN SİZLERE MİNNETTAR VE DUACI. SİZLER Kİ BU VATAN İÇİN TOPRAĞA DÜŞMÜŞ ŞANLI ASKER. HEPİNİZİN RUHLARI ŞAD, MEKANLARINIZ CENNET OLUR İNŞAALLAH... ALLAHIM BÜTÜN ŞEHİT YAKINLARINA SABIR VERSİN...AMİN.
Bu vatan için kanlarını döke tüm şehitlerimiz!!!mekanınız cennet olsun demeyeceğim çünkü Yüce Allahım sizi cennetinin en mutena köşesinde ağırlıyordur. Geride kalanlar!!! evlatlarınız, eşleriniz, babalarınız baki hayatlarını en gzel yerde sürdürüyor merak etmeyin...Bu vatanda yaşayanlar; onların emaneti bizim...koruyamazsak veaballeri boynumuzadır.
1 yarbay 1 binbaşı 1 erimiz hain pusuda yine şehid oldular.
Allahım neolur duy sesimizi yalvarmalarımıza karşılık ver.
merhum şehidlerimize 7 fatiha şerif.18 yıl önce gönderildi # -
Allah hepsine Rahmet Etsin inşallah yakınlarına sabır versin hayatta olanlarıda yüce rabbim korusun benimde eşim asker bilirim ne kadar zor çok şükür bişey olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmez Allah Sabır versin Hem onlara.Hem bizlere Onlara kıyanlarada Allah o ailelerin yaşadığı acının milyon kat acısını yaşatsın inşallah...
101 TANE İHLAS OKUDUM.BİZLERİDE O MAKAMA ERDİRSİN ALLAHIM.AMİN
Rabbim tüm şehitlerimize rahmetinle muamele et. Onların şefaatine bizleri nail eyle.
3 ihlas 1 fatiha.
Mekanları cennet olsun inşallah. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
Onlar bu vatan için görevlerini yapıyorlardı. Rabbim onlar için hayırlı olanın bu olduğuna karar verdi ve yanına aldı demekki. Biliyorum hepimizin gönlünde tarifsiz bi acı ve bunu yapanlara karşı nefret var. Ama Allahımdan diliyorum inşallah bizde onlara yaklaşanlardan oluruz. Defalarca dünyaya gelip tekrar tekrar şehit olmak isteyenlere yaklaşabiliriz inşallah. ve Allah ım inşallah bu acıların sona erdiğini görmeyi bize nasip eder.
7 FATİHA, 3 İHLAS, 3 SALAVAT
TÜM ŞEHİTLERİMİZE18 yıl önce gönderildi # -
7 ayetel kürsü
Rabbim mekanlarını cennet eyle, bizleri şefaatlerine nail eyle. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
7 FATİHA
7 AYET EL KÜRSİ.
şehitlerimize...
Allahım onların hürmetine bizede şefaat GÖSTER.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
10 Fatiha şehitlerimiz için..
Rabbim kabirlerini nur mekanlarını cennet eylesin amin18 yıl önce gönderildi # -
10 FATİHA RUHLARINA HEDİYE ETTİM .
3 ihlas 1 fatiha ruhlarına hediye ediyorum allah kabul etsin yakınlarına allah sabır versin amin.
TÜM ŞEHİTLERİMİZE
3 AYETEL KÜRS-İ18 yıl önce gönderildi # -
3İHLAS 1FATİHA 3AYETEL KÜRSİ TÜM ŞEHİTLRİMİZ İÇİN..ALLAH KABUL ETSİN...AMİN...
5 kevser suresi tüm şehitlerimize
onların bize şefaatine vesile olsun inşaallah18 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha ruhlarına...
10 FATİHAYI ŞEHİTLERİMİZE HEDİYEMDİR KABUL EYLE YA RABBİM
.
1 fatiha 11 ihlas süresi okudum .allah bizleride sehitler mertebesine ulastırsın
100 FATİHA
BİZİM ŞEHİDİMİZ ÇOK
SAVAŞ GÖRDÜK, YANIMIZA BOMBALAR DÜŞTÜ
ESİR DÜŞTÜK ÇOCUK GENÇ YAŞLI AİLEDEN ŞEHİTLER VERDİK
HEPSİNİN VE ANAVATAN ŞEHİTLERİNİN RUHLARINA GİTSİN18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.