DUA KARDEŞLERİM,BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN SIKINTILARIMIN GİTMESİ İÇİN LÜTFEN DUA
BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN
(18 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
RABBİM YAR YARDIMCIN OLSUN.
NE SIKINTIN VARSA RABBİM GİDERSİN FERAHLIK VERSİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
MAHZUN KARDEŞİM DUA DOSTUM
YALNIZ DEĞİLSİNİZ, DUALARIMIZDASINIZ
HER YER KARANLIK DA OLSA UNUTMAYIN
KARANLIKLAR İÇİNDE RABBİMİN NURU VARDIR18 yıl önce gönderildi # -
Allah'im yardimcin olsun
benden 1 Ayetel-kursu kabul et ltf
18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcınız olsun kardeşim rahmetiyle çıkış yolları açsın size
bir kevser okuyorum yüreğinize genişlik vesilesi olsun umuduyla...18 yıl önce gönderildi # -
GÖRELİM MEVLAM NEYLER...
NEYLERSE GÜZEL EYLER...18 yıl önce gönderildi # -
Allah yardımcın olsun inşallah sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulursun. 1 ayetel kürsi hediyem
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN YA REZZAK 300 TANE DUA DOSTUNDAN HEDİYE ALLAH HAYIRLARLA
KARŞILAŞTIRSIN.AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
1 ayetel kürsi hediyem, rabbim sıkıntılarını gidersin, feraha çıkarsın, ne muradın varsa versin inşallah. amin, kabul eyle allahım
yanlız değilsin kardeşim. sana 1 ayetel kürsi okuyorum
YANLIZLIK ALLAHA MAHSUSTUR.BU SİTEDE OLMANIZ ZATEN YANLIZ OLMADIĞINIZI GÖSTERİR.3 İHLAS 1 FATİHA ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
5 FATİHA OOKUYORUM
mahzun abicim allah sıkıntınızı gidersin inşallah bir an önce allah yardımcınız ve umudunuz olsun inşallah bende size 10 adet tefriciye okudum allah kabul etsin aman.
Yarabbim kardeşimizin ne sıkıntısı varsa selamete ulaştır, onun yar ve yardımcısı ol. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAH.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
ne demek kardeşimm yalnız bırakırmıyız dostumuzuu allah hakkında hayırlısını versin kardeşimm kardeşimm 1 ayetelkürsiokuyacam feraha kavuşman içinn rabbimhayırlısını versin sen sabret dualarını esirgeme rabbimdenn
1 fatiha okudum sıkıntıların tez vakitte yokolsun inşallah
RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN BENDE SİZİN İÇİN
1 YASİN OKUYACAĞIM LUTFEN KABUL EDİN
İŞTE GERCEK DOSTLUK BU
''MÜMİN KARDEŞİNİZİ KENDİNİZDEN DAHA FAZLA SEVMEDİKÇE GERCEK MÜMİN OLAMAZSINIZ''MEALEN18 yıl önce gönderildi # -
1 AYETEL KÜRSİ OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.