DUALARINIZ SAYESİNDE KARDEŞİM MEHMET TÜBİTAK MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA BRONZ MADALYA ALDI BU AKŞAMDA 23 TE SAMANYOLU TELEVİZYONUNDA ÇIKICAK ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
MÜJ DE BU AKŞAM 23 TE SAMANYOLUNDA KARDEŞİM MEHMET TÜBİTAK ÖDÜLÜNÜ ALICAK.
(22 mesaj) (17 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ne mutlu size, kardeşine de selamlarımızı ve tebriklerimizi ilet lütfen, rabbim başarısını daim eylesin, hayırlı olsun. amin
18 yıl önce gönderildi # -
maşallah maşallah daha 13 yaşında ve tvler de ödül alıyor...
ah canımya ne mutlu dum inşallah bizde izleriz proğramı rabbim zihin açıklığı versin merlincim rabbim hayırlı haberlerini duyurmaya devam etsin
AMİN AMİN.
Merlin ablacım çok tebrik ederim,inşallah hep böle devam eder.
Çok sevindim, rabbim başarısını artırsın her zaman daha ilerisine gitsin inşallah. Ailesine ve müslümanlara faydalı birisi olsun. AMİN AMİN AMİN
MAŞALLAH MAŞALLAH RABBİLALEMİN NAZARDAN KORUSUN.DAHA BÜYÜK ÖDÜLLER ALMASI DİLEGİYLEE...
AMİN İNŞALLAH.
Allah nazarlardan korusun ve yolunu açık etsin.
MAAŞALLAH
allah hakkında hayırlısını versinn allah başırıların devamını sağlasın kardeşim kardeşinin
o çok iyi allahım ne kadar güzel maşallah hayırlısı başarılarının devamı gelir inşallah amin
çok sevindim maşaallah maaşallah RABBİM zihin açıklığı versin hayırlısıyla başarılarının devamı gelir inş rabbim yar ve yardımcısı olsun
maşallah ne güzel bir gurur çok sevindim kardeşim Allah nazarlardan korusun
Aferin kardeşlerime.Sizler ülkemizin gurur kaynaklarısınız.Siz bildiğiniz yolda emin adımlarla yürüyün.Rabbim yolunuzu açık etsin.
amin amin.
SUBHANALLAHİ VE Bİ HAMDİHİ...!
allah sizden razı olsun amin.
ALLAH BAŞARISINI DAİM EYLESİN.
sübhanallahi ve bi hamdihi..
Allah başarılarını daim kılsın,, ailesine vatanına hayırlı bir kişi olmayı nasip etsin
selam ile...18 yıl önce gönderildi # -
AMİN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.