canlarım,ablalrım ,abilerim tüm dua dostlarım allah hepinizden razı olsun allahın izni ile yarın işe başlıyorum çok şükür tek derdim şu başa edemedğim bela olan insan etkili dua bilen sölesin teebet okuttum sizleer 1000 kere ama kimse bu adamı durduramıo hala bana zarar verio nasıl olacak bilmiorum geldi evimi buldu mahkmeye verdim ama mahkemede ses çıkana kadar babamlarla yüz göz olucam allahım sen yardım eyle cihan abi kadir baba bu nasıl büyük bi dert ki annem babam hasta oldu bu insan bizim yakamızdan düşmüo ne yapmalıyım ne yapıcam kimseden korkmuyo allahım allahım okada r dua ediosuruz 1 aydır ve bunun önüne geçemedik.Allah hepinizden razı olsun allah daah beterinden korusun durmum çok kötü allahım sabır ver aile düzenimiz bozulmasın amin.
değerli dua dostlarım bende iş buldum(sevda)
(24 mesaj) (11 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
AMİN AMİN AMİN ALLAHIM SENİ KÖTÜLÜKLERDEN KORUSUN İŞİN İÇİN DE ÇOK SEVİNDİM ALLAHIM HAYIRLI ETSİN
18 yıl önce gönderildi # -
Sevdacim yeni is bulmana cok sevindim canim kardesim
Allah hep hayirli kilsin yeni isinde yaptiklarina insaallahDiger konuya gelince Allah yar ve yardimcin olsun senin ve ailenin
Bu durumda ozel nasil bir dua okunur bilmiyorum, ama sorup arastiracagim, eger de bulursam sana bildiririm
Hep dualarimdasin unutmaAllah bir cikis yolu gosterir insaallah
Amin amin amin
sevdacım öncelikle iş bulmana çok sevindim inşallah en kısa zamanda içinde bulunduğun bu kötü durumdan da kurtusun amin
çok güzel hayılrı olsun inşallah bu dertten de kurtulursun sevdacım ya.
bi dua var
1 tane yasini okuyosun, arkasından
bismillahirrahmanirrahim
bismillahillezi la ilahe illa huvel hayyül kayyum. bismilahillezi la ilahe illa huve ya zel celali vel ikram.bismillahillezi la yedurru measmihi şey'ün fil ardı vela fis semai ve hüves semiy'ul alim. allahümme euzubike min şerri( burada o kişinin adını söyle).
ve Allaha sığın...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun canm sen ve diğerr dua dostlarımın sayesinde oldu allah hepinizzzden razı olsun
canım allah sizden razı olsun vallahi şu adamdan kurtulsam başka derdim kalmayacak yoksa kötü sonuçlar çıkacak ortaya ne yapsam olmuyo allahım sen biliosun ne mahkeme hiç fayda etmedi
sevdacım iş bulmana öyle sevindim ki hayırlı uğurlu olsun inşallah biranevvel bu sıkıntıdan da kurtulursun ashabı bedir duasını oku birde o da çok kuvvetli bir dua
bi tane daha var sevdacım.
düşmanı tesirsiz hale getirmek için.
imsak atmadan önce dergaha boyun bükerek 1700 adet
ya Allahu, ya Kadiru, Ya Kahharu, ya Muntekiymu.
dersen zalim tesirsiz hale gelirmiş.18 yıl önce gönderildi # -
evdacım canım benim inan iş haberine çok sevindim, diğer konuda dua bilmiyorum ama senin için 100 tebbet daha okuyacağım. elimden gelen budur canım
canım allah sizden razı olsun sedefçiim bu duayımı okuycam 1700 keer sabahmı okunacak
hergün 11 adet kafirun her korktuğun şyeden seni emin kılarmış.
cam fatmacım 100 tebbet okuyacağına sedefin vediği duadan oku benim için gerisinide ben tammalrım allah razı olsun senden
evet sabah 1700 kere imsak atmadan okunacakmış bir sefer yapılaıyor.
o zamn oturup okumam lazım demekki canm benim amaancak cumartesi edebilirim sabah 1700 kere saol alah razı olsun
senden de razı olsun o illetten kurtarsın Allah seni.
amin amin amin canm benim
İİŞE GİRMENE SEVİMDİM alllah yardımcın olsun kardeşim hakkında hayırlısnı versin rabbim ablamm sen herkese dua ediyorsunn sende sıkıntıdasın allah dua edenlerin yüzüsuyu hürmetine belayı def etsin
Âlemlerin Rabbi Yüce Allah’a kainatın zerreleri adedince hamd ü sena, kulları içinden seçip zirve payelerle şereflendirdiği en doğru sözlü ve en güvenilir elçisi Hazreti Muhammed’e, tertemiz, pırıl pırıl hane halkına, mükerrem ashabına ve kıyamete kadar gelip geçecek insanlar içerisinde ihsan şuuruyla onlara ittiba edenlere de sonsuz salât ü selam olsun!
Allah’ım! Huzurunda boyun büküyor ve Sen’den afv ü afiyet istiyoruz. Bizi hoşnutluğun, teveccühün, ilâhî nefhaların, dostluğun, yakınlığın, yüce şanına yaraşır şekildeki muhabbetin, maiyyetin, hıfz u sıyanetin, koruyup kollaman, yardımınla zaferler nasip etmen, düşmanların acımasızlığına bırakmaman, himaye etmen, gözetmen ve raiyyetinden has kullarına yaptığın muameleyle muamele etmen, hastalıklarımıza şifa vermen, dertlerimize d*******ar lutfetmen, içine düştüğümüz sıkıntılardan kurtarman ve yürüdüğümüz yolda başarılı kılman, maddî-manevî her türlü esaretten zincirlerimizi çözmen, başarı, muvaffakiyet ve düşmanlık besleyen hainlere karşı zaferler nasip etmen, onların şerrinden, tuzaklarından, komplolarından, fesat düşüncelerinden, fitne ve nifaklarından korumanla mesrur et!
Yüce Rabbimiz! Bizleri âlim, ârif, halîm, çok çok tevbede bulunup dergahına teveccüh eden, âh u enînlerle kapının tokmağına sürekli dokunan, mütevazi, huzurunda hep elpençe haşyet içinde duran, Kur’an ahlakıyla ahlaklanan, vakur, ciddi, mehabetli, muhlis (ihlası kazanmış), muhlas (ihlasa erdirilmiş), Sen’in bütün icraat-ı sübhaniyenden razı olmuş ve Sen’in rızana ermiş, Sen’i her şeyden daha çok seven ve nezdinde müstesna sevgine mazhar olmuş ve daima kalbi niyazla atan, dudakları münacaatlarla kıpırdayan salih kullarından eyle!
Ey Merhametlilerin En Merhametlisi Celâl ve İkram Sahibi olan Mevlâmız! Yüce Zatı için uyku gibi ârizî şeyler asla sözkonusu olamayacak ve himayesine aldıklarına kat’iyen dokunulamayacak Azametli Sultanımız! Ne olur, bizleri hep hıfz u inayetinle koruyup kolla! Ey gizli ve sürpriz lütufları pek bol olan Allahımız! Bizi endişe ettiğimiz tehlikelerden de, nereden geleceği belli olmayan her türlü bela ve musibetlerden de muhafaza buyur!tüm dua kardeşlerimizinde sıkıntılarını gider rabbimm
Efendimiz Hazreti Muhammed’e, aile fertlerine ve bütün ashabına salât u selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz! AMİN AMİN
Çok sevindim sevdacım. İnşallah sıkıntındanda selamete ulaşırsın, rabbim senin ve ailenin yar ve yardımcısı olsun. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. LA HAVLE VELA KUVVVETE İLLA BİLLAH.
AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
sevdacım ben de okuyacağım 1700 kez, okuduğumda haber veririm canım, rabbim kötülerden uzak tutsun seni
amin amin amin allah razıolsun çok güzel yazmışsın amin.
canım
çok sevindim diye açtım başlığı.
Ama hala derdin bitmemiş.
Ama bak Rabbim ne kadar tez verdi sana yeni rızık kapısını.
Güzelliklerin ardı gelecektir hiç tasalanma.
Dualarımdasın...
RAbbim yardımcın olsun.
Amin18 yıl önce gönderildi # -
fatma allah razı olsun senden canm benim allah ne muradın varsa versin.
sevgili kardeşim her gün bir tane rum suresi oku bu sure düşmana galip gelmek için
muhakkak faydasını görürsün Allah yardım etsin18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.