DOSTLARIM
DUA EDECEĞİM
İSİM İSİM
SİZ GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN MURATLARINIZDA SABİT KALIN YETER
DOSTLARIM
DUA EDECEĞİM
İSİM İSİM
SİZ GÖNLÜNÜZDEN GEÇEN MURATLARINIZDA SABİT KALIN YETER
Ablacım benide dostun olarak kabul edersen çok mutlu olrum..
selametle...
allahın selamı bütün sitedeki kardeşlerimin ve bütün insanların üzerine olsun
ve sizinde
dua dostum benide kabul ederseniz bende burdayım. rabbim sizlerden razı olsun
Allah razı olsun Fatma Ablam. Bende senin için 3 ihlas okuyorum. Allahım kalbin, gönlün gibi güzellikler versin sana inşallah. Bu dünyada da ahirette de yanında olsun. Sevgisini üzerimizden eksik etmesin inşallah. Amin Amin Amin.
ablacım ben muradımda sabitim de çok duaya ihtiyacım var, sanırım tek başıma başa çıkamayacağım. nolursun dua istiyorum senden, allah razı olsun ablacım
DUA DOSTUM EVDEKİ BİLGİSAYARIM BOZUK ONUN İÇİN GİREMİYORUM,İŞ YERİNDEDE VAKİT BULDUKÇA GİRMEYE ÇALIŞIYORUM.SİZİ UNUTMAK MÜMKÜN MÜ?SİZ BENİM İÇİN ALLAHIN BİR LÜTFUSUNUZ.ALLAHA EMANET OLUN.YARIN(CUMA) KARYAĞDI SULTAN HZ.GİDECEĞİM.SİZİN İÇİNDE DUA EDECEĞİM AMA ÖZEL BİR DİLEĞİNİZ VE YA HEDİYENİZ VARSA ONUDA İLETEYİM.
ÖĞLEN TATİLİNDE 200 TANE İHLAS OKUMUŞTUM KABUL EDERSENİZ SİZE YOLDAŞ OLSUN İSTİYORUM.
bende burdayım fatma abla gönlünün köşesinde benide unutma bende 33 fatiha gönderiyorum lütfen kabul et ablacım
DOST İSİM YAZMADAN DA DOSTUR.DEĞERLİ DOSTUM.
ablacigim simdi gördüm benide unutma ne olurdualarina cok ihtiyacimiz var gec kalmadim ins.
bizlerde seni ablacım asla unutmayacağız dualarımızda...
EYER BİR DOST ARANIYOSA BEN DÜNDEN BURDAYIM
SELAMLAR ABLACIM BEN DE VARIM. :):):)
ŞİİR ABLAYDINIZ DİMİ ?
DOSTUZ ABLACIM DOSTUZ
BU NE GÜZEL DOSTLUKTUR
DUALARINIZDA UNUTMAYCAĞINIZI BİLİYORUM BİLİYORUM...
SİZLERİ SEVİYORUM
DUALARIMDA DAİMA OLACAKSINIZ İNŞALLAH
YAKINDA BÜYÜK DUA OLACAK
MUHTEŞEM DUALAR
SİZLERİN İSİMLERİNİ ÇIKTI ALACAĞIM
Fatma ablacığım ben yoktum ama beni unutmadığına eminim :)
Fatma ablacım Kıbrıs'daki Allah dostu için mektubumu hazırlıyorm. Seninde notunu aldım ; oğlu Mustafa dedim, lefkoşede matbaası var dedim, Fatma abla baston hediye etmişsiniz, sizin nur yüzünüzü görmüş dedim :)
Fatma ablacım bende geç görenlerdenim yazını bende burdayım.
Gerçi sağolsun Deryacım nimet ablamıda unutma demiş.
Ben seni daima dularıma alıyorum ...
Allah gönlünden geçenleri kabul etsin.
Allah sana dilediğin her ne ise tez zamanda nasip etsin.
Sağlık mutluluk ve sevdiklerinle tabi ki bide bizlerle.
Öpüyorum ablacım.
DAHA İSİMLERİNİ GÖREMEDİĞİM DOSTLAR VAR
GÖNLÜMDEDİRLER AMA YİNE DE
BU KISIMDA GÖRSEM YAZDIKLARINI İYİ OLURDU
HER NEYSE TAMAMLANACAK İNŞALLAH PERŞEMBEYE
bende varım ablacım sana bir fatiha gönderiyorum yoldaşın olsun
Allah aşkı ile yazdığınız dörtlükleri zevkle okuyorum ve her okumamda hayran oluyorum..Allah gönlünüze göre versin..Benide dostunuz olarak kabul ederseniz sevinirim:)
Dostlar dua şemsiyesinin altında duaya durmak için toplanmışlarsa,bizde kalabalıkta bir köşedeyiz ama yüreğimizle ve dualarımızla hep o şemsiyenin altındayız fatma ablacım.Allah yüreğinizin zenginliğini her daim artırsın.
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.