tfan abi nerdesin hadi haberlerini bekliyorum galip abi nasıl..sen nasılsın..abicim 41 ayetel kürsi topladık 70 olsun die çabalıyoruz sende katıl galip abim için seninde desteğini bekliyoruz abicim nooldu sondurum ne çok merak ediom bişi söle nolur:(((
tufan abi oku lütfen...burcu
(9 mesaj) (4 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
canım benim allah senden razı olsun allah senin gönlüne göre versin herhangi bir değişiklik yok aynı acıları devam ediyor başka şehirlerde olduğumuz için bende haberleri telefonla öğreniyorum içim yanıyor izine ayrılıp gitmek istiyorum bir an önce ama bu seferde çocukların okulları var onu bekliyorum inşalah yeri gögü yaratan allahım bir mucize verirde bende sizlere müjdelerim
19 yıl önce gönderildi # -
ha bu arada burcum canım benim ben senin ablanım tufan oğlumun adı kayıt olurken öyle yazmıştım
3 tane de benden.Kabul buyrun.
73 oldu..sağol abicim:)))
170 TANEYE TAMMLIYORUM BURCU YANİ 97 TANE ALDIM TAMAM MI HEMEN BAŞLIYORUM.
170 TANEYE TAMMLIYORUM BURCU YANİ 97 TANE ALDIM TAMAM MI HEMEN BAŞLIYORUM.
yıldız ablacım 97 tane yasin mi okuyacaksın..inanamıyorum..gözlreim kocaman oldu:))))
asllah razı olsun ablam benim:))))19 yıl önce gönderildi # -
tufan abi size 7 yasin sözüm vardı pardon derya abla..şu anda çok kötym siz verdiğim sözü yerine getiremeyecek kadar kötüyüm.lütfen neoldu die sormayınn çünlkü bu acımı paylaşamam..kendime dua istemek içinde gelemdim.sadece verdiğim sözü şu an yerine getiremeyeceğim nolursunuz beni affedin yemin ederim yemek bile yiyemiyorum..elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum..ölesine acı çekiyorum..belki aylar öncesinden çok daha kötüym..yapabildiğim tek şey ağlamak..korkumdan ölemk istiyorum diyemiyorum..ama şuanda çok acı çekiyorum.ablacım nolursun hakkını helal et..şuan kendimde diilim..nolur afeet.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.