dua dostlarım...
fatiha-yasin-i şerif-ayetel kürsi duaları okunması için başlıklar açılmış
tufan kardeşime ve estel kardeşe yasin ve fetih süresi okuyacağım akşam inşallah.
ama bazı arkadaşlarımızda acele etmesinler o dualar bitsin ondan sonra dua istesinler
bazen öyle oluyorki çok zor durumda olan bir kardeşimiz yazı yazıyor dua istemiyor sadece yazıyor ve belkide bizim ona bir merhaba dememiz "Allahım bu kuluna yardım" et dememiz onu hayata bağlayacak ince çizgiyi oluşturuyor olabilir ama malesef gözden kaçıyor. ben kaçtane böyle kardeşimizin farkına vardım ve siteye yazmadan kendim dualar ettim çünki yazsam yine arka sıralara gidicek biliyordum
sizden bir abla olarak nacizane bir isteğim var
dua isteyecek kardeşlerimiz lütfen önce siteyi incelesin eğer o gün çok dua talebi varsa birkaç gün sabır etsin ve sonra dua istesin yada yeşil banda kısabir dua ile birlikte ayetel kürsi okusun yazsın sayısını
yeşil banddaki rahmet köşesine yazsın.
ben yeşil banda rahmet köşesi diyorum.
kardeşlerim örneğin yeni tanıştığımız bir arkadaşımızın evine konuk olucaz,ilk kez gittiğimiz dostumuza eli boş gidemeyiz öyle değilmi,ya güzel bir çiçek demedi,ya da çamsakızı bir hediye yada en azından güzel bir pasta alır gideriz bu bizim ona olan saygımızdandır.
sizlere sevgilerimi gönderiyorum 1 ayetel kürsi ile.
Dostlarım....(gülsen)
(15 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Haklısın abla valla ben bi daha istemicem:) bi durum vardı da onun için okudum ablacım.önemliydi.
18 yıl önce gönderildi # -
HEYBELERİ GETİR BOŞALT HEYBELERİ AL GÖTÜR
canım sedefim.
sen benim çok değer verdiğim kardeşimsin.asla sözüm sana değil hem senin kendinden önce biz dostlarını düşündüğünü önceliği hep bizlere verdiğini ben dahil hepimiz biliyoruz sen bu güzel dua mabedimize öyle güzellikler ve hayırlar kattınki Allahım ebedi razı olsun senden senin yazdığın ve tavsiye ettiğin duaları okuyup huzur buluyorum ben.
benim sözüm aramıza henüz katılmış kardeşlerimize bir abla tavsiyesi...
sevgilerimi gönderiyorum canım kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
Ablacım Allah razı olsun senden. çok mutlu ettin beni Allah da seni mutlu etsin inşallah...Ne mutlu bana kardeşlerim için bişeyler yapabilmişsem tabi.
bende sevgi ve saygılarımı sunuyorum ablacım...18 yıl önce gönderildi # -
1 AYETEL KÜRSİDE BEN SANA OKUDUM ABLACIM LABUL ET LÜTFEN
canım ablam öyle haklı yazmışsın ki ortalık karışdı kime ne okucamı unutup duruyorum...seni çok seviyorum ablam allaha emenet ol 3ihlas 1 fatiha benden sana ablam
Allah izin verirse önümüzdeki haftadan itibaren fatiha ve yasin için de sabit başlıklar açmayı düşünebiliriz
her gün okunanlar oralara eklenip niyetler belirtilerek karışıklık biraz da olsa önlenebilir....18 yıl önce gönderildi # -
...
OKUDUM SİZİN YAZINIZI DEĞERLİ DOSTUM.YORUM YAZMADIM ÖZELLİKLE.ÇÜNKİ YUKARI ÇEKTİĞİM YAZIDA DA AYNI ŞEYLERİ BELİRTTİĞİNİZİ BİLİYORUM.
SIKINTIMIZ ÇOĞALMAKTAN VE BİREYSELLİKTEN GEÇİYOR.YANILIYORMUYUM.18 yıl önce gönderildi # -
yazdıklarımı okumuş olmanızdan hiç şüpem yok sevgili abim.
ilk kez kendi yazımı yukarıya getirmek gereği duydum
nedeni ise çok basit...
sevgiyi saygı ile harmanlamak.18 yıl önce gönderildi # -
AMENNA DİYORUM,DEĞERLİ DOSTUM AMENNA.
VE BAZI ŞEYLERİ KONUŞMAYA ÇALIŞTIKÇA DA SANIRIM İŞİN EDEBİ HEPTEN KAÇIYOR.SANIRIM KENDİMİ SORGULAMAM VE KENDİMİ İLGİLENDİREN KARARLAR ALMAM GEREKİYOR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
değerli abim kadir.
ilk kez size katılmıyorum ve haddim olmayarakta bunu belirtmek istiyorum.
kendinize haksızlık etmeyin lütfen...
çoğu arkadaşımız ben dahil
sizden Adap ve ustur öğrendik.
sevgilerimle...
hayırlı günler...18 yıl önce gönderildi # -
ben de size 1 ayetel kürsü okuyorum.
Canım benim bak ben de senin yazını çok geç gördüm.
Acaba artık bizmi ayak uyduramıyoruz ahretliğim.
İnan bende yetişemediğim zaman üzülüyorum.
Canım sen iyileştinmi.?
Nasılsın şimdi?
Allaha emanet ol Ahretliğim.
Amin.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.