BU SİZE YAZACAĞIM SON YAZI ARTIK BU SİTEYE YAZMAK İSTEMİORUM ÇOK DÜŞÜNDÜM GERÇEKTEN ÇOK İYİ İNSANLARSINIZ VE BU SİTE ÇOK İYİ Bİ SİTE ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN O KADAR GÜZEL DUALAR ETTİNİZ Kİ DİLİNİZ YÜREĞİNİZ DERT GÖRMESİN SİZİ ÇOK SEVİYORUM AMA ARTIK BEN KİŞİLİĞİMLE İLGİLİ Bİ SORUNUM OLSA GEREK Kİ AYAK UYDURAMADIM AMA YİNE SÖYLÜORUM BU SİTE GERÇEKTEN HARİKA Bİ SİTE YASİN ABİDEN ALLAH RAZI OLSUN VE TABİ SDİĞER TÜM SİTE SAKİNLERİNDEN AZ Bİ ZAMAN DA OLSA ÇOK MUTLU OLDUM SİZE HEP DUA EDİCEM SİZDE LÜTFEN BANA EDİN LÜTFEN ÇOK İHTİYACIM VAR GERÇİ TÜM YAZILARIMI GÖRMEDİĞİNİZ GİBİ BUNU DA GÖRÜR MÜSÜNÜZ BİLMEM AMA BEN BU ZAMANA KADAR HEP SİZE YARARLI OLABİLECEĞİM ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIM AMA O DA OLMADI BEN GİDİYORUM KALAN SAĞLAR SİZİNDİR ONLARA İYİ BAKIN ;)
BEN GİDİORUM [FASL-I BAHAR]
(37 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
BAHARIM BEBEĞİM Bİ YANLIŞ AMLAŞILMAMI OLDU SENİ HEPİMİZZ SEVİYORUZ ÜZME TATLI CANINI BİTANEM BAZEN BENİMDE YAZILARIMIN GÖRÜLMEDİĞİ ZAMAN OLUYO TATLIM BAZEN FARKEDİLMEYEBİLİR KESİNLİKLE KASIT YOKTUR DUALARIMDASIN CANIM AMA GİTMEK YOK TAMAMMI CANIM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN SINAVINDA BAŞARILAR ALLAH İSTEDİĞİN BÖLÜMÜ SANA NASİP EDİP HAYIRLI KILSIN AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
BİTANEM GERÇEKTEN KASIT YOKTUR ÜZME TATLI CANINI FUZULİ YERE BAK ÇOK ÜZÜLDÜM BİTANEM GİTME OLURMU ALLAH YARDIMCIN OLSUN
TATLIM OKUDUYSAN CEVEP VER BEKLİYORUM BURADA
BENİM PROFİLİMDEN YAZMIŞ ÇOK ÜZÜLDÜĞÜNDEN FARKEDEMEMİŞ.BENDE ONU ÖYLE GÖRÜNCE,OKUYAYIM DERKEN HEYECANDAN KOLTUĞUN KOLUNU KIRDIM KIT TUTUYORDU ZATEN :))) BURCU BOZUK BETÜL BOZUK BANA Bİ SİNİR GELDİ.GÜLÜYORUM DURMADAN:)))BENDE BOZUKTUM ZATEN.SPONTANE İZLİYORDUM SİTEYİ;)NEYSE İNSAN OLMANIN GÜZELLİĞİ,DUYGULARIMIZ OLMASAYDI NE YAPARDIK DEĞİL Mİ.BU HALLERİ SAĞLIKLI OLUP BAŞKA DERDİ OLMAYIP YAŞAMAK BİLE NE GÜZEL.ALLAH DERT VERİP DERMAN ARATMASIN.SENİ SEVİYORUM BEBÜCÜĞÜM:))SENİ SEVİYORUM ÇILGIN BÖCÜĞÜM:))SİZİ SEVİYORUM GÖNLÜ GÜZEL,DUA DOSTLARIM;)HİÇ BİŞEY KAFAMIZI GÖNLÜMÜZÜ MEŞGUL EDİP CANIMIZI SIKMAYA DEĞMEZ.BİZİM GÖNÜLLERİMİZ İLAHİ AŞKA PROĞRAMLANMIŞ.YAŞADIĞIMIZ HER DUYGU DEĞERLİ OLUMLU VE ALLAHA RIZASINI KAZANMADA VESİLE OLUCU OLMALI.HADİ ŞÜKREDELİM.GÜLELİM.VE BU İŞLERDE BİR HAYIR OLDUĞUNU DÜŞÜNELİM:))OKEY Mİ.
ŞU MESAJI OKUYAN HERKES SANA DUA EDİYORDUR .
YAZMAK DUA ETMEKSE TAMAM
YAZMAK SENİNDE YANINDA OLMAMAK ANLAMINA GELİYORSA TAMAM
YAZMAK SENİ SEVMİYORUZ ANLAMINA GELİYORSA TAMAM
YAZMAK SENİ GÖRMÜYORUZ ANLAMINA GELİYORSA TAMAM
YAZMAK SENİ DÜŞÜNMÜYORUZ ANLAMINA GELİYORSA TAMAMFASLI BAHAR.. FASLI BAHAR DİYE BURDA HEP OKUYORUZ GÖRÜYORUZ .
NİÇİN BÖYLE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ALLAH AŞKINA CANIM KARDEŞİM . NEDEN ÜZERSİN BÖYLE .. NEDEN ...ŞEHİTLERİMİZ VAR .. HASTALARIMIZ VAR.. BORÇLULARIMIZ VAR.. OKUYALIM BERABERCE..KALBİ YANANLAR VAR.. YASİN YAPMIŞ GÜZEL BİR SİTE ALLAHIN İZNİYLE . BEN YÖNETİCİ BİLE DEĞİLİM YARDIMCIYIM DİYOR. BU KADAR MÜTEVAZİLİK BU KADAR İYİ NİYET SAMİMİYET GERÇEK HAYATTA BEN GÖRMEDİM . SEN GÖRDÜYSEN TAMAM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN . BEN YÜREKTEN KONUŞURUM . ŞU AN BÖYLE KARAR ALMANA ÜZÜLDÜM . ŞU AN CANIM ACIDI ONDAN SANA SİTEMİM !SANA BU GECE DUA OKUYACAĞIM .
GÖRMEDİM BU MESAJINIDA İÇİMDEN GELDİ DUA ETMEK GENE ÖNCEKİLER GİBİ..
BUGÜN BURDA BİR KARDEŞ GELDİ DUA İSTEDİ. ARKA SAYFAYA GEÇİYORDU DUA EDİLMEDEN . YÜREĞİM YANDI . SENİN İÇİN BENİM CİĞERİM YANAR KARDEŞİM .
KUSURA BAKMAYIN SİNİRLERİM BOZULDU HAYIRLI GECELER
NURCANIM FATİH KARDEŞİM,ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN.NE KADAR İYİ YÜREKLİ İNSANLARSINIZ.BETÜL ÇOK GERGİN BU ARALAR SINAV STRESİ.SADE SINAV DA DEĞİL.İMAM HATİPTE OKUYOR.PUAN DÜŞMESİ SIKINTISI.HAKKATEN BAZEN İNSAN GERİLDİKÇE GERİLİYOR.ÖYLE Bİ KOMPLEXE SOKUYORLAR Kİ ADAMI.AŞAĞI TÜKÜRSENİZ SAKAL YUKARI TÜKÜRSENİZ BIYIK DERLER YA.SİZ CANINIZI SIKMAYIN.BUNLARDA AŞILIR HAYIRLISIYLA.ALLAHA EMANET OLUN.
Canım nurcuğum
Faslı bahar bizim biriciğimiz o bizim nazlı çiçeğimiz.
onu çok iyi anlıyorum benim kızımda geçirdi o evreleri sınav stesi not ortalaması derken....Allahım kolaylıklar vesin yine iyi sabrediyor bizim çocuklarımız
sabrı ve dirayeti öğrendiler çok şükür
seni ve bahar çiçeğimi çooooooooooookkkkkkkkk öpüyorum..
dualarımla ve sevgilerimle...18 yıl önce gönderildi # -
ŞENGÜLÜM,ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.Bİ ANNEYİ ANCAK Bİ ANNE ANLAR.İNŞALLAH BENİM KIZIM DA SENİNKİ GİBİ HAYIRLISIYLA ATLATIR ŞU STRESLİ GÜNLERİ.SENİN KIZIN İÇİNDE HEP GÜZELLİKLER VE HAYIRLAR DİLİYORUM RABBİMDEN.İNŞALLAH HAYIRLISIYLA TAMAMINA ERDİRSİN OKULUNU VE HAYIRLI Bİ İŞ BULMASINI NASİP ETSİN ALLAHIM.BENDE SENİ ÇOOKKK ÖPTÜM ŞENGÜLÜM.DUA VE SEVGİLERİMLE.ALLAH RAHATLIK VERSİN CANIM, CAN DOSTUM!
canım kardeşim benim bizler seni çok ama çok seviyoruz sana k,m demiş dua etmiyoruz bak sen şu sına stresini bi atlat bi dinlan bizler seni ve anneni herzaman yanımızda aramızda görmek istiyoruz canım kendine iyi bak allaha emanet ol bitanem seni çok öpüyorum 10 fatiha benden sana hediyem olsun inşallah sınav arifesi sana ve sınava girecek kardeşlerime çok dualar edicem bi aksilik çıkmazsa amin
NUR-KARABUK/DUA DOSTU EVET SEN BİR DUA DOSTUSN .HAKLISIN BELKİ BAZAN SİTEDE SIKINTILI ŞEYLER OLUYOR AMA BİLİRSİN HER GÜZELLİKLERİN SIKINTISIDA VAR.GÜLÜ DÜŞÜN NE MUHTEŞEM ÇİÇEKTİR AMA DİKENİ BAZAN İNSANIN CANINI YAKAR.
KIZGINSIN,KIGINSIN BELLİ AMA GİTMEKDE NE OLUYOR.SİTENİN AMACI DUA İLE MANEVİ DESTEK.
HEP DUALARIMDASIN.BAK YARIN (CUMA)KARYAĞDI SULTAN HZ.GİDECEĞİM.SENİN İÇİNDE BOL BOL DUA EDECEĞİM.LÜTFEN KAL..KİMİNİN DUASI...SEN BENİM DUA DOSTUMSUN VE HEP ÖYLE KALACAKSIN.
SEVGİYLE DUAYLA KAL VE BU SİTEDE KAL...18 yıl önce gönderildi # -
betülcüm canım noldu güzelim msn ye giremiyorum kusura bakma ama seni yakalarsam msnde konuşuruz bitanem hepimiz seni çok seviyoruz canım Allaha emanet ol
canım kardeşim insan başkalarına dua ederken dudağının üstünde bir melekte aynı duayı ona edermiş bence böyle düşün ben de bazen düştüm bu sıkıntıya ama sonra düşündüm bizim dinimiz kardeşlik birlik dini ha kardeşine dua etmişsin ha kendine. inşallah en doğru kararı verip burada kalırsın allah yardımcın olsun ve allah zihin açıklığı versin inşallah
MERALİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN NASIL MORAL VERDİN BİLİYOR MUSUN.ALLAH SENİ DE HİÇ BİR ZAMAN ÜZÜNTÜDE DARDA KOYMASIN.BÜTÜN SİTE DOSTLARIMIZI DA BÜTÜN MÜMİNLERİ DE.İŞTE SENİN GİBİ GÜZEL İNSANLAR BÖYLE HEMEN COŞTURUVERİYORLAR İNSANIN YÜREĞİNİ.VE RAHMET AĞIZDAN DEĞİL YÜREKTEN DÖKÜLÜYOR.KARYAĞDI BABAMA ÇOK SELAM SÖYLE ONA DA OKUYACAĞIM MERALİM ZAHMET OLMAZSA 1 YASİN GÖTÜRÜR MÜSÜN BENİM İÇİN.
NE DEMEK BAŞIMLA BERABER.CANINI SIKMA HERŞEY YOLUNA GİRECEKTİR.BAZEN HEPİMİZ EN KALABALIK ORTAMLARDA BİLE KENDİNİ YANLIZ HİSSEDEBİLİYOR,DUYGU PATLAMASI YAŞIYOR.
OLSUN SEN BURDA KAL BİZİMLE KAL...18 yıl önce gönderildi # -
Betül kardeşim bize gönül koyuyorsun buda bize verdiğin değerin büyüklüğünden kaynaklanıyor şüphesiz.
Ama senin yazılarına cevap yazılmamasının kasıtlı bir şey olduğunu düşünürsen o zaman ben çok üzülürüm.
Birde yazılan yanıtlara niye bu kadar takılıyorsun ki benim düşüncem bazen içten bir amin bu sayfaya yazılacak bir sayfa yazıdan değerli olabilir bide olaya bu yönden bakarsan sevinirim.
Tamam sizden ayrılmayacağım yazını görene kadar bu konu site üzerinde gözükecek.
Biz bazı sıkıntılarımızı yazmıyorsak sanmayın çok mutlu ve mesutuz.Bazen bazı şeyleri yazmak için dolmak taşmak gerekiyor bazende dolarken kontrol edip sizlere yansıtmadan azaltıp Rabbimize yakarmak gerekiyor.
YASİNİM SENİN BU SÖZLERİNE KATILMAK İSTİYORUM . RABBİM RAZI OLSUN SENDEN KARDEŞİM .
Cümlemizden Fatih abim.Allah razı olsun.
Güzel kardeşim bak burda ne güzel bir ortamımız var. Birbirimize dualar ediyoruz. Hiç tanımadan. Bencede kimsede kasıt yoktur bazen yetişemeden sayfalar atlanıyor, dünya telaşesi vs. Mesela ben işyerinden giriyorum tam yazacakken bir iş çıkıyor siteden çıkıyorum. O yüzden kimseninde kastı yoktur. Canım kardeşim bizi aminlerinden dualarından ayrı bırakma.Burda inan söylesekte söylemesekte birbirimize çok dualar ediyoruz buna inan canım. Öpüyorum. Rabbim yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN
Betülcümm ne şanslısınnnn seni ne kadar çok seviyolarmışşşşşş bakkkkkkkk :))
Biliyosunki yeşil banta çok çok çok önemli şeyleri alıyor yöneticilerimiz, bak seenn ne kadar önemlisinki bizim içinnnn senin lırgınlığını buraya taşıdılar. Hadiii gitmicem dede rahatlat hepimizi :) Hem ben senin o hikayelerine bayılıyorumm, onlarsız buu sitenin tadı olmaz amaaa!! :) Hele sensiz hiç olmaz. Üstümüzden senin gibi meleğimizin dualarını eksik etme amaaaa!!!! Hadi amaaa :(18 yıl önce gönderildi # -
Betül ?? Yok yok gitmicek!! Bu ısrarlara rağmen abilerini, ablalarını, kardeşlerini, dostlarını üzmicek biliyorum ben. :)
Sudemeral Abla'ya katılıyorum bende aynen bende işten giriyorum tam bişi yazıcakken bişiy oluyor ve aklımdan gidiyor, geri geldiğimde konu arkalara geçmiş oluyor ve bende atlıyorum. Biz seni çok seviyoruz.. Hiç önemsemez olur muyuz??? Böle düşünmene ne kadar üzüldük baksana...18 yıl önce gönderildi # -
Dosttan Mektup
Yüce Rahman adıyla sana verdim selam
Gel dostum oturalım edelim iki kelam
Paylaşalım acımızı dinleyelim meram
Can dostluk kolayına kazanılırmıSızlayan yüreği dost gibi saran olmaz
Her aradığında dost gibi can bulunmaz
Yaralıyım yanmışım sesimi duyan olmaz
Can dostluk kolayına kazanılırmıDerdim çok dostum beni dinlermisin
Bir acı kahveni benden esirgermisin
Dost kapını çalsam misafir edermisin
Can dostluk kolayına kazanılırmıYaren ile muhabbet hazzı bambaşkadır
Sözleri bal gibi dili bülbül aşktadır
Dostluk ne hısımlıkta nede yaştadır
Can dostluk kolayına kazanılırmıDostluk candan öte insana yoldaştır
Yeri gelincede ciğer paren kardeştir
Bazende can ahbap bazende bir eştir
Can dostluk kolayına kazanılırmıDost demek sevgilerin sevda çağıdır
Dost demek gönüllerin yaren bağıdır
Dost demek yüreklerin yüce dağıdır
Can dostluk kolayına kazanılırmıZeki Çimen
http://www.antoloji.com/siir/siir/siir_SQL.asp?sair=35820&siir=56172618 yıl önce gönderildi # -
FASLI-BAHARIM SEN HİÇ BİR YERE GİTMİYORSUN.KIZLAR BABALARINDAN MÜSADE ALMADAN HİÇ BİR YERE GİTMEZLER.
faslı bahar canım inanaki bazen benimde aynı oluyor ama yeni konular arka sayfaya gdiyor ben çalışıyorum kendi adıma sadece 1. sayfadakilere bakabiliyorum lütfen böyle yapma bende senin gitmeni istemiyorum allah razı olsun kardeşim burda hepimiz birbirimiz için dua ediyoruz ayak uyduramamak ta ne sakın böle düşünme burda kimse kimseyi tanımadan gönül birliği yapıp dua ediyoruz kimse kimseyi ihmalde etmez sakın gitme olurmu canım benim lütfen
güle güle:p
ben deişik bişi yapmak istedimde hehehe:))
Aferin sana Burcu :-)
orjinal olmak lazım:)
buradada mı yaptın böyle üzgün üzgün okurken sonunda senin yazını okudum dram bi filmin komedi sonu gibi oldu valla:)
18 yıl önce gönderildi #
Cevapla »
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.