allahım ben süperim gene biri beni durdursun frenler tutmuyooooooo:))))))tutmuyo:))))
sevmeyiversin basgit taksit taksit...:s güzel szö ama betüle diil:)
allahım ben süperim gene biri beni durdursun frenler tutmuyooooooo:))))))tutmuyo:))))
sevmeyiversin basgit taksit taksit...:s güzel szö ama betüle diil:)
BAK SEVGİLİ KARDEŞİM BENİM 2 KIZIM VAR BİRİ HAFIZ,BİRİDE ENDÜSRİ MÜHENDİSLİĞİ OKUYOR HAZIRLIKTA BEN HEPİNİZ İÇİN RABBİMDEN DİLİYORUM EN GÜZEL YERLERİ KAZANIN SENDE BİZİM KIZIMIZ SIN ONLAR İÇİN NE DİLİYORSAM SİZLER İÇİN DE AYNI SINI DİLİYORUM.ONLARDAN SİZLERİ AYIRAMAM DUALAR MÜŞTEREK OLUR.KİMİN DUASININ KABUL OLACAGINI SADECE RABBİM BİLİR.DUA EDERKEN ZATEN DUA KARDEŞLERİMİZE,TÜM MÜSLÜMANLARA DİLİYORUZ.
SEN BİZİ SENSİZ,KENDİNİDE BİZSİZ BIRAKMA
BURCU KARDEŞİM SANKİ BENİM KÜÇÜK KIZIM ONUN İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAZMASI BANA ONU HATIRLATIYOR RABBİM HEPİNİZİ MUHAFAZA ETSİN SİZİ RABBİME EMANET EDİYORUM
1 YASİN NUR KARDEŞİME VE KARDEŞLERİME
BAK HERKES SENİ ÇOKKKKKKKKKKKK SEVİYOR. İKİ SAYFA YAZIN OLDU. :)
kardeşim eğer görmemişlerse görmemişlerdir doğrudur ama burda herkes kimden istiyor kime dua ediyor rabbime peki bu yazdıklarını rabbim görmüyormuu ne diye üzülürsünn bundada bir hayır vardır belkii ne hayırı dersen sana ben bir yanıt verecem bir düşün
senin yazdığın yazıları senin yaptığınduaları herkes okudu ve sana yorum y aptılarr allah razı olsun dediler ve sana tşk ettiler ne güsel yapmışsın vs vs gibi güzel s ve sami mi duygular söleyecekler sen gençsin nefinin ağır basığı zamanda ve ozaman belkide yaptığın okadar güzellikler bir aniçin nefsinin riaya girmeysiyle faziletini ve samimiyetliğini kaçıracak sen g ene şükretki rabbim esirgemişş sen gene dua et bizlere sende bizim dualarımızdasınn rabbim hakkında hayırlısını versinn canını sıkma
Güzel kızım sınav stresi ile yazmıştır bence biraz zaman ihtiyacı var onun.
Küsme benim güzel kızım.
Allaha emanet ol.
gitme biyere bak neler neler yazilmiş bu kadar insani kıracAKMİSİN
aaa yok canım, nur abla bizi hiç bırakmadı, betül de bırakmaz :) Betülcüm inan böyle şeylere kırılmana gerek yok ki, burası çok menfaatsiz bir yer, belki de şu yalan dünyada karşılıksız verdiğimiz ve aldığımız tek yer burası, o yüzden kardeşim sakın art niyet arama hiç birşeyde. Burdan gitme , burdan mahrum kalma.Tamam mı :)
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.