ARKADAŞLAR SİZDEN BİR İNSANIN DOĞRU YOLU BULMASI İÇİN DUALARINIZI YADA TAVSİYE EDECEĞİNİZ DUA VARSA PAYLAŞMANIZI İSTİYORUM.BELKİ O İNSAN İÇİN DEĞMEZ DEYİP İLGİLENMEYEBİLİRSİNİZ.FAKAT DUALARIMIZLA ONUN BAŞKALARINA ZARAR VERMESİNİ ENGELLEYEBİLİRİZ.ŞİMDİ SİZE ONDAN BAHSETMEK İSTİYORUM.BU KİŞİ EVLENMEK NİYETİYLE GEREK AİLESİNİN TAVSİYESİ ÜZERİNE GEREKSE DİREK KENDİSİNİN TANIŞTIĞI KIZLARLA GÖRÜŞÜP ÖNCE ONLARA UMUT VERİYOR SONRA SORUMSUZCA BIRAKIYOR.ASLINDA ONUN AMACI SADECE GÖNÜL EĞLENDİRMEK.AİLESİNİ VE ÇEVRESİNDEKİLERE CİDDİ OLDUĞUNA İNANDIRIYOR.FAKAT ONUN HİÇ EVLENMEYE NİYETİ YOK.AYNI ŞEYLERİ SÜREKLİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR.YAPTIKLARININ HİÇ UMRUNDA DEĞİL.ONDA SEVGİ DENEN HİÇBİRŞEY YOK.NE VİCDAN VAR NE DE SORUMLULUK VAR ONDA.BİR İNSANDAN HEMEN BEZECEK BİR KİŞİLİK VAR ONDA.ONUN BİR ŞEKİLDE YAPTIKLARINDAN DERS ALIP CEZASINI ÇEKMESİNİ İSTİYORUM.ONUN BİRÇOK KİŞİNİN CANINI YAKTIĞINI ÜSTELİK ONLARDAN BİRİNE BAŞKALARINI İNANDIRMAK İÇİN İFTİRA ATTIĞINI DUYDUM VE ARTIK SON OLSUN İSTİYORUM.LÜTFEN DUALARINIZI ESİRGEMEYİN.
DOĞRU YOL İÇİN DUA
(15 mesaj) (8 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
kardeşim
biz inşaallah onun akıllanması ahlakının güzelleşmesi için dua edelim eğer kalbi mühürlenmemişse faydası olacaktır bunun.
yok artık kalbi mühürlenmişse
inan ki belasını bulacaktır ALLAH'IN İZNİYLE
Allah hepimizi kötülerin şerlerinden korusun
fatiha suresini bu konuda çok okuyabilirsiniz inşaallah19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH O KİŞİNİN YÜREĞİNE TEZ VAKİTTE MERHAMET VERSİN,DOĞRU YOLU GÖSTERSİN.
19 yıl önce gönderildi # -
topiğe bir dua yazmıştım. katılaşmış gönülleri yumuşatmak için onu çek çekebildiğin kadar..Allah tez zamanda islah etsin inş. Amin
Ve innallahe biküm le raüfün rahim
benden 10 tane
RABBİM ONUN KÖTÜ DUYGULARINI ISLAH ETSİN İÇİNE MERHEMET VERSİN AMİN.
ÖNCE ALLAHIN ONU CEZALANDIRMASINI İSTİYORUM.BUNUN İÇİN TAVSİYE EDECEĞİNİZ BİR DUA VAR MI?DÜŞMANIN HELAKI İÇİN OKUNACAK DUALAR UYGUN MUDUR SİZCE.EĞER OLURSA LÜTFEN HEP BİRLİKTE DUALARIMIZI PAYLAŞALIM.ASLINDA O KİŞİLERDEN BİRİ DE BEN OLDUĞUM İÇİN KABULLENEMİYORUM.ONA ÖFKEMİ KUSAMADIĞIM İÇİN HUZURSUZUM.BU YÜZDEN ONUN YAPTIKLARINDAN DERS ALMASINI GÖZÜMLE GÖRMEK İSTİYORUM.ALLAHTAN HİÇ KİMSEYE ONU SEVDİRMEMESİNİ DİLİYORUM.
Allah hidayet versin inşallah.
çok haklısın edvasevil kardeşim inşallah yüce rabbim sana o kişinin pişmanlığını göstersin inan bunu canı gönülden istiyorum bu niyetle sana 1 fatiha gönderiyorum kabul et
kardeşimm allah hakkında hayırlısını versin hidayete erdirsin
ama kardeşim unutmaşunu kimsenin ahı yerde kalmaz
boynuzsuz kuyon boynuzlu koyundan hakkını alacaksa sen bunu düşün rahatla allahım kimsenin yanına bırakmazz19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN.ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.
HEP BERABER BU DURUM İÇİN TEBBET SURESİNİ 1000 DEFA OKUYABİLİRMİYİZ.
LÜTFEN ONUN İNSANLARA KARŞI YENİK DÜŞMESİ İÇİN BİR OLUP DUA EDELİM.ARKADAŞLAR LÜTFEN....
ŞU AN 20 ADET OKUDUM.LÜTFEN HEP BİRLİKTE DEVAM EDELİM.
30 DAHA OKUDUM.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.