Rabbim, sen aşkların en güzelisin, ruhumun aydınlığı,nefes alıp verme sebebimsin.heryeni gün içimdeki sevgim büyüyor sana, bazen anlam veremiyorum. bi bakıyorum gözümden damlayan yaşta gizli sevgin, bazen dilimden dökülen tek bir kelimede.çoğu zamanda yüreğimin en güzel yerinde.ben seni oraya sakladım rabbim, sevgine nazar değmesin diye.sen benim acılarımda sığındığım limansın, yalnızlığımdaki canyoldaşımsın.yalvarışlarım, yakarışlarıms evincim, hüznüm hep sende gizli.sana sunuyorum hepsini katıksız, en yalın haliyle..bazen uzatıyorum ellerimi sana nolur tut Allahım diyorum,tut ve hiç bırakma..o anda anlıyorum senden başkası yalan Allahım bu dünyada..sen en büyük gerçeğimsin.sen acılara son verecek olan tek çaresin..Sen sana uzanan yüreklerimi geri çevirme..şifalı ellerinin arasına al yüreğimi bi dokunuşun yeter inan tek bi dokunuş, siler tüm acıları..Seni seviyorum Allahım...
ALLAHA MEKTUP...İÇİMDEN GELENLER
(15 mesaj) (9 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Hamdolsun Rabbime.
Beni yoktan var edene hamdolsun...18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
18 yıl önce gönderildi # -
Allahım Reyhan ablamın mektubunun altına bende bir iki bir şey yazmak istiyorum:
Rabbim evvele bende seni çok sevdigimi söyleyerek başlmak istiyorum...sana sevgimin tanımını yapmak büyüklügünü anlatmak imkansız çok farklı bir sevgi çok degişik..böyle taşıyosun için içine sıgmıyor ööyle hemen ölsemden sana kavuşsam diyosun ama o anda hemen günahlarım geliyor Ahh diyorum nereye gidiyosun sen Aynur diyorum neyle gidiyosun ..Rabbine ne götüreceksin nasıl yüzüne bakıcaksın diyorum...Allahım inan bana küçük bendenim var ama Kalbimde ki sevda çok büyük hergün niyaz ediyorum yalvarıyorum günahlarımın affı için ahu vah ediyorum aman Rabbim yakma atma hutameye bizleri...
her gün niyaz ediyorum aman Ya Rabbim cemalinden mahrum etme bizleri Habibinden ayrı koyma bizi..bu dünyada hasretiz zaten gül Muhammede ahirette ayrı koyma bizi ne olur Allahım..bagışla sana kavuşmamı engelleyen bütün günahlarımızı sil tertemiz et bizleri..
Ahh seni nasıl övmek istiyorum sana neler yazmak istiyorum ama ben çok cahilim benim lehçem seni övmeye yetmez seni hakkıyla övemedigim içinde ezilirim Allahım ezilirim..
Rabbim halimi burda anlatmaya gerek yok sen herşeyi en açık şekilde görüyosun biliyosun ve kalbimde ki sesleri en iyi şekilde işitiyosun....
Allahım bazen dilim Kalbime tercüman olamıyo olmaması lazım ben içimde seninle yaşamam lazım o acıları anlatamam senden başkasıyla paylaşamam ahh Allahım derdimin dermanı kalbimin aşkı yaşama sevincimsin sen benim.......
Yardanım ben sana kurabn olurum bu başımı senin için feda ederim..geçmişteki gaflet günlerimi hatırladık yanar içim senden dilegim o günlerimi sil onların hesebını ahirette sorma sen Settarsın hatalarımı ört Rabbim lütfen sana acı acı yalvarıyorum...
hayatta çok beklentim yok sadece iyi bir kul iyi bir ümmet ve iyi bir insan olmak için ugraşıyorum..ama şu dünyanın halinden haberin var...maalesef olmak istedigin gibi olmuyo her an ayagın kayıyor eger hemen kalkıp toparlanabilirsen ne mutlu bize...Allahım şu kaygan dünya hayatımızda ellerimizi bırakma ne olur lütfen Allahım....
yalancı şahsi aşklar istemiyorum senin aşkınla habibinin aşkıyla yanmak istiyorum maalesef oda olmuyor...Sen yanımızda ol Rabbim lütfen yavarırım..
senden dilegim arzum istegim çok ama digerleri kalbimde kalsın sen bliyosun burda yazılanlarıda yazılmayanlarıda biliyosun ve sana duydugumuz sevgiyide biliyosun ...sende bizleri sev sevdigin kullarının arasında an bizleri....
Allahım
yazımı bitirirken şunuda söylemek i,stiyorum senin hzurunda Reyhan ablamı ve dua dostlarımı çok seviyorum ve sana dua dua yalvarıyorum onların dualarını kabul et onları her iki cihandada mutlu et senden dilgim budur..
seni çok seven,günahlara batmış ve affını bekleyen kulun AYNUR18 yıl önce gönderildi # -
çok güzel yazmışsın RAbbim dualarımızı kabul etsin inşallah canım benim....
Allah razı olsun ablacım senden çok güzel yazmışsın bu ara çok duygusalım :(
olsun duygusal olmasak bu yazılar çıkmaz böyel onda da vardır bir hayır demi:))
evet ablacım..
Amin Allah ikinizden de razı olsun.
:):)SİZLERİ SEVİYORUM,REYHAN VE NURAY
BİZ DE SENİ SEVİYORUZZ MERAL:)
REYHAN KARDEŞİM . HAKKINI HELAL ET. ALLAH KABUL ETSİN AMİN AMİN AMİN .
NURAY KARDEŞİM SANA KADİR BABAM GİBİ YAPACAĞIM NOKTALARI TAKİP ET ....................... . . . . . . . .
FAVORİLERİME EKLEDİM BU GÜZEL DUALARINIZI . ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN .
ne kadar güzel yalın kalbdeki sevdayi dillerdeki yetemeyeni ne güzel anlatmışssınız. rabbim bu güzel duygulardan ayırmasın hiç birimizi .amin ağzınıza sağlık yüreğinize sağlık
Allah ikinizdende razı olsun, tüm dostlarımdanda.
Rabbim senin sevgini, bana seni hatırlatacak dostların sevgisini, hayırlı ameller yaptıracak işleri nasip et. HASBİNALLAHİ VE NİMEL VEKİL. AMİN AMİN AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
helal olsun fatih kardeşim ne demek.. size biraz umut verebildiysek yüzünüzü gülümsetebildiysek o yeter bize...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.