ablam batuhan nasıl iyimi?merak ettim onu o güzel yanaklarından öp emi ablam...kardeşim için 3 ayetel kürsi okuyacağım...
filiz ablaya
(7 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
canım deryam elhamdülillah iyi kontrole gitmesi gerekiyor korkumdan götüremiyorum bebeğimi kötü birşey diyecekler diye rabbim kimseyi böyle bir darlıkta bırakmasın. deryam allah razı olsun gülüm akşama sanada bir yasin okucam rabbim ne muradın varsa versin güzel kardeşim.
18 yıl önce gönderildi # -
filiz abla ya msn yi aç lütfen günlerdir bekliyorum
allah batuhana acil şifalar versin inşallah...1 ayetel kürsi gönderiyorum ona..
YOK ÖYLE KARAMSARLIĞA DÜŞMEK,KORKMAK.BİZLERİN DUASI HEP DELİKANLIMIZLA,RESMİNE BAKIYORUM TAAA GÖZLERİNİN İÇİNE BAKIPATA "SEN ASLAN GİBİSİN ALLAHIMIN İZNİYLE SANA BİŞEYCİKLER OLMAZ"DİYORUM.HEP AMA HEP DUALARIMDA O TEYZESİNİN HİÇ KOKLAMADAN KOKUSUNU HİSSETİĞİ TOMURCUK GÜLÜ ALLAHA EMANET OLUN.
FİLİZ ABLA KAFA GOLÜNÜ BEKLİYORUZ BİZ . BİSMİLLAH DE ABLA GÖTÜR . RABBİM YARDIM EDECEKTİR İNŞAALLAH. HA ABLAM BENİM . BATUHANIMI BENİM İÇİNDE ÖP ABLAM BE . BATUHANIMA 100 LA HAVLE OKUYORUM . RABBİM YARDIM ETSİN .
ablam bende katılıyorum arkadaşlarıma korkma götür inşallah hayırlı haberler alıcaz hep beraber inşallah ...
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.