sevgili dua dostlarım bende size aysun diye bir arkadaşımı getiriyorum çocuğu olmuyordu 1 yıldır dua ettik ve artık bir meleğimizde var ne olur dualarınızda aysunda ve meleğide olsun
1 ayetel kursi hediyem hoş geldin hediyesi
yeni arkadaş getirdim ben size birde meleğimiz var
(29 mesaj) (13 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
ABLACIM AYSUN ABLAMA AYETEL KÜRSİ HEDİYE HEDİYORUM MELEĞİMİZE FATİHA . HOŞGELDİN ABLACIM. AYAK BASTI .
19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCISI OLSUN ABLACIM ALLH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Ablacığım Rabbim dostluğumuzu daim eylesin
Rabbim her daim yardımcısı olsun.
3 fatiha hediyemdir.19 yıl önce gönderildi # -
hoşluklar getirdiniz.1 Ayetelkürsi okuyorum Allah meleğinizide size bağışlasın.
hoş geldi sefalar getirdi rabbim sen çok büyüksün meleğini koru aysun ablanın 1fatihada benden meleğinize
aysun ablamız hoşgeldi rabbim lutfettiği rahmetini ailesinde daimi eylesin iki cihandada mutlu bahtiyar eylesin. hoşgeldin hediyesi 1 fatiha 3 ihlas kabul buyurun
Allah razı olsun Nurgülcüm.
Aysun kardeşim hoşgeldin aramıza. Rabbim seni meleğini ve yuvanı korusun her daim yar ve yardımcın olsun tüm sıkıntılarını gidersin. AMİN AMİN AMİN.19 yıl önce gönderildi # -
canlarım sizi çok seviyordum biliyordum siz çok sıcak ev sahiplerisiniz allah razı olsun 1 ayetel kursi benim hediyem size
seviyordum yazmışım yanlışlıkla ben hala seviyorum :)
:)
arkadaşlar aysun daha yeni üye giremiyor onun adına benden yazmamı istedi size çok teşekkür etti en kısa zamanda kendi yazacakmış
Hoşgelmiş Aysun abla ve meleğimiz, hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Hoşgeldiiinnnn Aysun Ablacımmm ve hoşgeldiinnnn meleğiiiiiiimizz :) Yeni bir melek daha :)
Allahım sizi korusun. Allahım Meleğinin hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inş. İkiniz içinde Ayetel Kürsi okuyorum. Amin Amin Amin.19 yıl önce gönderildi # -
sevgili kardeşlerim ve saygıdeğer arkadaşlarım hepinize dualarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.
Uzaun zamandar bebek istiyodum Rabbim dualarımı kabul etti ama şu an onu kaybetmekten o kadar korkuyorum ki anlatamam bunun yenmem için manevi desteğe ihtiyacım var beni yalnız bırakmayacağınızı umarım.Allah'a emanet olun.aysun19 yıl önce gönderildi # -
Ayrıca bu siyetle tanışmama vesile olan Nurgül'e daha başındna beri desteğini ve dostluğunu benden esirmediğini için sonsuz teşekkürler.Seni çok seviyorum canım arkadaşım .Dostluk mesafelerle sınırlı değildir.....Bunu sneden öğrendim.
:) duygular karşılıklıdır arkadaşım
Aysun ablacım bebeğinin bir rahatsızlığı mı var yoksa sen uzun zamandan sonra çocuk sahibi olduğun için mi bu korkuyu taşıyorsun??
evet ne zmandır istiyodum olmuyodu ilk kes hamile kaldım daha da çok erekn bebeğim 1,5 aylık o yüzden korkuyorum çok istediğim için bişey olur sanıyorum hep.
:) duygular karşılıklıdır arkadaşım
aysuncum muhabbete başlamısınız çok şükür arkadaşım
hoş gelmişler safa getirmişler
meleğimizin adı ne acaba melekler listesine ekleyelim onu da....
kendisine, annesine ve onları bizimle tanıştıran Nurgül hanıma da birer kevser okuyorum şifa ve huzur vesilesi olsun
selam ile.......19 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun abicim aysunun meleğinin adını bilmiyoruz :)daha cinsiyetide belli değil abicim
hoşgeldin aysun apla..sana karıncalardan selam getirdim..:))))
senn için bi tane ayetel kürsi okuycam..19 yıl önce gönderildi # -
:) burcu bengisu seni soruyor burcu nerde ben onun ablası oldumya bana niye abla demiyor diyor :)
Hayy Allah ben de doğmuş bir bebek diye algıladım olayı:):)
Rabbim sağlıkla sıhhatle dünyaya gelmeyi nasip etsin
annesine de kolaylıklar versin
selam ile...19 yıl önce gönderildi # -
teşekkürler cihan abi daha adı falan belli değilama ben kayra ismini beğeniyorum isim için sizden anlamlı Kur'an-ı Kerim de bulunan isimler önermenizi isterim şu an çok erken ama şimdilik yalnızca duaya ihtiyacım var...
şu an için sadec tavsiyem bir kız ismi bir de erkek ismi belirleyin inşaallah
doğduğu zaman sabitlersiniz ismini...
dediğiniz gibi bir süre sonra ki iş bu..
Allah kolaylıklar versin
hayırlı cumalar
selamlar19 yıl önce gönderildi # -
bengisu abla baştan anlaşak
bak bu sitedeki herkes benim abim ablam..
sen de öle..onun için kendine başka abiler ablalar bul:)
hepsi benim..hemde küçüğüm ben..sende benim ablamsan bana istedimi verirsin demi:))aysun abla aynısı senn içinde geçerli:)hepsi benim birini bile kimseye vermem:)))sonra sorun olmasın aramızda:p
şaka yaptım tamam:(
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.