artık umutlarım tükenmek üzere, direncimin son noktasındayım, sabret sabret sabret diyorum ama en ufak bir yol alabilmiş değilim, ne zamana kafar sabredeceğimi de bilmiyorum, rabbim ne olur bana yardım elini çabuk uzat, artık dayanamıyorum. kuşkuya düşmekten korkuyorum, rabbim dualarımı kabul etmeyecek misin?
umutlarım tükenmek üzere (fatmafatma)
(28 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Fatmacım dur böyle umutsuz olma geçecek inşallah bugün böyle umutsuz mu okuayacaksın bu akşak fil suresini yapma kardeşim umutlu ol duayı bırakma sabret sabret.
Allah yardımcın olsun canım.18 yıl önce gönderildi # -
ben başa çıkamıyorum artık bu işle. isteğimden vazgeçmeye de cesaretim yok. böyle saçma sapan bi haldeyim, duadan başka sığınacak kapım yok ama rabbim beni duymuyor mu
18 yıl önce gönderildi # -
duymaz olur mu canım haklısın bazen hepimizin tükendiği anlar olur ama geçecek merak etme zamanı vardır belki sen duayı bırakma lütfen iyi olacak göreceksin.
Rabbim seni duyuyor.
Ne kadar yük taşıyabileceğini o senden iyi biliyor.
Sadece buna tepkin ne olacak diye bekliyor.
Zamanı geldiğinde bütün kapılar ardına kadar açılacak sana...
Duadan vazgeçme.
Rabbim herşeyi biliyor sen merak etme.
Sadece bekle...18 yıl önce gönderildi # -
az önce DUALARDA ACELECİ OLMAK diye bir topic açtım lütfen oku arkadaşım
beklemekten başka birşey gelmiyor ki zaten elimden. ama içim de ezildikçe eziliyor. aslında çok güçlüyümdür ama artık dayanamıyorum. bana bi akıl verin ya, nolur..
Fatmacım dualarımız mutlaka kabul olur. Bazen aynısıyla, bazen daha iyisiyle üçüncü olarakta ahirette bize cennet nimeti olarak. O yüzden mutlaka dualarımızın olmamasında bir hayır vardır. Canım kardeşim mesela bir çocuk kışın annesinden dondurma istese annesi ona yazın alır o isteyince kış ortasında almaz. Onu sevdiği için hayırlı olan hasta olmaması olduğu için. Bizi bizden iyi bilen rabbimiz mutlaka dualarımızı kabul edecektir. Ümitsizlik yok oldumu canımbenim.
Yarabbim fatma kardeşimizin ne sıkıntısı varsa onun sıkıntılarını gider onun kalbine ferahlık ver selamete ulaştır. HASBİHALLAHİ VE NİMEL VEKİL.AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
bıkıp usanmadan.umudu yitirmeden edilen duanın rahmet kapıları mutlak açılır .allah sıkıntılarını gidersin kardeşim 1 ayetel kürsi yolladım kabul et
fatmafatma CEVABI SEN VERİYORSUN ZATEN DUADAN BAŞKA YAPACAK BİŞEYİM YOK DİYE. BELKİDE SON VİRAJ BELKİ 2 VİRAJIN KALDI . SABRIN SONU MÜKAFAT DEĞİL Mİ. ÖYLE ÖĞRENMEDİKMİ. YIKILACAKMISIN . HELE SEN . SANA AYETEL KÜRSİ VE FATİHA OKUYORUM HEMEN ŞİMDİ. SENDE LÜTFEN BOL BOL LAİLAHE İLLALLAH TESBİHİ ÇEK. RABBİM İÇİNE FERAHLIK VERSİN . BİRAZ SİNİRLERİN BOZULMUŞ . GEÇECEK EMİN OL. RABBİM GÖRÜYOR . VE NE DİYORUZ MERHAMETLİLERİN EN MERHAMETLİSİ. VARSIN GERİSİNİ SEN DÜŞÜN .
canım kardeşlerim benim, inanın hepiniz ayrı ayrı içime su serpiyorsunuz, iyi ki burdayım, iyi ki buldum sizi. rabbim hepinizden razı olsun inşallah. boğazım düğümleniyor, gözlerim yaşarıyor. hepiniz sağolun kardeşlerim
senin için 3 ayetel kürsü okuyorum canım benim.
FATMA KARDEŞİM SANA DUALARINDA YARDIM ETMEK İSTİYORUM
HAFTA SONU18 yıl önce gönderildi # -
fatmacım kardeşim sakın böyle telaşa ve umutsuzluğa kapılma bende çok zor günler geçirdim ve geçiriyorumda ama sabir ve dua etmekten vazgeçmeyelim çünkü bizim ilacımız bunlar Rabbim duanı kabul etmemesi olmayacak demek değildir bir zamanı vardır bekle ve dua et umutsuzluğa asla düşme kabul olcak diyerek duanı et dualar bu şekilde makbul olur biliyormusun ona sığın yalvar o seni duyuyor ama sabrınıda deniyor ve sana 10 ayetel kürsi gönderiyorum duanın makbul olması için Rabbim tezzzz zamnda yüzünü güldürsün müjdeli haberlerini duymayı nasip etsin amin
DEĞERLİ DOSTUM SENİN İÇİN BÜYÜK HEYBEYE 10.AYETEL KÜRSİ BIRAKIYORUM.ALLAH SENİ HIFZ ETSİN.AMİN.
kardeşim sakın haa öle düşünme rabbim hakkında hayırlısını versin kardeşimm umudunu skakın kesme rabbim kimseye taş ıyamaz yükü yü klemez allahım sabrını artt ırsın kardeşim bu gün perşembe gecesi gene et duanı
Dua, dua.. bol bol oku! bende senin gibiydim bundan bir kaç gün öncesine kadar
ama bol bol dua okudum elimden geldiğince bildiğim kadarıyla hem kendime
hem de sitedeki tüm kardeşlerimize onlar da benim için okudu Allah hepinizden razı
olsun okudukça rahatladım okudukça sıkıntılarım gitti
ve okudukça kafamdaki sorulara cevap bulabildim Allah çıkardı bir şekilde karşıma
ve buna gerçekten yürekten inanıyorum ki bu site bana Allahın bir 'mucize'si
burda sorularıma cevap bulabildim burda sıkıntılarımdan bir nebzede olsa kurtuldum
ve sıkıldıkça fırsat buldukça hep bu siteye girdim ve okudukça rahatladım
inan bir hafta içinde çok şey öğrendim burda meğer ne kadar bilgisizmişim bu konularda
sanada tavsiyem bol bol dua oku! isteklerin olmasa da oku o duaların sevabı ferahlığı sana yeter ve kesinlikle Allah dan mucize gödnermesini bekleme sadece gözünü aç
işte 'mucize' burda! yeter ki görmesini, bakmasını bil!
Allah tez zamanda bütün sıkıntılarını alsın inşa'Allah
senin için 10 ihlas suresi okudum Allah kabul etsin
herşey güzel olacak !
benim hala umudum var
senin de olsun18 yıl önce gönderildi # -
KENDİNİZİ,DÜŞÜNCELERİNİZİ,BAŞINIZA GELECEKLERİ ALLAHIN ELLERİNE BIRAKIN.
O HER ŞEYİ DOĞRU YAPAR.
HAYIRLI OLANI ELBETTE NASİP EDECEKTİR. YÜREĞİNİZE SERİNLİK VERSİN İNŞAALLAH.
AMİN
SABIR KARDEŞİM,RABBİM BİR ÇIKIŞ GÖSTERECEK İNŞAALLAH DUA ZAMANI GELMİŞ İYİ DEĞERLENDİR."ELEM GİDER LEZZETİ KALIR"BEDÜZZAMAN
10 İHLAS OKUYORUM SENİN VE TÜM DUA DOSLARIMA18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HER DUAYA" CEVAP" VERİR
1.YA İSTEDİĞİNİ AYNEN VERİR
2.YA DAHA İYİSİNİ VERİR VEYA BİR BELAYI DEF EDER
3.YADA AHİRETTE VERİR
SAİD NURSİ (sözler)18 yıl önce gönderildi # -
kardeşlerim, sabrımı, direncimi ve kendimi yeniden topladım, duaya deavm. benim için dua eden tüm dostlardan rabbim razı olsun, bu mübarek cuam günü de sizden dua istesem inşallah arsızlık etmiş olmam..
Allah yardımcın olsun Allah ne muradın varsa kabul etsin inşallah.
amin canım benim, allah razı olsun hepinizden
rabbim ne muradın varsa versin
o zaman cuma gününe özel okuduğum cuma suresini hediye ediyorum allah kabul etsin allah bir an önce sıkıntıdan kurtarsın ve ne muradınız varsa versin sizinle birlikte bütün zor durumda olan insanlarada allah ferahlık versin amin
s.a ben bu siteye dahaa yeni üye oldum nasıl kullanmam gerektigini bile bilmiyorum bu yüzden eger bir hatam olursa sizlerden özür dilerim...Ben bu siteyi çok bunaldıgım bir anda buldum ve yazdıklarınızı okudum benim çevremde hiç böyle düşünen insanlar olmadıgı için ilgimi çekti...benide aranıza alırsanız bana da dua ederseniz beni çok mutlu etmiş olursunuz.
ALLAH DUALARINI HAYIRLISI İLE KABUL ETSİN KARDEŞİM.
AMİN.18 yıl önce gönderildi # -
canımiçi bugün yazdığım duayı ltfen oku.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.