Sevgili dostlar bu yazıyı burdan hiç yazmamak isterdim fakat bazı olaylar bunu gerekli kıldı artık doldumda taşıyorum maalesef.
"Biz bazı sıkıntılarımızı yazmıyorsak sanmayın çok mutlu ve mesutuz.Bazen bazı şeyleri yazmak için dolmak taşmak gerekiyor bazende dolarken kontrol edip sizlere yansıtmadan azaltıp Rabbimize yakarmak gerekiyor."
İşte değineceğim konu bu annemin sağlık sorunları var benim iş ile ilgili olsun yaşantımla ilgili olsun bir sürü sorunum var çözmem gereken bir sürü problem var.Kardeşimle ilgili bir sürü sorun var vesaire bu konuları açsam inanın bayağı bi uzun sürer.
Lakin bunları mümkün olduğunca size yansıtmamaya çalıştım.Kişisel bir dua istediğime nadir tanık olmuşsunuzdur.Bunda ki sebepte benim böyle ufak dertlerimle sizleri meşgul etmeme isteğimdi yoksa sizin aminlerinizin gücünden hiç bir şüphem yok.
İstemek istemek nereye kadar vermekten ziyade istemek bazı şeyleri rakam belirterek istemek.Balki ben yanlış düşünüyorum sizin fikirlerinize saygım sonsuz olup.Asla bu yazıyı belli bir kişiyi veya kişileri hedef alarak yazmadım.
Bazı konuları açarken bir kez daha düşünmenizi ve kişisellikten ziyade genelliyerek yazmanızı rica ediyorum.
Bu yazım sizden bir rica olup sizlerin dikkate alıp almamanız tamamen serbesttir.
Umarım anlayışla karşılarsınız.
(Birazdan işe gideceğim yanıtlarınızı çok merak ediyorum inşallah yarın sabah görüşürüz.)