canım kardeşim benim
yazını okuyunca çok üzüldüm neden biliyor musun
ben bir iki gündür bu çocuk bize bir site açmış ona dua etsek diye düşünüyordum demek ki düşünmemek harekete geçmek gerekiyormuş hayatımızın keşmekeşi içinde derdini söylemeyen insanı dertsiz sanırız oysa ne kadarda yanılırız umarım hayatının son sıkıntısı olur yasin kardeşim ve Allah senin gibi evlat nasip eder herkese. tavrı duruşu sitemi bile güzel kardeşime
1 yasin-i şerif
1 vakıa suresi (vakıa suresi hasta yanında okununca ferahlık verir ve zenginlik suresidir )
1000 Lahavle hediyemdir
Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi
senin rızanı umduk dergahına geldik affını umduk mağfiretine geldik izzetini umduk lutfuna geldik bizi kapından boş çevirme bizim senden başka gidecek kapımız yok çünkü
Ey dilediğine dilediği şekilde veren ve dilediği zaman alma kudretine sahip Rabbimiz senden burada bulunan gizli aşikar dertlere müptela kardeşlerimin, ailelerinin ve sevdiklerinin sıkıntılarını hayırla almanı ve bimurad olanların muratlarını hayırla lutfet
bize sağlık, afiyet ve helal bol rızklar ihsan et
bizi umduklarımıza nail korktuklarımızdan emin eyle
sen herşeye kadirsin
amin