selamün aleyküm arkadaşlar sınıfta kalma durumum var dua ederseniz sevinirim allah razı olsunn dua edendende etmeyendende RABBİM TÜM DUA DOSTLARIMIZIN HAKLARINDA HAYIRLISINI VERSİN bu gece perşembe gecesi benide unutmayın dualarınızda
ALLAH RAZIOLSUN EDENDENDE ETMEYENDENDE
(23 mesaj) (15 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
allah gönlüne göre versin.. İnşallah sınıfı geçersin.
19 yıl önce gönderildi # -
kardeşim ders çalışmak için geçirmen gereken vakti nette benim salakça problemlerimi dinlemej için harcarsan tabi kalırsın..
bak bidaha yapma nolur..ben senn için 3 ihlas okuom şimdi..19 yıl önce gönderildi # -
Aleykümselam kardeşim inşallah geçersin Allah yardımcın olsun.
SEN VEYA BAŞKASI KİMOLURSA OLSUN YARDIM EDEBİLİRSEM OBANA GEÇMEMDEN DAHA HAYIRLIDIRRR ALLAHU TEALA DİYORKİ KULUM KULUMA YARDIM EDERSE BENDE ONA YARDIM EDERİM DİYOR EN ZOR ANINDA İŞTE GÖRÜYORSUN DEĞİLMİİ SEN TAKMA KARDEŞİM BOŞVER ALLAH RAZI OLSUN GENEDEE RABBİM HAYIRLISINI VERECEĞİNİ BİLİYORUMM ELHAMDÜLİİLLAHH
ne takacam demi:)
değen insan takılır hem..o beni taksın:))
sen git çalış bakiim hhıııı..benmde notlar açıklanacak bi 5 dk ya üç buçuk atıom net krşısında....
:)19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim
HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN SEN FAZLA DÜŞÜNME EĞER TAKARSAN KAFANDA YER EDERSEN HER ZAMAN PİŞMANLIK DUYARSIN ÇOK ÜZÜLÜRSÜN SEN DUA ETT ALLAHIMA YARDIMINI ESİRGEMEZ KARDEŞİMM HAYIRLISI OLSUNN İNŞALLAH NOTLARIN İYİDİR
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN KARDEŞLERİMM
inşallah kalmazsın kardeşim inşallah
BU GÜN PERŞEMBE GECESİ ARKADAŞLAR BENİDE UNUTMAYIN DUALALRINIZDAA
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
ya sayfa açılmıo ay deli olcammmmm:((((
YOĞUNLUK VARDIR KARDEŞİMM
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.ALLAH HERŞEYE YETER,SEN DAHA İYİ BİLİYORSUN.ONUN İÇİN DUALARIMIZ HEP BİR ZATEN.
İNŞAALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR KARDEŞİM.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN BU GECE DUA EDECEĞİM İNŞAALLAH...
RABBİM TÜM ÖGRENCİ KARDEŞLERİMİN YARDIMCISI OLSUN,GENÇ NESİLLERİMİZ İNŞAALLAH DAHA GÜZEL MAKAMLARA (DÜNYA VE AHİRET)GELMENİZİ.NİYAZ EDİYORUM.RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.
1 YASİN SİZİN İÇİN OKUYACAĞIM İNŞAALLAH19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN
1 İNŞİRAH
KOLAYLIK GETİRSİN19 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
BİLİYORUM Kİ RABBİM DUALARINIZI GERİ ÇEVİRMEYECEK RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN RABBİM TÜM DUA DOSLARIMIZIN HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞLERİM
AMİN SİZİNDE HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN
Ablacım Allah yardımcın olsun.Allah derslerinde muvaffak eylesin.inşallah hayırlısıyla geçersin ablacım.bak sana bu gece lemyekünillezine okuyacam.herşeyin gönlünce senin de Onun rızasınca olman için.
19 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.