Değerli kardeşlerim, Rabbim yağmur yağarken yapılan duaları kabul edermiş. Şu andada burada yağmaya başladı. Buyrun hep birlikte birbirimize dua edelim. Rabbim bütün din kardeşlerimizin sıkıntılarını gidersin. Bizleri rahmetindan faydalandırsın. Rabbimin yağdırdığı yağmur ve rahmet hürmetin sizden banada dua etmenizi, eşimle olan sorunlarımızın bir an evvel halledilmesini ve Rabbimin eşimi ıslah etmesini niyaz ediyorum. Ne olur sizlerde dualarınızı esirgemeyin. Hepinizden Allahım razı olsun... Amin...
RABBİMİN RAHMETİYLE BİRLİKTE DUA EDELİMMİ?
(14 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Amin Allah kabul etsin Allah razı olsun Allahım bizlere yardım et...
18 yıl önce gönderildi # -
ALLAHIM RAHMET YAĞDIRDIĞIN GİBİ
SİTE DOSTLARIMA NURUNDAN,AŞKINDAN
AŞKININ ATEŞİNDEN DE YAĞDIR
YAĞDIR ALLAHIM NUR OLALIM
YAĞDIR ALLAHIM AŞKIN ATEŞİNE TUTUŞALIM
YAĞDIR ALLAHIM MUHAMMEDE VARALIM
YAĞDIR ALLAHIM KABENE VARALIM
YAĞDIR ALLAHIM DOST ZİNCİRLERİ KURALIM
DOSTLARLA MENZŞLİNE VARALIM
YAĞDIR ALLAHIM18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN
ALLAHIM BUGÜN YAĞAN YAĞMURLARLA BİZLERİ ÇOOK MUTLU ETTİN.
AKŞAMA KADAR SANA ŞÜKRETTİM. AMA HER YAĞAN YAĞMURDA İSTANBUL DA HAYAT FELÇ OLUYOR.
BU DA BİZ KULLARININ MARİFETİ MAALESEF.SEN BİZLERİ BAĞIŞLA ALLAHIM.KULUN KULA VERDİĞİ ZARARLARDAN SEN KORU YARABBİ.
BU GÜN YAĞDIRDIĞIN RAHMETLERİNCE TÜM DUA BEKLEYEN,SIKINTISI OLAN,DERDİ OLAN,HASTA OLAN HERKESE RAHMETİNİ VE MERHAMETİNİ YETİŞTİR YA RABBİ.
ALLAH RAZI OLSUN SAMİMİ DUA DOSTUMUZ.ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
ALLAHIM SEN HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VER AMİN
ALLAHIM ŞU YAĞAN RAHMET YAĞMURLARININ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YAPILAN DUALARI KABUL ET.BÜTÜN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN SIKINTILARINI GİDER ALLAHIM
AMİNNNN.18 yıl önce gönderildi # -
AMİN AMİN AMİN.
Yarabbim yağan yağmurların hürmetine kardeşimizin tüm dua dostlarımızın ve müslüman kardeşlerimizin sıkıntılarını gider. Bizlere eman ver yarabbim. AMİN AMİN AMİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN YARABBİ
amin kardeşim rabbim hakıında hayırlısını versin
AMİN AMİN AMİN
Rabbim sizlerden razı olsun değerli kardeşlerim. Cümle dualarımıza Amin. Amin. Amin...
Amin amin amin
öğrendim ki yaşamak,acının ölçüsünden geçerken ,rahmet yağmurlarında ıslanmaktı.ALLAHIM, imtihan yollarında yürürken ruhunun üstünde şemsiyelerle gezinenlerden ve rahmetinden ümit kesenlerden olmaktan sana sığınırım ve sana sığınırız sen bizi koru RABBİM...AMİNN
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.