Son zamanlarda sitemizde darılmalar, gücenmeler ,alınmalar oluyor.
Derdini yazıp dua bekleyen kardeşlerimiz bazan en yakın bulduğu kişiden dua alamadığını görünce üzülüp küsüyor.
Oysa ki bazan insan göremiyor , yorumlar okunuyor cevap yazılıyor vakitte kısıtlı olunca herkese yetişmek mümkün olamıyor.
Hani bir söz vardır tabiri caiz ise "yarası olan gocunur" derler ben çoğu zaman burada olmak için inanın uykumdan fedakarlık yapıyorum...
Yinede içim rahat olmuyor sebebi
Acaba diyorum kaç kişiyi atladım?
Ama aklıma gelen vede gelmeyen tüm dostlarım olarak ta dualarıma sizleri mutlaka alıyorum.
Özel yazamasakta artık bilinsin ki bizler burada gerçekten bir aile gibiyiz.
Birbirimizin gıyabında dualar edebiliriz önemli olan onu allah rızası için yapıyor olmamızdır.
Bu yazı herhangi birine ithafen falan yazılmadı yanlış anlaşılıp kırılmalara üzülmelere sebep vermek değil istemiyorum.
Benim maksadım burada benim gibi aynı şekilde fazla olamayan ama gönlü ve kalbi sizlerle olan kardeşlerimin de duygularına tercüman olmaktı.
burada bulunan dua dostlarımın bir çoğunu tanıdığım için bunu bir nevii dertleşme kabul etmenizi rica ediyorum.
Yazsamda yazamasamda dualarımdasınız.
Ben kendi adıma özellikle rica ediyorum dualarıma cevap vermediniz diye lütfen kimse küsmesin.
Dua edenden de etmeyendedn de allah razı olsun diyelim.
Hepinize kucak dolusu selamlar.
Allaha emanet olun.
Dua Dostları ile Dertleşme(Nimet)
(10 mesaj) (7 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN . AYNEN KATILIYORUM . ANCAK BURADA DEVAMLI OLAN DOSTLARIMA ŞÖYLE BİRŞEY DİYECEĞİM . BİR AMİN DEMEK BİR ALLAH KABUL ETSİN DEMEK OYSAKİ NE GÜZEL. NE GÜZEL. BU KELİMELERE HERKESİN İHTİYACI VAR. HEM DUAYA ORTAK OLMAK HEM GÖNÜL ALMAK EN FAZLA 3 SANİYEMİZİ ALIR .
18 yıl önce gönderildi # -
SANA KATILIYORUM KARDEŞİM.DEDİĞİN GİBİ ZAMAN KISITLI OLUNCA AMİN DİYEMEDİKLERİMİZ HAKLARINIHELAL ETSİNLER..
allah razı olsun ablacım allah herkesin dualarını kabul etsin
Allah razi olsun Nimet Abla
ben sizi cok ariyorum buralarda ama pek goremuyorum:(Allah herkesin duasini kabul etsin
amin amin amin
Ben seni takip ediyorum Aikacığım iyimisin?
Allaha emanet ol.
Allah herzaman yar ve yardımcın yanında ve kalbinde olsun.
Amin.18 yıl önce gönderildi # -
Amin amin amin
Allah razi olsun Ablacigim,
cok sukur Yarabbi'me ufak tefek hayattaki sorunlar disinda iyiyimsaat cok gec oldu buralarda
hayirli gecelernot: Allah izin verirse sali gunu 2 haftalik izin icin TRye geliyorum:)
ALLAH RAZI OLSUN SİZDEN
BENCE HERKESİN SİTEYE KATILIMI KISITLI ZAMANLARDA OLDUĞUNDAN DOLAYI YAZILARIN TAKİP EDİLEMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İLK SAYFA DAHA ÇOK OKUNDUĞUNDAN MESAJLAR ALT SAYFALARA GEÇİYOR BUDA GÖRÜNMEMESİNE SEBEP.
BENCE HERKES ANLAYIŞLI OLMALI.
ALLAH İÇİMİZİ BİZDEN DAHA İYİ BİLİYOR.
en güzeli herşeye rağmen hoşgörüyü korumaya çalışmak ve herkes için dua etmeye devam etmek herhalde değil mi ablacığım
hoşgörü olunca herkes için dua edilir....herkes için dua edince hoşgörü gelişir
zincirleme bir reaksiyon durumu var yani...
Allah razı olsun hatırlatmalarınız için
geceniz ve gününüz hayırlarla geçsin
selam ile........18 yıl önce gönderildi # -
SAĞOL cİHAN KARDEŞİM.
Sanada hayırlı geceler18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.