bismillahirrahmanirrahim
Rabbim Allah'tır.
Allah'ın şanı ne yücedir.
Allah her şeyden yücedir.
Ben yalnız Allah'a tevekkül ettim.
Onlara karşı sana Allah kafi gelecektir.
Her şeyi hakkıyle işiten ve bilen odur.
Sen her türlü noksan sıfatlardan münezzehsin.
Senden başka ilah yok ki biza imdat etsin.
El-aman,el-aman
Sana layık olan medih ve senaları saymaya gücüm yetmez.
Sen kendi zatını övdüğün şekilde bir medhe layıksın.
Ey her türlü noksandan uzak, bütün güzel isimlerin, yüce ve ezeli sıfatların sahibi ve herşeyin yegane mabudu olan Allah!
Ey iyi köytü, dost düşman ayırt etmeden yarattığı tüm varlıklara rızıklarını yetiştiren Rahman!
Ey rahmeti herşeyi kuşatmakla birlikte kullarına hususi ihsan ve şefkatte bulunan Rahim!
Ey bütün günahları bağışlayan Gafur!
Ey bütün varlıkların sonsuz teşekkür ve ibadetlerine bihakkın layık olan ve şükredenlere ikram ve ihsanın arttıran Şekur!
Yüce Zatın için saydığın güzel isimlerini ulvi sıfatlarını ve kur'an-ı Kerimin olan kelimat-ı tammeni şefaatçi yaparak sana yalvarıyorum.
Beni, annem, babamı,Üstadımı ve talebelerini, kadın erkek mu'min ve müslümanları, ve bütün dua dostlarını, hayatta olan ve ahirete göçmüş olanlarıyla birlikte hepimizi bağışla.
Bize öylesine merhamet et ki, Senden başka hiçbir varlığın merhametine ihtiyaç duymayalım.
Ve her türlü ihtiyaçlarımızı lütfunla karşıla, dünya ve ahirette istediğimiz her şeyi bize ver.AMİN CUMA GECESİ BU GECE ALLAH HEPİMİZN DUALARINI KABUL VE DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN İNŞALLAH.