Canım Fatihim.
Sen ne kadar iyi ve temiz kalplisin bakıyorumda siteye mutlaka herkese yazmaya çalışıyorsun.
Allah seninde gönlündekini versin gerçi şimdi o gönlünü birileri zorla boşalttı ama aferin sana sen kendini çabuk toparladın.
Her işte bir hayır vardır ablam sen herzaman açık ve içten oldun.
Hatalarını dahi saklamadın evet hatalıyım zaafıma yenildim Allahın izniylede kurtuldum dedin.
Allah sevdiği kullarını sınarmış Fatihcim ben öğle düşünüyorum ki takdir Allahındır
Altın yere düşşede altındır.
Değerinden birşey kaybetmez.
Sen daima inancınla her tüğrlü zorluğun üstesinden gelirsin.
Hiç merak etme gelecek günlerin çok güzel olacak inanıyorum buna.
Bizim oğlumuzun kıymetini bilmediley yaaa :)
Ben oğlan tarafıyım ya fatih sende oğlumuzsun.
Şaka bir yana herşey yoluna girecek hiç merak etme.
Herşey bulunur para, mal,mülk ama kaç tane gerçek seven bulunur????????
Sen elinden geleni yaptın.
Allah bi kapıyı kaparsa bi kapı da ardına dek açılır unutma.
Allaha emanet ol canım.
Amin.
Fatih'e (Nimet)
(18 mesaj) (8 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLACIM .
ALLAH RAZI OLSUN .
TOPARLICAZ TABİİ ABLA .
TEK DERDİM ALLAH YOLU .
TEK DERDİM MEVLAMIN MERHAMETİNE NAİL OLMAK.
YAPTIK ABLACIM HATA .
HATA YAPTIK .
HATA NE DEMEKTİR .
BİLMEDEN DÜŞÜNÜLMEDEN YAPILAN ŞEY.
ARKASINDAN NE GELECEĞİNİ BİLMEDEN YAPILAN YANLIŞ .
OLSUN ABLACIM ÜZÜLMÜYORUM ARTIK .
ALLAH BURDAKİ KARDEŞLERİMDEN ABİLERİMDEM ABLALARIMDAN HEPSİNDEN RAZI OLSUN .
BEN ONLARA GÖNLÜMÜ AÇTIM ONLARDA BANA AÇTI .
RABBİM CÜMLESİNDEN RAZI OLSUN .ÖZEL BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM .
YASİN KARDEŞİM İNAN ÇOK GÜZEL BİR OLAYA İMZA ATTIN .
İNAN BURDA BİR ÇOK ARKADAŞIMIZ KENDİNİ BULMAYA BAŞLADI.
RABBİMİZ SANA BU İMKANI VERDİ .
SENDE BU ŞEKİLDE KULLANDIN .
NE GÜZEL NE GÜZEL!!!
HER DUADAN SANA RABBİM PAY HAYIR BEREKET AYIRSIN .
BURDA BU KADAR İNSANI BİR ARADA BU ŞEKİLDE TOPLAMAKTA KOLAY DEĞİL.
GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRDİN .
VESİLE OLDUN .
VESİLE OLDUĞUN ŞEYLERLE MUTLU OL.
BEN SENİNLE GURUR DUYUYORUM .
RABBİM BU YAPTIĞIN GÜZELLİĞİN KARŞILIĞINI VERSİN SANA .
SENİ AİLENE BAĞIŞLASIN .
HER DAİM MERHAMETİNİ ÜZERİNDEN EKSİK ETMESİN .
HER DAİM YARDIMCIN OLSUN .
DUALARIMDA SANA YOLDAŞ OLSUN .KENDİ ADIMA SÖYLÜYORUM . ÇOK ZOR BİR İMTİHANDAN KURTULMAMA BELKİDE SEBEP OLACAK BU SİTE . BU DOSTLAR . VESİLE OLDUĞUNUZ ŞEYE BAKARMISINIZ ? BEN SİZLERE NASIL DUA ETMEM SİZLERE GÖNÜL NASIL VERMEM . SİZLERE YALAN YANLIŞ KONUŞABİLİR MİYİM . SİZLERE AÇIK OLMAZMIYIM . HEPİNİZİ SEVİYORUM . YENİ ESKİ YOK BİZDE. BURAYA BİR HARF YAZAN HEPİMİZE DUA EDEN BÜTÜN DOSTLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN . UNUTMADAN HER DUAYA NASİPLENMEK NE GÜZEL . NE GÜZEL. KADİR BABAM NE DEMİŞTİ NOKTALARI TAKİP EDİN ..............................
18 yıl önce gönderildi # -
...... TAKİPTEYİZ GÖNÜLLERİMİZ BİR
"Altının değerini sarraf bilir "
Allah herşeyi gönlüne göre versin
inşa'Allah tez vakitte kendin gibi temiz biri çıkar karşına
değer kıymet bilenlerle yoluna devam edersin...
... noktaları takip edin :)18 yıl önce gönderildi # -
papatyaya katılıyorum
BİRDE DOSTLARIM ŞU BİRİNİ BULURSUN FALAN RİCA EDİYORUM :) İNANIN KİMSEYİ İSTEMİYORUM BEN . ACİZ DEĞİLİM ÇOK ŞÜKÜR. EVDEDE KALMADIM . HERŞEYİN ZAMANI VAR İNŞAALLAH.
BUSRA VE PAPATYA SİZLERE AYETEL KÜRSİ OKUYORUM . MEVLAM YARDIMCINIZ OLSUN .
elbet biri olacak ama o biri için dedim zaten bende:) evde kalmışsın birini arıyorsun manasında demedim bilesin..
Allah razı olsun
Allah kabul etsinn18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN
Bismi Hu! Rabbim, esirge ve koru...
Nereden biliyordunuz da söylediniz Rabb'inizin bir kapıyı kapattığını ki başka kapı açmasını istersiniz?! Kim Selma'nın kalbini açıp da bakmış ve bilmiş ve görmüş, kim?
Aşk, ateşten denizleri kağıttan gemilerle geçmektir! Aşk, bela gökten yağmur gibi yağarken başını teslimiyetle altına uzatmaktır! Eğerki istidatın yoksa, B-E-C-E-R-E-M-İ-Y-O-R-S-A-N bari aşkı suçlama, aşığı suçlama...
Aşk: özlem ve kalp ağrısıdır; niyaz ve ihtiyaçtır. Zaten sahip olduğumuz olduğun bir şeye ihtiyacın olmaz. Sevdiğine muhtaçsın, o “olsun” ki hissettiğin noksanlık onunla tamamlansın. İhtiyacım olmadığı halde seviyorum diyorsan, yalancısın. ”Lutfen” aşk olmaz. Lutfeden sen değilsin, lutfa muhtaç olansın. Fakir sensin. Adem “hiçbir şeylik” cübbesini giyindi de sultan oldu. Nakl-i kadimdir bu, babadan devraldın. Hatırla buraya kadar; ötesi aşk, ötesi ateş. Tabiatın korkar bundan, sana hükmeden kadın. Akıl, ateşteki serinliği anlamayacak bebek. Biri bebeğini kollarından alsın ve aşka atsın, ateşe. Aşkı idrakten aciz bebek –akıl burada!- şaşkın. Sonra ne olsun? “Ben ol da gör” demiş Mevlana…
Dünya Cemal ve Celal isimlerinin hüküm yeriydi. Aşkta varolan buydu: Cemal ve Celal. Baban Adem’in bir bebek gibi cennet beşiğinde Cemal isimlerini ve “Adem asi oldu!” çığlığıyla başlayan dünyasında uzaklığı, gazabı, Celal isimleri öğrenmesi gerekliydi. Ki “Aşk” olsun. Kendine baksın ve mutlak ihtiyacını, mutlak farkını bulsun. Çünkü o, O’nun bütün isimleriyle yaratıldı. Nakl-i kadimdir bu, bütün isimleri devraldın; Celal ve Cemalin dengesi: mükemmellik! Kemal için dünyadasın. Sonsuz’u özlemek hamuruna konuldu; altının ateşle saflaştığı gibi, kalbinin aşkta pişmesi lazım.”Muhtaçlık cübbesini” giy, ”tevazu kanatlarını” ser, ”yakarış mücevherlerini” takın, ”alçağa akan sular gibi ol, pay-i hub’a düş.”
Rivayetler buraya kadar; sebebiydi, alametiydi, gayesiydi…Çok sözler söylenir; ama bunlar, bu sözler, aşkın kıyısında dolanmakmış. Sarhoşun halini tariften aciz olduğu gibi aşık da acizmiş. Temsiller, semboller ve saireler…Birer işaret, sağır kulağa küpe. Aşkın karşısında akıl ve aklın aleti dil,bebek kalmaya mahkum imiş.
“Bela gökten yağmur gibi yağarsa/ Başını ona tutmakmış “aşk, ”Kağıttan gemilerle ateş denizlerini geçmekmiş aşk." Eskiler, bilenler, söylemişler, duyunca tanıyoruz “aslında” diyoruz “biliyordum”… Duymuştuk,tanıyoruz. Ateşte, suda, günde, gecede hep o fısıltı: ”Pay-i huba düş”…
Selamlar, lale
alllah razı olsun teşekkür eederim ayetel kürsin için bende oksye hazırlanıyorum çok teşekkürtr ben bir bölüm açtın girerseniz sevinirim birşey yazıyor ütfen rica ediyorum sınava girenler için diye başlıyor
sübhanallahi ve bi hamdihi ....
O YAŞAYAN BİR MECNUN GÖRÜYOR YAŞAYAN BİR FERHAT .
BEN AÇTIM SELMANIN KALBİNİ BEN AÇTIM İÇİNİ GÖRDÜM .
ŞAŞKINLIK NERDE BİLİR MİSİN ? ( ORDAN ANLATIRSIN İSTİDAT , BECERMEK ! )
LEYLANIN , ŞİRİNİN NASIL BÖYLE OLDUĞU !!
SEN Mİ TUTTUN ELİNİ ,
SEN Mİ GÖRDÜN KALBİNİ .
SEN Mİ KONUŞTUN SAATLERCE ONUNLA
SEN Mİ AĞLADIN SAATLERCE ONUNLA .
SEN Mİ YAŞADIN 5 SENE BERABER .
SEN NE BİLİRSİN ?
SEN NE GÖRDÜN ?
HADİ ANLAT BİZE GÖRDÜKLERİNİ .
OKUYAN HERKES ŞAHİDİM OLSUN Kİ ALLAHTAN BAŞKA AŞKLA YANMASIN ŞU GÖNLÜM KALAN ÖMRÜMDE.
VE ALLAHTAN BAŞKA HİÇ KİMSEYE BU ŞEKİLDE GÖZYAŞI DÖKTÜRMESİN .
VE RABBİM BİRGÜN '' LEYLA ÇEKİL ÖNÜMDEN BEN LEYLAMI BULDUM DEYİP ONA KOŞMAYI NASİP ETSİN ''
BENİ O HALE GETİRSİN !
İNŞAALLAH YARABBİM .
İNŞALLAH ALLAH İKİ CİHAN SAADETİ VERSİN AMİN
ASLA VE ASLA SUZİ . SAKIN BİR DAHA BENİM SEVGİMİ BENİM GÖNLÜMÜ BİLMEDEN YARGILAMA .
Keşke okumasaydım keşke görmeseydim şu yazdığını...
Zaten bilirim üzüntünü ama tekrar görmeseydim keşke...
Fatih abim benim.18 yıl önce gönderildi # -
Söylediklerin gönülden değilse neden söylersin, gönüldense nasıl söylersin?
Canımı elinde tutan Allah da şahiddir ki selma vazgeçmiş değil aşkından! Ve hala herşeye rağmen tüm evrene ve sana ve ailesine ve sensizliğe rağmen aşıksa sana ve bunu sensiz bile yaşayabilecek kadar da güçlüyse sus ve eğil önünde!
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.