Selamun aleykum boyle bır sıtede dualarda bulusmak gercekten cok guzel bır duygu osa gerek bende bıraz once karsılastım bu sıteyle.
Arkadaslar ben yurtdısında tıp fakultesı ogrencısıyım burda bosortusu yasagı yok.Ama dun canımı sıkan bır olay oldu;dun bi ameliyata girmem gerekiyodu ve ogun bizim guruba yahudi olan bi profosor geldi ben basortulu gorunce azarlayarak disari cikardi.Bende hicbirsey soylemenden ciktim benden sonra birkactane musluman arkadasim rektorluge sikayette bulunmus ve rektorde demiski;eger bu durumdan arkadasiniz gelip dilekceyi imzalarsa onun hakkinda sorusturma acabilirim aksi taktirde sizin dilekce gecersiz bende kararsizin gidip o dilekceyi imzalamak konusunda.cunku cok mantikli adim atmam gerekiyo aksi taktirde belkide donemimi uzatacagim.eger sikayet edersem ben hakliyim ama suvar o benim en onemli dersimin hocasi ve benim ondan imza almadan sinifi gecmem imkansiz siz olsaydiniz neyapardiniz lutfen cok dua edin ulkemi ozledim biran once sinavlarimi verip gelmek istiyorum selam ve duayla
Szı olsaydınız ne yapardınız
(19 mesaj) (14 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ALLAHA HAVALE EDERİM .
18 yıl önce gönderildi # -
nadejda biliyorum kızsın ama ismini bilmiyorum abla diyicem alllah yardımcın olsun benden bir ayetel kürsi ismin ne
ALLAH YARGIÇLARIN ENGÜZEL HÜKÜM VERENİDİR
BU BAŞÖRTÜSÜ SORUNU DAHA ÇOOK DEVAM EDECEĞE BENZİYOR MAALESEF.
BU SORUNU YARATANLARINDA KARİYER SAHİBİ,OKUMUŞ OLAN KİŞİLER TARAFINDAN YAPILMASI
DAHA DA ÜZÜCÜ.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.KARDEŞİN KARDEŞE DÜŞMAN OLMADIĞI,KİN BESLEMEDİĞİ
BİR YAŞAM DİLİYORUM.SELAMLAR18 yıl önce gönderildi # -
dua edin kardeşim
hakkınızda hayırlı olanı size kolaylaştırması için
Allah yardımcınız olsun......18 yıl önce gönderildi # -
ben ayse busra hanım duanız ıcın cok tesekkur ederım Allah razı olsunEvet fatıhbey ve nurcan hanım herseyı Allaha bırakmak gerek ama benım burda bır karar vermem gerek yarın veya pazartesı gunu rektorluk benı cagıracak ve benım orda bır kararvermem gerek
Arkadaslar lutfen cok dua edın sızlerın dualarına guvenıyorum ınsallah hakkımda hayırlısı olur ama sıze sunu soylemek ıstıyorum once Allaha sonrada sızlerın duasına guvenerekten egerkı rektorluk boyle bır olay oldu mu anlatırmısın derse anlatacagım cunku Allah dogru soyleyenın yanındadır selam ve duayla
bu dünyada başörtüsü hep karşimiza sorun olarak çıkıyo ama inşallah mükafatini ahirette alacağimizdan eminim,RABBİM YARDİMCİN OLSUN,BAŞARILAR
"git doğruya sığın tanrıya" diye çok bilindik bir söz vardır
buna çok inanırım hakkında en hayırlısı neyse o olsun
Rabbim yar ve yardımcın olsun ve her daim yanında olsun inşa'Allah
senin için 10 ihlas suresi okudum Allah kabul etsin18 yıl önce gönderildi # -
Arkadaslar Allah razı olsun cok tesekkur ederım dualarınızı beklıyorum selam ve duayla
RABBİM YARDIMCIN OLSUN,DOĞRULUKTAN AYIRMASIN.RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM DUACINIZ HER ZAMAN DUALARIMDA OLUCAKSIN AMİN.
kardeşim bırak allaha havale et bir anlık gadaba geliptee dönemini uzatma rabbime mhavale et o engüzelini bilir uygular canını sıkma inşallah rabbim hakkında hayırlısını versin atma imzayı bence
Allah yardımcın olsun inşallah sınavlarını verir dönersin kardeşim o adamı da Allaha havale et uğraşma boşver yoksa seni dersinden bırakır zaten başörtüsünden dolayı antipatisini kazanmışsın, onun için Allaha haval et...
Selamun aleykum arkadaslar dun camiye gittim ordaki arkadaslarimda benim fakultede okuyor buyuzden burdaki ortami az cok biliyorlar.Allah razi olsun sizde gecen aksam dualarinizi yaptiniz fikirlerinizi soylediniz.size anlattigin olayin dun istisaresini yattik ve sonuc olarak suana karar verdik.
ilk olarak pazartesi gunu ben dilekceyi imzalamadan gidip o profoserle konusacagim.Ameliyata nasil girmem gerektigini soracagim sonrada onun verecegi cevaba gore hareket edecegim.eger beni yine terslerse ve cevap vermezse o bolumde sorumlu baskanliga dilekce yazacagim adim adim hareket etmek istiyorum.iste boyle bir karar aldik bakalim nasil olacak Rabbim hayra cikarir insallah eger sizlerde bu sonuc dogru olmaz diyosaniz lutfen gorusunuz soyleyin gercekten cok kararsizim. selam ve duayla18 yıl önce gönderildi # -
Allahım yar ve yardımcınız olsun.
Allah razi olsun insallah biran once bu donemi kapatip gelirim cunku zamanimda cok az kaldi burda ama beni bayagi yoracaga benziyor biryandan sinavlar biryandan bu bu olay gercekten beni cok sarti Rabbim dogruyu gosterir insallah selam ve duayla
Allah yardımcın olsun kardeşim.3 inşirah okuyacağım sana.Bu bir sınav.irtidalli olup sukunetle hak rızasından sapmadan karşıdakini de kışkırtmadan,politik bir tavır içinde olmak lazım.nacizane bir tavsiye.en doğrusunu yine sen bilirsin.Allah cümle müminlere islamı yaşamayı kolay getirsin.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.