dostlarım önümüzdeki cuma gecesi dua saatine kadar okuduğunuz bütün yasin-i şerifleri niyetinizi de belirterek buraya yazın
birine özel okuduklarınızı da yazabilirsiniz
birine okunmasını istiyorsanız da yazabilirsiniz
benden hepinize 1 yasin-i şerif
selam ile...
okuduğunuz yasinleri buraya yazın dostlar
(16 mesaj) (15 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
funda kardeşin okuduğu yasini onun izniyle buraya aktarıyorum..ALLAH kabul etsin..
2 oldu..Allah bereketlendirsin inşallah...18 yıl önce gönderildi # -
bende ve annemden de 2 tane yasin allah kabul etsin şuanda duaya acilen ihtiyacı olan tüm dua dostlarına allah hepimize hidayet versin yolundan ayırmasın amin.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN..2 ADET..TÜM DUA DOSTLARI VE AİLELERİNİN SELAMETE ERMESİ İÇİN...ALLAH KABUL ETSİN..
1 adet şehitlerimize...
ÇARESİZLİK İÇİNDE ''YA ALLAH '' DİYENLERE
BENDE 2 TANE OKUYACAĞIM İNŞALLAH...18 yıl önce gönderildi # -
Ben dün gece Yasin kardeşim için 1 tane okumuştum.çok sıkıntılı olduğunu okudum, Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın onu.
7 yasin okudum darda olan ihtiyacı olan tüm dua dostlarıma rabbim kabul etsin
cuma gecesi ölmüşlerimiz için okumuştum.
Cihan kardeşim şu an işteyim.Akşama 1 adet okuyacağım.
muratın annesine yasin okudum buraya aktarıyorum
Cihan abi benim önceden 41 yasin başlamıştık yarım kalmıştı 10 tane okundu. Tüm arkadaşların sıkıntıları için demiştik. Onu buraya verelim 41 yasine tamamlanır inşallah.
10 tane yasini şerif tüm dostlarımızın sıkıntılarını şifa olur inşallah.
Allah kabul etsin sudemeral.
Çok hayırlı bir alışveriş yapmışsın :)Ben de Yasemin kardeşimizin vefat eden dedesi ve MadlyMad kardeşimizin vefat eden annesi için hediye ettiğim 2 yasini buraya ekliyorum. Ayrıca bir de, bütün okunan yasinlerle birlikte yazılan duaların kabulü için 1 tane okuyacağım.
Allah'a emanet olun.
Tüm dua dostlarım ve sıkıntısı bulunan bütün müsliman kardeşlerimin selameti için bende 1Yasin okudum...Allahım kabul etsin...amin...
35 adet yasinimiz olmuş elhamdulillah
BENDE BU AKŞAM KESİN BİR YASİN OKUYACAĞIM RABBİMİN İZNİYLE.ONU DA EKLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.RABBİM KABUL ETSİN...AMİN
36 adet oldu
18 yıl önce gönderildi #
Konu Kapalı
Bu konu yeni cevaplara kapanmıştır.