arkadaşlar necibe kardeşimizin kısmetinin açılması için dilek duası okurmusunuz.o çok mutsuz. inşallah evlenip yuva kurar. hepinizden allah razı olsun.
dua istiyoruz(angina)
(29 mesaj) (19 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Allah'ım herşeyi kuşatan rahmetin ve herşeye galip gelen kudretin hakkı için kardeşimize hayırlı ve huzurlu bir yuva nasip et. o yuvada seni anmalarını nasip et. rızıklarını bollaştır. senin verdiğin rızıkla muhtaçlara yardım edebildikleri bir yuva nasip et.
amin amin amin18 yıl önce gönderildi # -
rabbim vaktini saatini yetmiş eyleyip teztez zamanda hayırlı kısmetler nasip etsin amin amin...inşaallah çok çok mutlu oluur..amin
ALLAHIM sen burda ve cemi cümle bekarlarımıza hayırlı nasipler ihsan eyle bu cuma gün hürmetine amin amin18 yıl önce gönderildi # -
AMİN
18 yıl önce gönderildi # -
bizde aynış şekilde mutsuzuz
ece ablada mutsuz
bende mutsuzum
benhan ablada mutsuz
kardelen ablada mutsuz
varsa öle bii site bizde gidelim...yeşil banttaki yazıuyı okumadılar heralde..
millet ölümle başediyo sağlık diyo burda neler konuşuluyo..zaten herkes evlendi herkes sorunlarını düzeltti herşey mükemmel birtek bu kaldı..
allahım ya
Allah hepimize birbirimizin dualarıyla mutlu ve huzurlu olabilmeyi nasip etsin
di mi burcu
hem de iki cihanda :)18 yıl önce gönderildi # -
evet abicim iki cihanda...
sitedekileri bilmiom ama bende hayrat diilim önüme gelene akıyım...önce versin bi ne verio bakalım sonra bizde karşılık verelim..olmaz ki böle...burayı iice ticarethane sanıyolar heralde...biz anca dua ederiz hiç işimiz yok böle okuruz ihtiycı olana üfleriz..bizim derdimiz yok tek derdimiz elalemin derdi..
bende çok kötyüm benimde moralim bozuk..ben bilmiommu burda konu açıp bana şu dua bu dua..üstelik beni tanıdığınız halde...
biraz empatik olmak lazım..bizde güllük gülistanlık değiliz.bizimde içimiz yanıyor..18 yıl önce gönderildi # -
edelim edelim
herkese dua etmeye çalışalım
bu şekilde zor ve yorucu gibi görünse de farkında olmadan bizim sıkıntılarımız da çözülüyor. buna inanıyorum. şimdi Angina rümuzlu kardeşimiz de "ben dua isteyince mi yoruldunuz "" diye üzülecek.18 yıl önce gönderildi # -
o bizim üzülücemizi düşünmedi.şahsen ben edemem..sordumu bize sizin ne derdiniz var die..
ona edeceğime size ederim.hakedene ederim.hiç olmadı kendime ederim.18 yıl önce gönderildi # -
neyse tamam bişi demiom..ama bizde dua istiyoruz..
kızı için bi tane ayetel kürsi okuyom.18 yıl önce gönderildi # -
:):)gülmeden geçemedim ay kıs alemsin sen beni güldürdünya rabbim senide güldürsün.
cihan abi haklı! burda dua dua etmek kadar güzel bişey yok ALLAH herkese huzur versin amin.
şunu demek istiyom günde biz ne yapııyoruz namaz kılıyoruz oda borcumuz kuran okuyoruz ALLAH için ne yapıyoruz? oyüzden bana hıç bencil gelmiyor dua istemişte koşa koşa giderim .ALLAH razı olsun dese bile hoşuma gidiyor tanımadığım halde..bu zamanda en bildiğin yakınların bile yaptığın işlere ALLAH razı olsun bile demiyor karınsızlık var ortada..
burda paylaşmak çok güzel dualar etmek ve almak....
simdi iyice bana kızgın olabilirsin :(18 yıl önce gönderildi # -
yo ablacım neden kızıyım ki kızmadım..bugün canbebeğim bana msnde çok güzel bi öğüt verdi..onun üstüne artık kızmamaya karar verdim..
benimde derdim var..bende yazıcam buraya hemde bugün..
hemde bütün ayrıntılrıyla..
sizden sadece dua diil,akılda isticem fatih abim gibi..
ama şuanda kendimi hazır hissetmyorum:((
RABBİM HAYIRLI ZAMANDA DİLEĞİNİ HAYIRLI NASİBİNİ ÇIKARSIN AMİN.
Allahım hayırlı kısmetler versin.
burcucum burası maneviyat ağırlıklı bir site olduğu için hiçbirşey karşılıklı olmamalı bence..sonuçta kimse kimseye burda zorla dua etmiyor,isteyen içinden gelen okuyo..karşılık beklemeden yapılan her iyilik sana fazlasıyla geri döner hiç şüphen olmasın..kişisel olmamak gerekiyor tamam ama bazende hoşgörülü olmak gerekebilir...belki bir insanın istediği dua sana önemsiz gibi gelebilir ama onun için çok çok önemli olabilir,hani vardır ya makosenleri değiştirmek hani karşındaki insanın sıkıntısını anlayabilmek için onunla yer değiştirmen lazım anlamına gelen...herkesin sıkıntısı farklı beklentisi farklı...o an çok bunalmıştır ,içi yanıyodur ve dua etmemizi isteyebilir..özelliklede yeni girenler buranın nasıl bir site olduğunu amacının ne olduğunu tam olarak bilemiyo,genelde direk sıkıntısı için dua istemeye giriyo ,,biraz şans vermek ,sabretmek gerekiyo diye düşünüyorum...bence bu kadar hiddet yapma derim ben:)öpüldünn:)
Allah yardımcınız olsun inşallah hayırlı bir kısmet çıkar ve evlenir mutlu olur kızın.
Amin.İnşallah hayırlı kısmetler çıkar karşısına kardeşimizin.
allah hayırlı kısmetler versin inşallah rabbim bütün kardeşlerimede
burcu kardeşim senin sıkıntın ne bilmiyorum ama allah yardımcın olsun benden sana esmaül hüsna hediyem olsun allah yardımcın olsun amin.
duallarınız için allah razı olsun bende size dua ediyorum.
2 cihanıda allah cennet etsin. sizler için fatiha okudum .18 yıl önce gönderildi # -
Rabbim hakkında hayırlı olanı tez zamanda versin inşallah.
Surelerin faziletlerinde kısmet açmak için okunan bi sure vardı.
Bulabilirsem ekleyeyim buraya.
Rabbim yardımcınız olsun inşallah.AMin...18 yıl önce gönderildi # -
AHZAB SURESİ:nasip ve kısmetin açılması için 7 defa okunur.
Arapça bilmiyorsanız latincesinide bulabilirim sanırım.18 yıl önce gönderildi # -
Allah hayırlı kısmetler versin amin
RABBİM HAYIRLI KISMETLER VERSİN BÜTÜN GENÇLERİMİZE..AMİN
Allah kısmetlerin en hayırlısını er yada geç karşısına cıkarır mutlaka geç olsun ama güç olmasın rabbim hayatını daha cok olumsuz etkileyeceği bir kısmet karşısına cıkarmaz inşallah en hayırlısını en kısa zamanda karşında buluwerirsin hepimize hayırlısı neyse onu cıkarsın rabbim
3 yunus duası 1 fatiha okudum Allahım tez vakitte hayırlı sevdiği sevileceği bir yuva nasip etsin amin amin amin
ben kardeşlerimin mutlu olmasını canı gönülden istiyorum Allahım kardeşimizn muradını ver yarabbim mutlu et onu herşey senn izninle olur duamızı kabul ette evlensin kardeşim çoluk çocuğa karışsın en doğal hakkı amin
ALLAHIM KARDEŞİMİZİN İKİ CİHANDADA RAZI OLACAĞI,HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİREBİLECEĞİ,MUTLU VE AFİYETLİ YUVA KURACAĞI KİŞİYİ EN YAKIN ZAMANDA KARŞISINA ÇIKARIVER NE OLUR RABBİM!!!YALNIZLIK SANA GÖRE NE OLUR ALLAHIM SEN YARDIM ET KARDEŞİMİZE...AMİN...
rabbim imanı sağlam kendini bilen bir insan oğlu nasip eder inşallahh bir ömür boyu dinimizle yaşayarak mutlu bir şekilde kavgasız acıısı tatlı bir şekilde hayatınızı paylaşırsınız
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.