TAMAM KADİR BABAM BEN HAZIRLARIM DUASINI AMA BECEREBİLİR MİYİM BİLMEM
MUCİZE-NET/YASİN İÇİN 1.000.AYETEL KÜRSİ...
(47 mesaj) (24 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
FASL-BAHAR ÖĞLEN KARYAĞDI SULTAN HZ.'NE HEDİYENİZ OLAN YASİNİ GÖTÜRDÜM.ALLAH KABUL ETSİN.
18 yıl önce gönderildi # -
AMİN CANIM ABLACIM ALLAH SENDEN VE DİĞER MÜ'MİNLERDEN KAT KAT RAZI OLSUN ALLAH'IM BENİ DÜŞÜNEREK GÖNLÜNE GETİRDİĞİN GÜZEL DÜŞÜNCELERİN KAT KAT FAZLASINI SANA NASİP ETSİN İNŞALLAH
100 ADET BENDEN YASİN KARDEŞİME
100 TANEDE BENDEN YASİN KARDEŞİME DERDİNE DERMAN VESİLESİ OLMASI DİLEGİYLE
canım kardeşim benim.
babaannem ,hacıannem(kayınvalidem)ve ben senin, annenin, ablanın ve kardeşinin FERAHLIĞI İÇİN toplam 600 ADET ayetel kürsi okuyup bitirdik.
birazdan ali sait er kardeşimize başlıyacağız.
hacıannemin ve babaannemin sana çok selamı ve sevgileri var iletmemi tembih ettiler.
sevgilerimle...18 yıl önce gönderildi # -
birde kızım bestenin selamı var sana Yasin abisi..
Benim için okuduğunuz ayetel kursileri tüm şehitlerimizle ve tüm şehit yakınlarıyla paylaşmak istiyorum.Rabbim kabul etsin.Ne kadar hakketmesemde benim için zaman ayırıp bu ayetlerini okuduğunuz için Rabbim sizlerden razı olsun heralde ömrümün sonuna kadar çabalasam hakkınızı ödeyemem.Rabbim bu ayetlerle amel etmeyide bizlere nasip eylesin.
Gülşen ablacığım Hacıannemin ,babaannemin ve Beste kardeşimin Selamını aldım.
Rabbim hepimizi peygamberinizin sancağı altında birleştirir inşallah.(Bu duamı ve benimde onlara selamımı iletirseniz sevinirim.)
Allah'ın selamı,rahmeti ve bereketi tüm mümin kulların üzerine olsun.
gülsen abla ama bu haksızlık burda en çok acı çeken benm:(yani bana öle gelio biliom..buna rağmen neden kimse bana selam göndermioki:((
Nasıl haketmessin Yasin, dün inan yazdıklarını görünce çim kıyıldı resmen. Gece senin için açtım ellerimi yalvardım allahım'a.Kadir Babacım herzamanki gibi çok yerinde yağmış.Canım babacım benim nasıl herkesin yarasına derman olmaya çalışır.bugünlerde çok sık giremiyorum sieye ama dualarımdasınız bunu bliysunuz diy mi?
Yasin dün senin için Yasin okudum, şimdi de 50 ayetel kürsi okuyacağım.Rabbim anneciğine kardeşine ve sana sonsuz ferahlık ve refahlık versin tez zamanda inşallah.Allah'ın selameti üzerine olsun canım kardeşim.18 yıl önce gönderildi # -
ben de 3 tane okudum şimdi.allah sıkıntılarını senden uzaklaştırsın hep mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin.cümlemize de.amin
3 Adet Ayetel Kürsi okudum.Allahım kabul etsin.
YASİN KARDEŞİME İNŞAALLAH SIKINTILARININ BİR AN ÖNCE KURTULMAN DİLEĞİYLE
10 YETEL KÜRS-İ18 yıl önce gönderildi # -
10 ayetel kursi
BİRİKEN.....................376.ADET DAHA.
1.386(HEYBEYE GİRDİ)+376=1.762.ADET.
386.ADETİ DE HEYBEYE KATIYORUM.ALLAH KABUL ETSİN.AMİN.
Kadir Baba 3 ayet'el kürsi de benden
Bi de senden bi ricam olcak yarın sabah:09:00' da işyerinde yükselebilmek için sınava gireceğim. Benim için dua edebilirmisin?
SON RAKKAM...........................1.762.ADET İDİ-
3.ADET DAHA GELDİ.
DİLEKOZAN ALLAH SANA UMDUKLARINI HAYIRLISI İLE VERSİN.SENİ SIKINTIYA SOKACAK BÜTÜN SINAVLARDAN SELAMETLE GEÇİRSİN VE SANA HAYIR KAPILARI AÇSIN.AMİN.AMİN.AMİN.
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.