Birçok insanda ve birçok arkadaşlarımızda hep bu acıları gördüm. ve hep dua ediyorum. İnşallah herkes sevdiğine kavuşur... İnşallah herkes sevdiğiyle okadar mutlu olurki o mutlulukları bu dünyada baki ve daimi olur... bu dualarımız inşallah dek sevenlere değil herkese inşallah. dualarınız daim olsun. herkes çok mutlu olsun. herkesin mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Rabbim dertlerimize deva. Borçlarımıza eda. sevenlerimize kavuşma ve mutluluklar verisin her daim. Allaha emanet olun. slm ve dua ile...
Allahım Sevenler Acı Çekmesin... Dua edin...
(22 mesaj) (18 katılımcı)-
17 yıl önce gönderildi #
-
Allah razı olsun kardeşim hızırgibi yetiştin Allah ta sana böyle icabet etsin inşallah.
Allah ne muradın varsa verisn inşallah sana hada hayırlı bir eş nasip etsin yanlış hatılamıyorsan bekardın değil mi?17 yıl önce gönderildi # -
3 ihlas 1 fatiha hediyem kardeşim kabul etmen dileğiyle...
17 yıl önce gönderildi # -
17 yıl önce gönderildi #
-
evet bekarız. inşallah Rabbim hayırlısın nasıp eder. inanın herkese okadar dua ediyorum. Rabbim bizlerin dualarını kabul etsin. çevremde ve sitede de bu olayla karşılaşınca birde sizlerin duasını alayım. ben çok günahkar biriyim. sizlerin o masum ve güzel dualarını almak istedim herkese... Rabbim kabul etsin.
merhaba arkadaslar bende yenı katıldım aranıza.neolur benıde dualarınıza alın.evet ınsanlar hayırlısı ıse sevdıklerıne kavussunlar ama sadece kavusmakta yetmıyo ALLAH asamıyacakları dert sıkıntısı vermesın.AMİN AMİN AMİN....
ONDADA VAR BİR HAYIR . BEN NE HAYIRLAR GÖRDÜM KAVUŞAMAYINCA . RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER. ŞİMDİ OLMUYORSA ZAMANI GELİNC EOLUR BELKİ. AMİN İNŞAALLAH
Rabbim herzeman herşeyin hayırlısını versin. amin. bizler aciziz zaifiz gücümüz birşeye yetmiyor. bu yüzden böyle acı çeken arkadaşları görünce dualarımıla inşallah düzelir herşey.
Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin ..Rabbim herşeyin hayırlısını versin amin
amin amin amin
amin.inşallah dualarımız kabul olur ve kimin ne derdi varsa en kısa zamanda feraha kavuşur
DEĞERLİ DOSLAR RABBİM HEPİNİZİN DUASINI KABUL ETSİN.SIKINTILARINIZ,ELEMLERİNİZ KEDERLERİNİZ SON BULSUN NE MURADINIZ VARSA VERSİN,İKİ CIHANDA AZİZ OLUN.
EN GÜZEL HAYIRLI GÜNLER SİZİN OLSUN
1 FATIHA OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN17 yıl önce gönderildi # -
ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI VERSİN.
KİMSENİN YÜREĞİNİ ÜMİTSİZ,KARŞILIKSIZ SEVGİLERE DÜŞÜRMESİN İNŞAALLAH.
ne kadar güzel yazmışsın inş rabbim benide sewdiğimden ayırmaz we hiçbirimizi
onu rabbimin rızası için çok sewiorum
ona bakınca şükrediorum hep rabbime
bana bu güzelliği bağışladığı we yaşattığı için
selam we dua ile ..............17 yıl önce gönderildi # -
RABBİM HAYIRLISINI VERSİN DOSTLAR ....
BU İŞLER BİZE GÖRE BİRAZ KARMAŞIK AMA İNŞALLAAH DUA İLE ÇÖZÜLÜR HER ŞEY....SELAM İLE.17 yıl önce gönderildi # -
AMİN.AMİN.AMİN. İNŞALLAH BU SİTEDEKİ VE DİĞER KARDEŞLERİM SEVDİKLERİNE KAVUŞUR TEKER TEKER MÜJDELİ HABER VERMEK NASİP OLUR İNŞ
AMİN AMİN AMİN KARDEŞİM
RABBİM BÜTÜN SEVENLERİ KAVUŞTURSUN.SEVGİSİ AZALANLARI DA HAYIRLISIYLA ESKİ SEVGİSİNİ HATIRLATIP ONLARI İKİ CİHANDA BİRLEŞTİRSİN... ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN17 yıl önce gönderildi # -
CANIM SENİ ANLIYORUM.UMARIM DUAM SİZE DE YETİŞİR
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN AMİN
RABBİM DÜNYADADA AHİRETTE HAYIRLAR VERSİN ŞERLERDEN UZAK TUTSUN BEDENİMİZİDE BEYNİMİZİDE KALBİMİZİDE İNŞALLAH.AMİN...
AMİN AMİN AMİN..
AMİN KAYA SENİN BENİM VE TÜM ACI ÇEKENLERİ RABBİM İSTEDİKERLİNİ VEREREK MÜKAFATLANDIRSIN BİZEDE HAYIRLI YUVA KURMAYI NASİP ETSİN
17 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.