ben aranıza yeni katıldım bukadar güzel insanların bir arada olması beni çok mutlu etti ve duygulandırdı ablamın formundan katılıyorum benim bilgisayarım yok 1 ay burdayım ama hep dualarımda olacaksınız
hepinizi okadar iyi tanıyorumki artık ablam anlatı formumları takib ettim
anneme babama hasta ablama yaptığınız duaları okudum allah razı olsun sizden
ben 22 yaşındayım artvinde oturuyorum ablamızın biri kendini tanıtırmısın dediği için yazdım
10 ayetel kursi
3 ihlas
1 fatiha
okudum sizin için
birde ali abi haca gitmeyi çok istiyormuş size çok dua ettim inşallah hayırlısıyla gidersiniz
allaha emanet olun
size hediyelerle geldim kabul edin lütfen ben havva
(21 mesaj) (12 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ABLA ŞENGÜL İYİDİR İNŞALLAH.
SENDE GÜZELLİKLER KATTIN DEĞERLİ KÜÇÜĞÜM.UMARIM BİR AY BOYUNCA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAZSIN.
SANA BİR MERHABA DİYELİM Mİ GÖNÜL HEYBEMİZDEN.100.TEVHİD LÜTFEN KABUL ET.18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN .BU ARADA HOŞGELDİN
3 AYETEL KÜRSİ HEDİYEM HAVVA KARDEŞİM18 yıl önce gönderildi # -
hoşgeldin kardeşim allah razı olsun
18 yıl önce gönderildi # -
hoş geldin. sende inşallah bu dua kervanındasın. sanada bol bol dua ederiz. slm ve dua ile...
hoş gelgeldin canım
ALLAH razı olsun. tabiki bol bol dua edriz18 yıl önce gönderildi # -
CANIM DUA DOSTLARIM ALLAH RAZI OLSUN KENDİMİ OKADAR HUZURLU HİSSEDİYORUMKİ SİZİNLE
ABLAM ÇOK HAKLIYMIŞ
BEN SİZİ ÇOK SEVİYORUM
KADİR BABA BENGİSU ANLATTI SİZİ DUA EDİYORMUŞLAR SİZE
ESRA ABLA
KAYA DEATHLYON
MUKADDER
KADİR BABA
1 AYETEL KURSÜ HEDİYEM SİZE18 yıl önce gönderildi # -
AHHH.BENGİSUYA HEDİYEMİZİ UNUTMUŞUZ BAK GÖRDÜN MÜ.
HEMEN İLET,AMA BEDAVA DEĞİL.BENİM İÇİN YANAKLARINDAN ÖPECEKSİN,SONRADA BANA ÖPÜCÜK YOLLATACAKSIN TAMAMMI.BEN ONLARI HAVADA KAPARIM.100. LA HAVLE BENGİSUMA,KADİR DEDEDEN.
ALLAH RAZI OLSUN ALLAH KABUL ETSİN BU ARADA HOŞGELDİN BİDE ŞENGÜL ABLAMA SLM SÖYLE BİDE BENGİYİ ÖP ANNESİNİ ÜZMESİN:)
.
Allah razı olsun Allah kabul etsin. 3 ihlas 1 fatiha okuyorum senin için Havvacım.
100 İHLAS HOŞGELDİN HEDİYEN,RABBİM KABUL ETSİN
kadir amca ben havva neolur kusura bakmayın misafirler geldi ablama 2 gündür taktir edersinizki misafir çok değerlidir yeni okuya bildim yazınızı
bengisuya hemen illettim oda dedem dedem kadir dedem diye zıpladı ve öpük gönderdi
sizi çok merak ediyor teyze sen kadir dedemi gördünmü diyor görmedim diyorum bende diyor surat asıyor hemen
çok iyisiniz allah razı olsun18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun :)
SİZDENDE ALLAH RAZI OLSUN 1 AYETEL KURSİ HEDİYEM
meraba dua doslarm sizlerle kendimi okadar iyi hissedyorum sizlere dua ediyorum kendinize iyi bak hepinizi çok seviyorum allah emanet olun
1ayetel kursü
1 kevser
3 ihlas
1 fatiha okudum
sizin için
ben havva18 yıl önce gönderildi # -
Hoş geldin kardeşim.
Hoşgeldin kardeşim. Rabbim inşallah iki cihandada yar ve yardımcın olur. AMİN AMİN AMİN
Okuduğum salavatı şerifeleri hediye ediyorum lütfen kabul et
hoşbuduk nasılsınız recep abicim ablam bahsetti şimdi nasılsınız
allah razı olsun bende size 1 ayetel kursü hediye ettim kabul edin lütfen sudemeral
ALLAH RAZİ OLSUN SİZDE AYETEL KURSÜ OKUDUM KABUL EDİN BEN HAVVA
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.