RABBİM SEN HERŞEYİ BİLENSİN BİZ KULLARININ KALBLERİNİ BİLİYORSUN TÜM DUA DOSLARIMIN,TÜM MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZİN SIKINTILARINI GİDER,DETRTLERİNE DEVA VER,HASTALARIMIZA ŞIFA VER,SENDEN BAŞKA SIGINAĞIMIZ YOK.GÜNAHLARIMIZLA SANA GELDİK KAPINDAN BİZLERİ BOŞ ÇEVİRME BORÇLULARIMIZA EDA NASİB ET,MERDE, NAMERDE MUHTAC ETME BİZ SENİN HAZİNENDEN İSTİYORUZ.YUVALARIMIZI SEN KORU,İNSANLARIN İFTİRALARINDAN SANA SIĞINDIK,YARABBİ ÖĞRENCİ KARDEŞLERİMİZİ BAŞARILAR İHSAN EYLE,BU GÜNÜMÜZÜ VE GECEMİZİ HAYIRLARA VESİLE ET ,DUALARI KABUL OLAN KARDEŞLERİMİZİN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL ET
OKUDUĞUM
200 selavat
500 la havle vela kuvvete illa billah
100 subhanallahi vebi hamdihi
100 istiğfar
100 lailahe illallah
11 ihlas
1 felak
1 nas
100 ya rezzak
121 ya müheyminü
66 adet ya fettah
100 ya sabur
KARDEŞLERİM,RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
ACİZANE MAHSUNDAN HEDİYELER
(14 mesaj) (13 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
amin allah razı olsun kardeşim.
benden ayetel kürsi hediye..18 yıl önce gönderildi # -
ALLAH RAZI OLSUN DEĞERLİ DOSTUM.ALLAH KABUL ETSİN.GÖNÜL HEYBEMİZDEN 41 TEVHİD 41.TEVHİD HADİYE ETTİK,LÜTFEN KABUL EDİN.
18 yıl önce gönderildi # -
mahsun abicim allah kabul etsin allah razı olsun bende senn için şimdi bi tane ayetelkürsi okuyorum abim..
RABBİM HEPİNİZİN DUALARINI KABUL ETSİN,RABBİM KABEDE YAPILAN DUALARIN SEVABINI VERSİN
GÜZEL HEDİYELERİNİZİ RABBİM KABUL ETSİN.HEPİNİZİ RABBİME EMANET ETTİM.BÜYÜK HEYBEYE
100 ADET AYETEL KÜRS-İ SİZLER İÇİN ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
AMİN ..ALLAH RAZI OLSUN..1 AYETELKÜRSİOKUYORUM SİZİN İÇİN ..ALLAH KABUL ETSİN
AMİN KARDEŞİM ALLAH BİNLERCE KERE RAZI OLSUN SİZLERDEN.SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ (S.A.V)EFENDİMİZE KOMŞU ETSİN...İNŞALLAH.
allah razı olsun
Allah kabul etsin Allah razı olsun benden de sana 3 ihlas 1 fatiha abi.
AMİN AMİN.....
ALLAH RAZI OLSUN,ALLAH KABUL ETSİN AMİN
RABBİM OGÜZEL DUALARINI GERİ ÇEVİRMESİN DUALARIN KABUL OLSUN...
TEZ ZAMANDA İSTEĞİNE VE ARZUNA KAVUŞASIN AMİN.DUALAR HÜRMETİNE18 yıl önce gönderildi # -
Allah dualarınızı makbul kılsın kardeşim
duasız bırakmasın sizi
selam ile......18 yıl önce gönderildi # -
amin amin amin Allah razı olsun kardeşim benden de bir fatiha sana
amin. Allah bin kere razı olsun senden kardeşim rabbim bu iyiliğinin mükafatını tez vakitte versin inş
AMİN AMİN AMİN.
Allah razı olsun kardeşim.
Rabbim tüm sıkıntılarını feraha çevirsin iki cihandada yar ve yardımcın olsun. AMİN AMİN AMİN.11 ihlas hediyemdir lütfen kabul et.18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.