İnsana huzur veriyor,dinlemenizi tavsiye ederim...
HAYIRLI SABAHLAR DUA DOSTLARI
(8 mesaj) (2 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
Aslında bu sabah benim için sıkıntılı bir sabah olduğu için gereksiz yere alınganlık yaptım farkındayım,birazdan silecektim zaten ikinci yazdığımı ama siz daha önce davranıp cevap vermişsiniz Kadir babacım Allah razı olsun..Yeni bir komut vermeme gerek yok ben mesajımı aldım zaten:)
Mesajıma cevap verme inceliği gösterdiğiniz için size 10 ayetelekürsi hediye ediyorum ,lütfen kabul edin...18 yıl önce gönderildi # -
SANADA HAYIRLI SABAHLAR DUA DOSTUM.
KADİR BABADAN 100 LA HAVLE ,SABAH HAYIRLARI TADINDA KABUL EDERMİSİN.18 yıl önce gönderildi # -
SENİ SEVİYORUZ DEĞERLİ DOSTUM,SENİ SEVİYORUZ.AKLINDAN ÇIKARMA SAKIN.BİRAZ SABIR HERŞEYİN İLACIDIR EMİN OL.
HER GÜN İNSANA AYNI BAŞLAMAZ,BAZEN BÖYLE CİLVE YAPAR.BU GÜNÜN CİLVESİ BİL BUNU HA...!GÜLÜYORMUYUZ.!
18 yıl önce gönderildi # -
Kabul etmek ne demek ya ne diyeceğimi bilemiyorum o kadar duygulandımki sabah sabah Allah sizden razı olsun..Bunu haketmişmiydim ben acaba?Çok utandım valla
Beni o kadar mutlu ettinizki Allah da sizi sıkıntılarınızdan kurtarıp mutlu etsin inşallah AMİN AMİN AMİN..18 yıl önce gönderildi # -
Böyle güzel hediyeler alındıktan sonra kim gülemezki??Allah razı olsun tekrar
SEN UYURKEN RABBİM NELER HAZIRLAR NELER.SEN SADECE BAKMASINI VE GÖRMESİNİ BİL.ÖNÜNE KOSKOCA BİR GÜN KOYAR,SEN İÇİNDEN NEYİ GÖRÜRSEN ONLARI KULLANIRSIN.İNŞALLAH SENİN İÇİN HEP HAYIRDIR,HEP HAYIRDIR...
HEM UNUTMA DUHA SURESİ 3.AYET NE DİYOR,BAK BAKALIM.!
"Rabbin sana veda etmedi ve senden darılmadı"
Yolumu aydınlattınız Kadir babacım..Aydınlıklar ve ALLAH ın nuru üzerinize olsun...
Şimdi çıkmak zorundayım yolda giderken bu ayeti düşünücem hep..
Selam ile...18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.