SELAMUN ALEYKUM ARKADASLAR LUTFEN DUA EDIN BENIM ICIN LUTFEN GERCEKTEN COK IHTIYACIM VAR.GECEN HAFTA BASORTULU OLDUGUM ICIN AMELIYATA GIREMEDIM VE BU HAFTA AYNI HOCA BIZIM GURUBUN SINAVINA GIRECEKMIS NEYAPACAGIMI BILMIYORUM NEOLUR DUA EDIN
lutfen dua edın
(16 mesaj) (10 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
1 fatiha 3 yunus duası okudum senin için kardeşim Allahım yardımcın olsun sınavlarını hayırlısıyla vermeni nasip etsin hocanında kalbine merhabet vicdan versin hidayet versin amin amin amin
18 yıl önce gönderildi # -
rabbi yessir vela tuaasir rabbi temmim bil hayr.
bILIMIYORUM ARKADARLAR NEYAPACAGIMI SIKAYET EDERSEM TURKIYEYE COK GEC GELIRIM BENIM BURDA IKI HAFTAM KALDI ARTIK TURKIYEYE GELMEK ISTIYORUM INANIN NEYAPACAGIMI BILIYORUM
RABBIMIN IMTIHANI NEOLUR DUA EDIN COK GUZEL BIR SEKILDE VEREYIM BU INTIHANI
EZAN SESINI ULKEMI AILEMI OZLEDIM18 yıl önce gönderildi # -
Eshab-ı kiramdan bazıları, üzüntülerini bildirmek için, Peygamber efendimize geldiler. Kâfirlerin, kendilerine işkencelerini artırdığını arz ettiler. Peygamber efendimiz de, (Şikayetçi olmayın. Sizden öncekilere de, çok işkence ediliyordu, onlar şikayetçi olmadılar. Siz de, şikayet etmeyin, sabredin) buyurdu.
ayşecim ben san dua ederken burda ezan okunuyordu çok güzel oldu inşallah Allahım dularımızı ezan hürmetine kabul eder
kardeşim bana sorarsan şikayet etme derim boş ver Allaha havale et biliyorsun ki o bir profesör yüksek yerde onu haklı çıkarma olasıkları büyük Allahım bildiği gibi yapsın onun katında herkesin hakkı verilir18 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDIM ETSİN İNŞAALLAH RABBİM HOCANIN KALBİNİ YUMŞATSIN,SENİ VATANIMIZA ,AİLENE KAVUŞTURSUN İNŞAALLAH SENİ ÖYLE BİR MAKAMA GETİRSİNKİ SANA YAPILAN ZÜLÜMLERİ ZAMANI GELİNCE SEN BENZERLERİNİ ÖNLE
SEVGİLİ KARDEŞİM. BU BİR SORUN EVET
AMA BAŞÖRTÜLÜLER İÇİN OLAN ÇÖZÜMLERDEN NEDEN YARARLANMAYI DÜŞÜNMÜYORSUNUZ ?
BU KRİTİK ZAMANI ATLATIN EN AZINDAN.
SELAMETLE.
SELAMUN ALEYKUM ARKADASLAR BILIYORUM BU TUR OLAYLARDA POLITIK OLMAK ZORUNDASIN SIKAYETCI OLMADIM ZATEN AMA SOYLERMISNIZ SINAV ZAMANI NEYAPACAGIM BENIM BU HAFTA SINAVIM VAR.
AYRICA DUALARINIZ ICIN ALLAH RAZI OLSUN YUREGIM FERAHLADI18 yıl önce gönderildi # -
Yarabbim kardeşimizin tüm sıkıntılarını selamete çevir yar ve yardımcısı ol. AMİN AMİN AMİN
11 ihlas gönderiyorum lütfen kabul et.18 yıl önce gönderildi # -
SELAMUN ALEYKUM HAZANCIM EVET TURKIYEDE BASORTUSU SORUN AMA BEN TURKIYEDE DEGILIMKI UKRAYNADAYIM VE BURDA DA BASORTU YASAGI YOK SELAM VE DUAYLA
ALLAHIM SENİ VE SENİNLE AYNI KADERİ PAYLAŞAN MÜMİN KARDEŞLERİMİ SIKINTI VE MÜSİBETLERDEN KORUSUN... TEZ VAKİTTE FERAHA ERİŞTİRSİN...
(((ELBET BİR GÜN RABBİM YARDIMININ TECELLİLERİNİ GÖSTERECEK...)))AMİN...18 yıl önce gönderildi # -
selamun aleyküm canım allah sana yardım etsin sana dua edicem canm kardeşim inşalah allah büyüktür.
Allah razı olsun kardeslerım gercekten cok bunalıyordum ama sızlerın boyle dualarını ve samımıyetınızı gorunce ıcım ferahladı hepınızı cok sevıyorum ayrıca bu sıtede emegı gecen butun herkese cok tesekkur ederım Rabbım azımlerını arttırsın selam ve duayla
Allaha havale et en iyisi o gerekeni yapar yapacaktır da burda olmasa bile ahirette mutlaka karşılığını görecektir yaptıklarının iyi yada kötü farketmez
o nedenle sen Allaha sığınmaya ve bol bol dua okumaya devam et
Rabbim seni korusunn tez vakitte de ülkene ve ailene kavuştursun18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yar ve yardımcın olsun hakkıda hayırlısını versin kardeşimm eğer güzelliklere kavuşmek istiyorsan bazışeylerden ödün vereceksin ablamm sana yapılanı rabbim görmezmi sanırsınn için rahat rabbim haktır hayırlısını verecektirr sen sabretmeye devam et kardeşimmm
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.