dua dostlarım lütfen bana da dua edin çok yoruldum dayanamıyorum artık korkuyorum istemediğim biri var beni tehdit ediyo ona onu istemediğimi nasıl anlatayım artık
tükendim tehditlerinden bıktım size bunu yazmıcaktım bu derdimi anlatmaya utanıyodum
ama artık dayanamıyorum ne olur bana dua edin insafa gelsin de bıraksın beni artık :(
ne olur dua çok korkuyorum(suskunkiz)
(24 mesaj) (18 katılımcı)-
19 yıl önce gönderildi #
-
aynen benim meselem hemen tebbet felan okuyalım sana canım korkma sakın sana bu akşam okadar dua edicem ki varya sakın korkma arkandayım bende çok korktum ölücektim ve halada kurtulmadım tam anlamıyla
19 yıl önce gönderildi # -
Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim.
YA FETTAH YA FETTAH YA FETTAH Yarabbim kardeşimizin tüm sıkıntılarını selamete çevir, onun kalbine ferahlık ver. AMİN AMİN AMİN
11 ihlas gönderiyorum lütfen kabul et.19 yıl önce gönderildi # -
evet sevda aynen senin derdinden ya bi mucize olsada beni unutsa bi dahada aramazsa
ALLAH sizden razı olsun benden size 10 fatiha kabul edin19 yıl önce gönderildi # -
RABBİM YARDINCIN OLSUN,ALLAHA EMANET OL,RABBİM YARDIMINI TEZ ZAMANDA GÖNDERSİN
1 İHLAS SENİN İÇİN19 yıl önce gönderildi # -
Allahtan başka kimseden korkma!
ve bol bol dua oku sadece ona sığın ve ondan yardım iste
Rabbim seni korusun
10 ihlas suresi okudum senin için
Allah huzur versin sana ve yardımcın olsun19 yıl önce gönderildi # -
rabbim hakkında hayırlısını versin ablamm 50 tebbet okuyacam inşallah rabbim kabul ederr hayırlısı olsun ferah tut kalbini ona sığınanları mevlam korur
mahzun papatya ve deathlyon ALLAH sizden razı olsun kardeşlerim size 10 ihlas kabul edin ALLAH yar ve yardımcınız olsun
burcucum kardeşim allahım yardımcın olsun canım sana bi ayetel kürsi okuyorum seni koruması için..
canım kardeşim adaşım burcum fıstığım ALLAH senden razı olsun ne muradın varsa tez zamanda versin bende sana 10,000 ihlas okıcam dileğin kabul olsun diye
canım ben okadar büyük bi şei hakedemem nolursun i tanecik ayetel kürsime bölesini büyük bi hediyeyle gelme lütfen ya çok mahçup olurum allahım ben böle seviliom mu ya inanamıyorum..
KARDEŞİM.. ALLAHIM SENİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN, BELA VE MÜSİBETLERDEN KORUSUN... SENİN İÇİN 5AYETEL KÜRSİ OKUYACAGIM...ALLAHIM SANA RAHATLIK VE FERAHLIK VERSİN...AMİN...
1 yasin okudum.
rabbim yardımcın olsun kardeşim
50 tebbet okuyacağım senin için kardeşim, rabbim kötülerden korusun seni, amin.
Allah derman versin derdine tez zamanda kardeşim.
Kurtarsın seni kötülerin şerrinden.
Dayan Rabbim elbet yanındadır.
Sana senden daha yakındır inan.19 yıl önce gönderildi # -
burcu kesinlikle görüşelim. ben bakarım icabına. kimdir neyin nesidir. olurmu. korkma. sen için rahat tut. tamam. msn'em açık. gerekirsede görüşürüz. senden cevap bekliyorum.
bir fatiha okudum sizin için Allah başınızdaki sıkıntıları tez vakitlerde atlatmanızı nasip etsin amin amin amin
benden de 1 tebbet ve inşirah hediyem olsun ve allah benimde sıkıntılarımı tez vakitlerde selamete çıkarsın sıkıntısız kul yok kardeşim içim çok fena daralıyo bana da okuyun
allah yardımcın olsun kardeşim.inşallah edilen dualar hürmetine tez zamanda kurtulursun
allah yardımcın olsun kardeşim.inşallah edilen dualar hürmetine tez zamanda kurtulursun
Allah yardımcın olsun kardeşim.
Bende başka bir kızın peşindeyim:( Senden ricam ona bir şans vermen...Mutlu olmak için bazen mutlu etmek yeterlidir...Ama tehdit ediyorsa o zaman iş değişir tabi...
Allah onun gönlünden seni çıkarsın...Allah onun karşına başka birini çıkarsın,ona aşık olsun ve karşılık alsın...
Amin!18 yıl önce gönderildi # -
rabbim yardım cın olsun kardeşim
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.