SELAMUN ALEYKUM ARKADASLAR BENIM BI ARKADASIM VAR KENDISI HRISTIYAN ONUN ICIN OZEL DUAYA IHTIYACIM VAR BELKIDE SIZIN OKUYACAGINIZ BIR FATIHAYLA RABBBIM HIDAYET NASIP EDECEK LUTFEN BUTUN INSANLIGIN HIDAYETI ICIN BIR FATIHADA SIZDEN OLSUN SELAM VE DUAYLA
BELKI SIZIN FATIHANIZLA RABBIM HIDAYETI VERECEK
(27 mesaj) (21 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
İNŞAALLAH...
SELAMLAR...!18 yıl önce gönderildi # -
inşallah hakkında hayırlısı olur kardeşimm sende dikkat et kardeşim bunu oku üzerinde iyi düşün bu ayeti
"Ey iman edenler! Yahudileri ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, şüphesiz o onlardan olur. Şüphesiz Allah, zalim kavmi doğru yola iletmez."(Maide,51) rabbim inşallah hidayet eyler18 yıl önce gönderildi # -
SELAMUN ALEYKUM DEATHLYON HATIRLATMANIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM.BU ARKADSIMI UC YILDIR TANIYORUM VE BU YIL AYNI EVDE KALIYORUZ KENDISI HRISTIYANLIGA COK BAGLI NAMAZINI KILIYO GECEN AY KENDISINI ISLAMIYETE DAVET ETTIM VE DAVETIMDEN COK MEMNUN OLDU VE DUSUNECEGINI SOYLEDI ONUN MEMNUNIYETI BENI COK SASIRTTI HRISTIYANLIGA BUKADAR BAGLIYKEN BENIM DAVETIMI DUSUNMESI BILE COK GUZEL.DENIZE DUSEN YILANA SARILIR BU SOZE DAYANARAKTAN KENDISINLE KALIYORUM CUNKU BURDA BENDE BASKA MUSLUMAN YOK KALABILECEGIM.CUNKU GENELI EVLI BEKAR OLARAK OLMADIGI ICIN BENDE BU ARKADASIMLA KALIRYORUM SELAM VE DUAYLA
18 yıl önce gönderildi # -
ben okuyorum şimdi.
ALLAH RAZI OLSUN BURCUCUM AYRICA BILIYOMUSUN BEN SENIN YAZINLA TANIDIM BI SITEYI BUYZDEN SANA COK OZEL DUAGONDERIYORUM SELAM VE DUAYLA
ablam yanlış anlaşılmasın bu dediğim ama sana yazdığım ayetinde mealini bu ablam ben sadece bir mümin kardeşin olarak yardım etmek istedim kusura bakma kırdıysam helal et hakkını
Merhum Elmalı Hamdi Yazır bu Ayeti Kerime için bakın Tefsirinde ne diyor:
'Yahudi ve hıristiyanları dostlar edinmeyin. Onlara velî olmayınız değil, onları velî tutmayınız, itimat edip de yâr tanımayınız, yardaklık etmeyiniz. Velâyetlerine, hükümlerine yardımlarına müracaat etmek, mühim işlerin başına getirmek şöyle dursun, onlara gerçek bir dost gibi tam bir samimiyetle itimat edip de kendinizi kaptırmayınız. Özetle onları dost olur sanıp da yakın dostlarınız gibi sıkı fıkı beraberliklere dalmayınız, tuzaklarına düşmeyiniz, isteklerine iştirak etmeyiniz. Görülüyor ki 'Yahudiler ve hıristiyanlara dostlar olmayınız' buyurulmamış, 'Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyiniz' buyurulmuştur. Çünkü 'Allah sizi, din hakkında sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kimselere iyilik etmekten, onlara adaletli davranmaktan men etmez.' (Mümtehine, 60/8 ) buyurulmuştur. Şu halde müminler yahudi ve hıristiyanlara iyilik etmekten,dostluk yapmaktan, onlara âmir olmaktan yasaklanmış ve men edilmiş değil, onları dost edinmekten, yardaklık etmekten yasaklanmışlardır.'
HAYIR BEN TUM SAMIMIYETIMLE TESEKKUR ETMISTIM
ALLAH RAZI OLSUN DIN HATIRLATMADIR HATIRLATMANIZ ICIN COK TESEKKUR EDERIM YANLIS ANLAMADIM SELAM VE DUA18 yıl önce gönderildi # -
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA DOĞRU YOLU BULUR
RABBİM HİDAYETE ERDİRİR İNŞALLAH
DUA İLE...18 yıl önce gönderildi # -
NADEJDA KARDEŞ... BENDE ARKADAŞININ HİDAYETİ İÇİN FATİHA OKUYACAĞIM... İNŞAALLAH ARKADAŞINDA, RABBİMİN HİDAYETE ERDİRDİKLERİNDEN OLUR...RABBİM İNŞAALLAH ONUN KALP GÖZÜNÜ AÇAR...ALLAHIM SANADA YARDIM ETSİN...İNŞAALLAH HAYIRLI BİR İŞE VESİLE OLANLARDAN OLURSUN... RABBİM İNŞAALLAH ARKADAŞINA GEÇEKLERİ GÖRMEYİ NASİP EDER...RABBİM SEN HERŞEYİ DİLEGİN HALLE HALLENDİRİRSİN... BU ARKADAŞIMIZIN ARKADAŞINIDA, EN GÜZEL HAL OLAN İMANLA HALLENDİR..AMİN....
AMİN AMİN NUREFSAN ABLAA
bir fatiha okudum arkadaşınıza
İnşallah Rabbim hidayet nasip eder. Bendende 1 fatiha.
HİDAYET BİZİM VESİLEMİZLE OLACAKSA ONLARCA FATİHA OKURUZ İNŞALLAAH...BENDE OKUDUM KARDEŞİM ALLAH KABUL EYLESİN...
3 FATİHA OKUDUM RABBİM HİDAYET VERSİN İNSALLAH
allahım inşallah hidayete erdirir fatiha okudum rabbim kabul etsin amin amin
3 FATİHA OKUDUM RABBİM HİDAYET VERSİN İNSALLAH.
hidayet Allahtan RABBİM NE İSTERSE O OLUR,RABBİM SENİ YALNIZ BIRAKMASIN,ARKADAŞINA HİDAYET NASİB ETSİN
3 FATİHA BENDEN ALLAH KABUL ETSİN18 yıl önce gönderildi # -
BENDENDE 3 FATİHA
RABBİM DOGRUYOLU BULDURSUN İNŞALLAH.18 yıl önce gönderildi # -
6 fatiha allah kabul etsin inşallah
1 FATİHA
ALLAH DOĞRU YOLU GÖSTERSİN İNŞALLAH18 yıl önce gönderildi # -
1 fatiha okudum Allah herkesi doğru yola çevirsin
valla ne mutlu size onu islamla tanıştırırsanız sizden bahtiyarı yok. sahralar dolusu kırmızı koyunlar kazanmaktan daha hayırlı bir iş. inşallah size dua ediyorum. ne mutlu size...
benden de bir fatiha allah hayırlısını nasip etsin dilerim en kısa zamanda ona ve bizlere hidayet nasip eder
Allah doğru yolu göstersin ve doğru yoldan ayırmasın.
1 fatiha 7 ayetel kürsi okudum. Rabbim inşallah islamiyetle şereflenip rabbimizin rızasını kazanmayı nasip eder. AMİN AMİN AMİN
SELAMUN ALEYKUM ARKADASLARIM SIZLERI COK SEVIYORUM ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN RABBIM NE DILEGINIZ VARSA VERSIN.ARKADASLAR SUANDA OKADAR MUTLUYUMKI ANLATAMAM SIZLERIN OKUDUGU FATIHALAR KABUL OLDU ARKADASLARIM AMA AYNI ARKADASIM DEGIL SIZE ANLATTIGIM DURUMDA OLAN BIR COK ARKADASIM VARDI VE YARIN SAAT DOKUZDA BU ARKADASLARIMDAN BIRISI CAMIYE GELECK INSALLAH ALLAHIN IZNIYLE SEHADET GETIRECEK BU ARKADASIMIZ KAFKAS ASILLI AMA RUSYADA YASIYOLARMIS BUYUZDEN ISLAM HAKKINDA FAZLA BIRSEY OGRENEMEMIS BENDIMLE SUREKLI KONUSYODU ELHAMDULILLAH ARTIK SEHADET GETIRMEK ISTIYOR CANIM KARDESLERIM RABBIM SIZLERIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN SIZI COK SEVIYORUM. SELAM VE DUAYLA
(GUZEL KARDESLERIM SIZLERIN DUASIYLA ALLAH HIDAYET NASIP ETTI BUYUZDEN SEVABI PAYLASIRIZ :))18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.