SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BİLİYORUM BUKADAR SIKINTI ÇEKEN KARDEŞLERİM VARKEN BENİM YAZMAM DOĞRU DEĞİL AMA KUSURA BAKMAYIN ÖZÜR DİLEYEREK BAŞLIYORUM...
KARDEŞLERİM FİNALLERİM BİTTİ SONUÇLARIM AÇIKLANACAK AMA SINIFTA KALMA DURUMUM VAR BANADA DUA EDERSENİZ SEVİRİM RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
NE EYLERSE MEVLAM EYLER EYLERSEDE GÜZEL EYLER BEN ONA SIĞINDIM İNŞALLAH BENİ YALNIZ BIRAKMAZ RABBİM
KUSURA BAKMAYIN (deathlyon)
(12 mesaj) (6 katılımcı)-
18 yıl önce gönderildi #
-
ben sana git çalış demedim mi:s
allah çalışana verio kardeşim..sense dua edip kaderimde varsa geçerim allah isterse geçerim die bekliosun..çok yanlış...bak bidaha böle yapma..lütfen çalış tamam mı..üç gün çalışıp bi sene rahat etmek var..bunu gör lütfen..
18 yıl önce gönderildi # -
benn çalıştım bir kaçı haric ablammm ama bende her zaman idda ederim sen ona sığın o saana doğru yu ve hakkında hayırlısını verecektirr sende buna inann ben herzaman sığındım ona oda esirgemedi bu aciz kulundann gene esirgemeyecektirrr
SELAMUN ALEYKUM KARDESIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH HAYIRLISIYLA GECERSIN NE GUZEL SIZ FINALLERI GECIRMISSINIZ BENIM FINALLER BU HAFTA BASLIYO
AYRICA BURCUCUM BEN CALISTIM BIR SNE BOYUNCA AMA FINALLER GELDI ICIMDEN CALISMAK GELMIYO NEYAPABILIRIM
SELAM VE DUAYLA18 yıl önce gönderildi # -
sevgili deathlyon.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın teyzem.benimde kızımın finalleri geçen hafta bitti ve geçti çok şükür oda senin yaşında yani 87 li.
sana hemen dua etmeye başlıyorum yavrum hemen.
şimdilik 11 tane ihlas okuyacağım
Allah okuyan cümle evlatlarımıza sınıflarını çeçmeyi nasib etsin dönemlerini uzatmasın.çalışan her kuluna emeklerinin karşılığını versin Rabbim.
Allaha emenet ol çocuğum...18 yıl önce gönderildi # -
allah razı olsun ablam
bir sene daha aynı eziyeti çekmemek için mecburen çalışacaksın kardeşim..inan bana seney6e yada yarın yada bi başka gün bugünden daha fazla çalışmak istemicen..
RABBİM İNŞAALLAH ÇALIŞMALARININ EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERECEKTİR
O NA DA SIĞINMIŞSIN YA
HASBİYALLAHÜ VE NİMEL VEKİL.......
YATSI OKUNUYOR ŞU AN .ALLAHIM EZANLAR HÜRMETİNE İNŞAALLAH KARDEŞİMİZİN BAŞARI HABERLERİNİ DUYUR BİZE...AMİN18 yıl önce gönderildi # -
verende rabbim alanda o rahman ve rahimdir burcu ablam eğer ona kalpten yürekten sığınıyorsan oda dostunu yalnız bırakmaz ablamm emin ol istersen hiç çalışma veya çok çalış çalışana hakkını verir çalışmayanda öle bir pişmanlık duyarki o pişmanlıkla yalvarırsa rabbime gerimi çevirir sanırsın rabbim dusaını ZATEN O İNSANA O PİŞMANLIK YETERRR
yoo ben ders iş vs mevzusunda inanmıyorum sadece dua edip hiç bişi yapmadan olmaz..o zaman tevekkül nerde kaldı..
tevekkül etmek elinden gelen herşeyi yapıp sonra allaha havale ediceksin böle konularda..ben öle biliyorum..duayla olsa ben sabaha kadar dua ediim hiç çalışmyım valla ne yalan söliim oturup 41 yasin okumak ders çalışmaktan kolay gelio..
ne biliim..yanlış mı düşünüom..18 yıl önce gönderildi # -
OLURMU ABLAM GENE TEVEKKÜL EDEN İNSAN VEREN KİM GENE RABBİM ONU VEREN RABBİM KARŞILIKSIZDA VEREMEZMİİ VERİR TABİİİ ABLAMM BEN TEVEKKÜL ETMEYELİM DEMİYORUM YANLIŞ ANLAŞILMASIN HER İKİSİDE DOĞRUDUR AMA İNANMIYORUM DEME ÖLE BİR ZAMAN GELİRKİ TEVEKKÜL İÇİN GEÇ KALIRSINN AMA GENE ONDAN İSTERSİN O ZAMAN SEN GENE DİYECEKMİSİN BEN TEVEKKÜL ETMEDİM İSTEMİYORUMMU DİECEKSİN NEYSE ABLAM HAKKIMIZDA HAYIRLŞISI OLSUN
kardeşim bir fatiha gönderiyorum inşallah hayırlısıyla sınavlarını verirsin
18 yıl önce gönderildi #
Mesaj gönderebilmek için giriş yapmalısınız.